Bence yapılabilir, kişisine bağlı bir duruum. Hayatını kolaylaştıran biri ise motive eder insani.
Asla !
Belki olabilir
Tabiki olur ya ne olacak sanki ask baska ders baska
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asla !
Neden mi?
Bir daha böyle bir fırsat eline biraz zor geçecek ondan.
Bir sevgili her zaman yapılabilir. Fakat güzel bir kariyer her zaman elde edilemez.
Üniversite hazırlık güzel bir yolculuk. Bu yolculukta odaklanılması gereken tabii ki hazırlık sınavı sonuç itibari ile bu sınav önemli çünkü geleceğim zeminlerini sağlam inşa etmen için gerekli.
Erkek ya da kadın fark etmez dişlerinizi sıkarak kıçınızın üstüneize oturarak beyninizi toplayarak yapmanız gereken sınav için hazırlanmanız taşıdığınız sorun lıkların farkında olmanız.
Anne ve babanız tarafından ve sevdikleriniz tarafından size verilen sevgi ve değer ve inanç yedirmemek adına güzel sonuçlar almanız için de gerekli olduğunu düşünüyorum bu yüzden kıçınızın işinize oturun ve derslerinizi odaklanarak hanım hanım çalışın. Sevgi her zaman her yerde yaparsın hele Türkiye gibi bir yerde kadın sen elini çak çak yapsan kaç tane erkek ben buradayım diye bağırır.
Bir kadın için sevgili adayı düşünmeden şunu düşünmeli benimle birlikte olacak erkek gerçekten bana değer kıymet veriyor mu beni taşıyabiliyor mu sorgulama. Zaman kötü olduğu için kadın ya da erkek bulmak o zaman da ayrı bir zorluk. Yazdıklarımı umarım ki beni küpe olur.
Otur kıçının üstüne.
Kesinlikle asla. Daha önce ilişki varsa ve devam ediyorsa herhangi bir sorun çıkmaz beraber kütüphaneye gidilip ders çalışılır, zaten az çok birbirinizi tanıdığınız için pek kavga etmezsiniz. Ama yeni ilişkide tartışmalar sıklıkla yaşanılır. O yüzden ben tavsiye etmiyorum
eğer derslerine vakit ayıracağın vakitle onunla vakit geçirdiğin zamanı dengede tutabiliyorsan neden olmasın yani karşındaki sana saygı gösterecek biriyse ertelemene hiç gerek yok<3
Cevap
29Cevap
Yapacagin sevgiliye bagli. Seni olumlu etkileyecekse yapilir olumsuz etkileyecekse yapilmaz. Ben yaptim birlukte ders calisiyorduk o olmasa belki calismazdim
Bence bu kişiye bağlı yani sevgili olduğunuz kişi de sınavı önemsiyor ve çok meşgul etmiyorsa fazla sıkıntı olmayabilir ama bence en iyisi olmaması...
ben sevgili yapmadım ama eski sevgilimle barışmak istedim o barışmayınca da 1 yıl yıkık gibi aşk acısı çekmiştim fkjvbjbjkrnblkbnkgbgb
Çalışmama engel olmayacaksa yapardım mesela o da sınava çalışıyorsa birbirimize yardım edebilirdik beraber çalışma vs vs
Ben yaptim noldu resmen kullanildim. Sinavlar ben onu motove ederken iyidi. Sonrada bir cirpida terkedildik kadinlar yalanci valla yapanci billa yalanci.
Olumsuz etkileri olumlu etlilerinden daha fazla emin olabilirsin...
olabilir. hayatında sadece sevgili ve ders varsa yani.
ama hem oyun hem arkadaş çevresi hem sevgili hem spor , hem böyle kafa dağıtmaya sağda solda gezmeler bunların hepsi odağı dağıtıyor.
Kişiye bağlı bu. Kafanda hep âşk, meşk, hayâller olursa olmaz. Eğer bu değil de sadece sevdiğin, sevildiğin, sana destek olan biri varsa, motive ediyorsa olabilir.
Sınavamı hazırlanacan sevgiliylemi uğraşacan hep motive edecek diye birşey yok illa kavga olacak o zaman motivasyon diye birsey kalmayacak
kişisine ve ilişkiye bağlı. benim de vardı beraber çalışıyorduk , proğram yapıyorduk hiç sıkıntı da olmuyordu :)
Sevgili yapıp geleceğimi tehlikeye atamazdım heralde
Vallaha sevgili yapanlar fingirdeşenler daha başarılı oluyor bir çok kez örneklerini gördüm
Aşkla ders hayatını net bir şekilde ayrıştırabilirsen neden olmasın?
Aşka ve sevgiye karşı çıkılmaz ama olan senin hayatına olur...
Kafan sürekli orda olur yoksa bunu şu an sormazdın bence yapma
24 saat onunla ugrasmıcaksın heralde yapılır yani gercekten seviyorsan ama toksik iliski olmasın dikkat et kayar sınav senen
ne sevgilisi daha düne kadar annenin babnın koynunda uyuyordun ne acelesi var kazan üniversiteni ne yaparsan yap
Sürekli beynini derse odaklarsan hiç bir şey kafana girmez.
Udemy ücretsiz kupon dağıtıyorum Ömer Faruk Bölek yazın kupon OMER123 yorumlarınızı bekliyorum 12 saatlik matematik eğitimi ücretsiz
Üniversite sınavına odaklanmalıyım.
Destek yerine köstek olmayacaksa sorun yok.
Konsantrasyonunu bozabilir. Gerek yok
Yapılmamalı. Çok dikkat dağıtıyor.
12 yıllık emek , ve konsantrasyonu heba edemem.
Benim üniversite bitiyor hala sevgilim yok
Sınav a mı hazırlanmak istiyorsun sekse mi?
Zor ya derse mi odaklanacaksin onami
Niye olmasın ki? Herkes yürütemez o ayrı da..
Sevgili yapılmaz zira insanı dağıtır
Yaparsan ipin ucu kaçar
yapılır neden yapılmasın? robot musunuz lan?
ben yaptım. olumsuz bir etkisi olmamıştı.
Yapılmamalı. Çok sonra anlıyorsun hata yaptığını.
bence konsantre olmayı engeller..
iyi bir insanla ilişki yük değil destektir.
Her şeyi de ertelemek iyi değil
Derst olacak ilişkide olacak sevgili de olacak
Sevgililige karsiyim
Bence dikkat dağınıklığı olucak
Motive ediyorsa olur
psikoloji bozulur
Olabilir tabiki de
yapmamak daha iyi
neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?