Birçok konuda fevri bi karakterim var ama yine de sabırlıyımdır

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk ile sabır benim açımdan orantılı değildir. Ben yalnızca yorulmuşsam sabırlı olurum. Artık tartışmak bana bir şey kazandırmayacak karşımdaki ne yaparsam yapayım bana yalanlar ile gelecekse mesela sabırlı bir görünüşüm olur çünkü sessizimdir. Tam tersi verdiğim değer ve sabır ters orantılı. Sevdiğime daha çok alınır daha çabuk sinirlenirim
İşi gücü bırakıp benim profilden çıkmayan manyaklar var istediğiniz kadar hesabını şikayet edip dondurtun başka yerden iletişimimiz yok sanki 🤣
Ben çok sabırlı bir insanimdir. Ama aşık olduğum insana sabrım az oluyor, bu da aşkın bir cilvesi sanırım.
İnsan merak ettiğini stalklar demek ki merak ediliyorsunuz 😌
Merak değil daha çok kalbi kötülüğe çalışan art niyetli insanların nasıl zarar verebilirim hırsı diyelim biz ona. Kendi kazdıkları kuyuya yuvarlanmaktan bikmadilar 😊
Şey benim de başıma benzer olaylar geliyor ama yaşımın verdiği ani yükselmelerim var keşke öyle insanlara karşı daha olgun kalıp muhatap olmasam
Neyse zaten sizin de dediğiniz gibi eninde sonunda kendi kazdıkları kuyuya düşüyorlar o yüzden can sıkmaya değmez
Keyifli günler 👻 🌸
Keyifli pazarlar☕🌷
Benim çok sevmem lazım bi insanı ancak o zaman sabır gösteririm. Arkadaşlarıma bile gösterdiğim sabrı aşkıma göstermem. Zaten sabrımı zorlamasın daha kabul etmişim onu şükretsin bence
Senin sabrına layık birinin olmasını temenni ediyorum 😌🌸
Kalbinden öperim 🙃😚
Aşık olduğum kişi yok maalesef ama olsaydı tabi ki de aldatmak ve ihanet dışında her kötü özelliğine sabır gösterirdim ben %100 diyebilirim veya daha çok. çünkü sevdiğim olduğu zaman o benim hayatımınız merkezi olurdu bu yüzden de sabretmek ona karşı anlayışlı olmayı seçerdim
Cevap
15Cevap
%10 sanırım, hızlı ve öfkeli bir tarzım var 😀
Yaa ben de genel olarak öyleyim bu iyi bi özellik mi
Karşı tarafa sormak lazım ahhah
Ben her zaman sabırlı birisi oldum %100 dür ama hep reddedilen taraf oldum
%1000 de o bitince de gözüm çok pis dönüyor.. o sınıra gelince de artık geçmiş olsun
Genel olarak sakin ve sabırlı bir insan olduğum için, sevgilime %100 sabır gösterebilirim. 😌
O kişi bunun değerini bilmeli 😌 günaydın sabah güneşim... 💟 ☀
Senin kurbişle bütünleşen enerjini yerim ben de mesela bezelye yazıyodum ama bezelyenin emojisi bile yok 😂
Eee görünmedi ama gooogledan arattım bezelye taneleriii... 🥳 burdan elon musk mı zuckerberg mi artık hangisi bakıyosa sesleniyorum bu emojiyi hayatımıza eklesinler 😾
Dimi dimi 😻
Normal insanlardan çok daha fazla lakin test edemedik pek 😂
Ya deli sjdnff
Acılı olcek ama
Ben masumum
😂😂
@γυναίκα dcden yazdımm 🐥
Kadınlar ı soruyosan evli bekar farketmez öleceğini bilse aşık olduğu kişiye gider suçlu tüm erkekler olur erkekleri soruyosan aşık olduğu kadına ulaşabilen erkek yok denecek kadar azdır
%99 sabırlıyımdır
Her insan bir noktada patlar
İSTİSNASIZDIR
Genel anlamda sabırlı biriyimdir.
Ancak sevdiğim adama sabrım tükenmiyor😂
Taş bile sabır eder eder sonuda çatlar yani sabır taşırdımı sıfır sabır olur.
Benim sabrım ve tahammül seviyem çok çokk az hem fevriyim hemde tahammülsüzüm değişmez sanmıyorum.
Sevdiğim insana karşı çok fazla sabır gosteririm. Ama o da biterse artık zerre umrumda olmaz.
Bunu böyle nitelendirmeme gerek yok bir insana sabrimla aynı şey çünkü itici olduğu an biter
Sabrım ona karşı asla bitmez. Ne olursa olsun her zaman onun yanındayım
Tolerans seviyem oldukça gelişti diyebiliriz iyi dayanırım
Gayet anlayışlı ve sabırlı davranırım suistimal edilmediği sürece
Çok sabırlı bir insanım herkese karşı ama aşırı gergin ve sinirliyim de.
Sevsemde aşık olsam da %5 filan sabirliyim 😂😂😂😂her konuda ona sabirsizim 😂
Bazen dünya yansa umrumda olmuyor sabrım pek fazla olmaz hak ediyorsa üzerim
Deneyim olmadı ama tahmini baya sabırlı olurukk.
Olur olur 🤭
Sonuna kadar sabirliyimdir o konuda
Aşık olunca sabır mı kalır kontrol edemezsin
zorlamasın sınırını yeter
Aaa bi şey soracağım sen daha önce de var mıydın bu sitede
Niye ki 😂 vardım
Nickin biri olabilirmişsin hissiyatı verdi de ama o kişi hesabını silmişti 😅
Yok o ben değilim
Peygamber sabrı 😬
Yani çoook
Çapkın olduğum için sevgili kullanmıyorum
Yüzde 51dir