Aşk ile sabır benim açımdan orantılı değildir. Ben yalnızca yorulmuşsam sabırlı olurum. Artık tartışmak bana bir şey kazandırmayacak karşımdaki ne yaparsam yapayım bana yalanlar ile gelecekse mesela sabırlı bir görünüşüm olur çünkü sessizimdir. Tam tersi verdiğim değer ve sabır ters orantılı. Sevdiğime daha çok alınır daha çabuk sinirlenirim
Merak değil daha çok kalbi kötülüğe çalışan art niyetli insanların nasıl zarar verebilirim hırsı diyelim biz ona. Kendi kazdıkları kuyuya yuvarlanmaktan bikmadilar 😊
Benim çok sevmem lazım bi insanı ancak o zaman sabır gösteririm. Arkadaşlarıma bile gösterdiğim sabrı aşkıma göstermem. Zaten sabrımı zorlamasın daha kabul etmişim onu şükretsin bence
Aşık olduğum kişi yok maalesef ama olsaydı tabi ki de aldatmak ve ihanet dışında her kötü özelliğine sabır gösterirdim ben %100 diyebilirim veya daha çok. çünkü sevdiğim olduğu zaman o benim hayatımınız merkezi olurdu bu yüzden de sabretmek ona karşı anlayışlı olmayı seçerdim
Kadınlar ı soruyosan evli bekar farketmez öleceğini bilse aşık olduğu kişiye gider suçlu tüm erkekler olur erkekleri soruyosan aşık olduğu kadına ulaşabilen erkek yok denecek kadar azdır