Niye ayrıldınız yani kim haklıydı ve ciddi miydi ilişkiniz, verilen geri alınmaz ama o da geri isteyeceği şeyi vermeseymiş, ona kötü Bi şey yaptıysan ver geri ahı tutar falan. Bu konuşması da hoş değil. Hem ne yapacaksın eskinin eşyasını gururla mı takacaksın onu hatırlatır sana. Bırak onda kalsın
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yorumları okudum da ikiniz de hatalısınız, ama vermek istemezsen verme engelle gitsin onu. İlişki sırasında başkaydın ama de ve engel
Gerçek yüzünü gördüğüm için o kadar şanslıyım ki bunu şimdi daha iyi anlıyorum keşke hiç karşıma çıkmasaydın da senin gibi iğrenç biriyle tanışmış olmasaydım pis kalbinde boğul
Böyle her sevgi gördüğünüz, aşığım zannettiğiniz kişiyle beraber olursanız olacağı bu. Kimse kimseyi kullanmış değil belki, isteyerek onun oldun ama bu cümlelerle bile insanın psikolojisini bozar, sevgiden soğutur. Onun iki kuruşluk bilekliğine mi kaldın? Muhattap olacağına ver gitsin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tiktokta kızları beğendiği için bitirdim twörk atanları beğeniyordı ama çocuk hep benimle cinsellik istiyordu hiç normal gezelim buluşalım demedi
sen günah işlediysen o da işledi böyle şeyler karşılıklı olur sen onla birlikte oldun diye sana hediye mi alsaydı. Beraber olduktan sonra kullanıp atmış seni bilekliği hala takabilecek kadar gurursuz musun