Erkekler daha çabuk yaşlanıyor o yüzden önemli 5 sene sonra baban gibi görünmesin. Ama eğer kafalar uyuşuyorsa çokta önemli değil kimin ne düşündüğü hayat sizin hayatınız
İnsanı rakamlar yaşlandırmıyor. Eski evliliklerde zaten minimum 10 yaş fark olurdu ve o evlilikler daha uzun sürerdi. Yaşlara takılmayın. Önemli olan o insan kendine bakmış mı dinç kalmış mı.
@Gizemlii-Adam o yaşlarda gayet normal cünkü ikisi de hayatında bir şeyler görmüş geçirmiş insanlar. yani 20 yasında kız 40 yasında erkek olsaydı o zaman adamı araştır ona göre birlikte ol derdim. bu kadın bir şeylerin farkında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Adam bitik kadın tam seks yapacağı yaş ne olacak böyle
Performans senin için çok önemli değilse kimin ne dediği umrunda olmasin
Aranızda 1 tane Üniversite 2 ya da 3 sınıf öğrencisi var olmaz bir şey ne olacak sjssjj
Biraz abarti ilerde cinsellik sorunu olusur adam cok yasli
Ne kadar ileride mesela?
Buna net birsey diyemem ama 55 yasinda sonucta biraz fazla bence ya
Kadın hayatını yaşayacağı senelerde yaşlı bakmakla uğraşır
Abes bir durum yok ama dış görünüş olarakta çok fark olmamalı
35 le 55 yaş arasında sence olur mu görsel fark?
Erkekler daha çabuk yaşlanıyor o yüzden önemli 5 sene sonra baban gibi görünmesin. Ama eğer kafalar uyuşuyorsa çokta önemli değil kimin ne düşündüğü hayat sizin hayatınız
Adam zaten yaşlanmış arada 20 yaş var 55 35 in babası yaşında oluyor zaten farkındasıniz değil mi bunun?
İnsanı rakamlar yaşlandırmıyor. Eski evliliklerde zaten minimum 10 yaş fark olurdu ve o evlilikler daha uzun sürerdi. Yaşlara takılmayın. Önemli olan o insan kendine bakmış mı dinç kalmış mı.
10 yasında kız 20 yasında adam değisiniz neden abez kaçsın ki?
20 yaş fark var ve adam kızın babası yaşında farkında mısınız?
@Gizemlii-Adam o yaşlarda gayet normal cünkü ikisi de hayatında bir şeyler görmüş geçirmiş insanlar. yani 20 yasında kız 40 yasında erkek olsaydı o zaman adamı araştır ona göre birlikte ol derdim. bu kadın bir şeylerin farkında.
Adama 10 yıl ömür verirsin
Neden ki?
Gençsin
30 yas ustunde yas farki problem degildir
20 yaş fark var arada
iki kisi de 30 dan fazla yasa sahip onun icin problem olmaz dedim
55 35 in babası yaşında farkında değil mi?
Ohaaaaaa. Otur oturduğun yerde
Neden
Genç olanlar dan bir şey beklemediğin için yaş olarak büyüklere bakmanı anlıyorum haklısın
55 yaşındaki dayı sence yatakta o kadına istediğini verebilir mi?
Sanmam
Baba kız gibi bence kötü ama sen bilirsin.
Baba kız ilişkisi olur anca
Çok kötü
Neden
Sen mutluysan gerisine laf düşmez.
20 yas? Sence az mı.
İyi bence
20 yaş fark var arada?
Sen kendinden 20 yaş büyük erkekle olur musun?
Seversem belki
kacar
Biraz kaçar tabi
Neden
Kacar.