Danadandini | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
herkes mutluysa sorun yok. ama eksikler varsa bunlar zaman içinde büyüyeceği de ön görülerek değerlendirilmeli
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
4boyutt | Aşk İlişkileri konusunda 106 görüş paylaştı.
Xper 4
3 ay
El clasico gibi olur nasıl olcak hızlı ve relax olunur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
ÇapkınPrenss | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Ya şimdi şöyle dedesi yaşındaki kız ile adam evleniyorsa sevgili oluyorsa 45 yaşındaki kadın da 25 yaşındaki erkek ile ister sevgili olur isterse de evlenir buna kimse ön yargı ile gelmesin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_9Atom9_ | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Zengin değil ama bu kadının yaptığı muameleyi kimse yapmadı
Görüş sahibi
3 ay
Dostum kaç sene daha yapacak son demlerini yaşıyor 3 5 sene var yok göreceğin. 30 35 olduğunda ne yapacaksın aldatacak mısın sorunlar olmayacak mı ne zamana kadar yetecek iyi düşün
Soran
3 ay
Hocam bizim biraz çıkar ilişkisi çok değişik şeyler var.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
3 ay
Oralarını bilmem demek istediğim 10 15 sene sonra 60ına gelecek ii görmez sende soğursun doğal olarak ve hala olgunluk dönemin olacak bu meseleleri halledersen o zaman belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
510Zkdjsnxdj
Zengin değil ama bu kadının yaptığı muameleyi kimse yapmadı
Dostum kaç sene daha yapacak son demlerini yaşıyor 3 5 sene var yok göreceğin. 30 35 olduğunda ne yapacaksın aldatacak mısın sorunlar olmayacak mı ne zamana kadar yetecek iyi düşün
Hocam bizim biraz çıkar ilişkisi çok değişik şeyler var.
Oralarını bilmem demek istediğim 10 15 sene sonra 60ına gelecek ii görmez sende soğursun doğal olarak ve hala olgunluk dönemin olacak bu meseleleri halledersen o zaman belki
. size ulaştım burada anlatılmayacak şeyler var.
Niye saçma olsun insan istedikten sonra neler yaşanacagı gayet açık bence saçma olmaz
Kadın çok şanslı bence
Hocam bambaşka seviye
Nasıl yani.
Erkek genç