Günaydın iyi geceler mesajı yok fakültede karşılaşınca selamlaşmak vs. Yok ayrılana dank ettirir mi?
2 ay
Susmak ilişki kurtarır mı?

Günaydın iyi geceler mesajı yok fakültede karşılaşınca selamlaşmak vs. Yok ayrılana dank ettirir mi?
Böyle devam et bence. İçine de kapanıp üzülüyormuş gibi de gösterme ama. Normal hayatına devam et, onunla da hiçbir şekilde iletişim kurma. Görmemezlikten gel.
Sonrasınd ne olur peki?
Hayır ilişkiyi kurtarmaz aksine daha kötü yapabilir. yani kişiler sorunları varsa bence bunu oturup konuşmalılar ancak iletişim kurarak sorunlar çözülür diye düşünüyorum. kişi sustukça çünkü karşısında ki hata yapmaya devam edecek
Ayrılıp giden birinin kafası karışıktır.. düşündüğü başka bir kimse de olabilir.. kadınlar öyle ayrılmak gibi risklere girmek istemez.. senin tekrar döndüğü zaman onu nasılsa kabul edeceğine öylesine aliştırmışsin ki..
Kurtarmaz. Zaten susmayı düşünen bir taraf varsa karşı taraf asla seni anlamayacaktır. Bu böyledir o yüzden Şemsin de dediği gibi; kırdıysa sessiz kal, sessizliğinden kırıldığını anlamıyorsa onsuz kal…
Cevap
12Cevap
İlişkinin akışındaki duruma göre değişir bu her zaman susmakta iyi değildir çünkü sen sustukça karşı taraf senin üzerine daha fazla gelir.
Ayrılan karşı tarafsa bence senin konuşacak pek bir şeyin kalmaz çünkü o son sözünü söylemiş olur.
Susmak neyi halleder ki; diyordu bir şarkıda
Nereye kadar susabilirsin ki
Susmak pek cok işe yarayabilir ama iliski kurtardığına daha denk gelmedim.. belki de kurtarılması gerekmiyordur 🤷♀️ gerekseydi tek seçeneğin susmak olmazdi..
Karşı taraf sevmiyorsa susmak bir şeye yaramaz.
Siz konuşun sonuç alamazsanız uğraşmayın Sevgi ateşi sönmüşse bir daha yakamazsınız, Üşürsünüz...
Sınav stressi var ve ilişkinin onu kurtarmayacağının farkında sınavına odaklanması normal zannımca ama sınav sonrası barışır mı ben bu süreçte konuşmayı denedim cevap yok sıkmaktansa susmayı yeğler ve beklerim seviyorum kendisini o da beni ama şu evrede susmak mı mantıklı olan muallakta kaldım
Sana atıracak zamanı yoksa senin için zaman yaratamıyosa o doğru insan değildir... Vaz geç. Koyver gitsin. pişmsn olup dönmesinide bekleme depresyonada girme. Gördüğünde umursama ve hayatına bak
Böyle ilişki olmaz ki? Ne yapıyorsunuz siz? 😃
Ayrılınca mi dank eder diye anladım pardon. Susarak bir şey halledilmez
Evet büyük ölçüde hatta öyle bir kurtarış olur ki senide o ilişkiden kurtarır bir süre sonra
Hayır her zaman değil konuşulacak yerde susarsanız bitirir
Susmak birşeyleri bitirmek bitirmeye yakın noktaya gelmek demek.. sevmeyene hiç bir şey dank etmez
Bunlar yoksa ilişki de yoktur kavga olsun ses yükselsin ama susulmasın ya
Susmak ezikleşmene neden olur dikkat et her sustuğunda haklı hissedip sahada üstüne gelir olmuyorsa olmaz kendini ezdiricegine başın dik kendi yolunu çiz
İlişki bu şekilde kurtarılmaya çalışılmamalı diye düşünüyorum
Kurtarmaz sadece geciktirir
3-5 saat belki maks 1 gün sonrası ilişkiyi bitirir
Hangi esnada olduğuna göre değişir
Belkide bittiğinin kanıtıdır
Yeni aşklara yelken ac kocaman üni
Pek sanmam
Bilemiyoruz
En İyi Cevap