Aşk İlişkileri Karşi cins seçiminde en çok neye dikkat edersiniz? DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karakterciler burdadir şimdi İlk olarak tipe bakarim Beğenirsem diğerleri gelir Karşi cins seçiminde en çok neye dikkat edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben en çok zekaya bakıyorum birde eğlenceli olmasına ve gerçekten aşkı bilmesine bakıyorum dış görünüşü seven kızlardan uzak dururum her zaman onlar gerçekten sevmezler çünkü 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aradaki elektrik, etkileşim, dış görünüşü de eşlik eder bunlara tabii ki Bazen hiç beğenmediğin birinden de etkilenebilir iinsan 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Beğenmediği birinden etkilenen görmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben en çok zekaya bakıyorum birde eğlenceli olmasına ve gerçekten aşkı bilmesine bakıyorum dış görünüşü seven kızlardan uzak dururum her zaman onlar gerçekten sevmezler çünkü
Aradaki elektrik, etkileşim, dış görünüşü de eşlik eder bunlara tabii ki
Bazen hiç beğenmediğin birinden de etkilenebilir iinsan
Beğenmediği birinden etkilenen görmedim