gülüşü bır de kendıne has bır ozellıgı olan kısıler benı daha cok cekıyor kendıne mesela cay bardagını tutarken serce parmagını kaldırması gıbı cok cekıcı gelıyor bana ya da gulerken havaya bakması gıbı ama herkes bırbırıne benzemeye calsııyor galıba bu farklılıkları goremıyorum cogu kısıde sac bas makyaj kıyafet bıle mneredeyse aynı herkeste
Açık ve anlaşılır bir şekilde fikirlerini ortaya koyup geçmişini ve geleceğini anlatmasina. Hedeflerinin büyük olmasına dikkat ederim çünkü iddialı ve cesur erkek kazanir 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kişilik, zeka, gülüş, bakışlar, bana çekici gelen bir aurası olması lazım.
Ben karaktere bakarım.
gülüşü bır de kendıne has bır ozellıgı olan kısıler benı daha cok cekıyor kendıne mesela cay bardagını tutarken serce parmagını kaldırması gıbı cok cekıcı gelıyor bana ya da gulerken havaya bakması gıbı ama herkes bırbırıne benzemeye calsııyor galıba bu farklılıkları goremıyorum cogu kısıde sac bas makyaj kıyafet bıle mneredeyse aynı herkeste
Açık ve anlaşılır bir şekilde fikirlerini ortaya koyup geçmişini ve geleceğini anlatmasina. Hedeflerinin büyük olmasına dikkat ederim çünkü iddialı ve cesur erkek kazanir 😃
Zekasını kullanmayı bilmeleri yeterli oluyor bana ya. Bir de sadakat tabi, o olması gerektiği için saymıyorum.
Gülümseme, bakışlara, konuşma tarzı kendini ifade etme biçimi, nezaketi kibar oluşuna bunun gibi...
ne var bu elde çekici olan beniö göremediğim acaba 🙄
Uzun ve şekilli 😂
😃 hiç dikkatimi çekmez o şekilde
Gülüșü beni benden alması lazım beyaz tenli olmasi lazim yüzü güzel olmasi çekici olması lazim
Dürüstlük ve güler yüz anlayış bunlara dikkat ederim Çünkü gercekten dürüst insanlara hasret kaldık
fiziksel olarak dudaklara bakarim diger turlu de bana davranis sekline
Dudaklari ince mi olmasini isterdin yoksa kalin mi
Karakter olarak zekâsına, fiziksel olarak ise giyim tarzına dikkat ederim.
Ben önce komple bir süzerim😃
Ele ayağa bakmam mesela..
Soru etdiğiniz ama
Onların dışındakiler işte.. 😄
Peki
Saygısı varsa başımın üstünde yeri var eğer yoksa geldiyi yere geri dönsün
Diş görünüş ve fizik başta sonrasi konuşma davraniş ve karakterle biter
Ellere & Yüze & Ayaklara.
Diksiyona ve ellerine dikkat ederim.
Diksiyon, centilmenlik
En önce ahlaklı mı ona bakarım
İçinde insanlık kalmış mı ona bakarım