Online konuştuğum bir arkadaşla artık konuşmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Yaklaşık 4 aydır discord üzerinden online oyun oynamak amaçlı konuştuğum birisi var.

Bir sunucuda bir grup olarak konuşmaya başladık sonra bir tek ikimiz kaldık ve konuşmaya devam ettik. Oyun da oynuyoruz arada. Ama ben artık konuşmak istemiyorum. Fazla "cringe" ve rahatsız edici gelmeye başladı kötü alışkanlıklarının havalı olduğunu falan sanıyor ailevi sorunlarından kendi sorunlarından bahsediyor. Bunda sorun yok ben de ona bazı sorunlarımdan bahsettim. Ama sonuç olarak artık gerçekten konuşasım yok. Son 2 aydır instagram üzerinden de konuşuyoruz. Öyle pat diye konuşmak istemiyorum demek de istemiyorum psikolojik rahatsızlıkları olduğundan ve kırmak istemediğimden. Bir yandan da dürüst olmak istiyorum. Kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca her gün durmadan mesaj atıyor ben cevap vermeyince tepki gösteriyor aramaya çalışıyor ama açmıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Acaba annem denetliyor bakıyor falan diye mi geçiştirip her yerden silsem bi tık mantıklı geldi. Kendimi bile buna inandıramıyorum ama ara sıra rahat bıraksın diye annem bakar falan diye geçiştiriyordum belki işe yarayabilir?
Bi ara numarasını verdi ben de güvendiği için teşekkür ettim sonra ailemin tanımadığım birinin rehberimde olmasından rahatsız olacağını vs. söyledim tamam dedi
şu an sadece discord, instagram ve steam da ekli.
Çıkarırsam hepsinden çıkarmam gerekecek.
Online konuştuğum bir arkadaşla artık konuşmak istemiyorum ne yapmalıyım?