Sevgilim diye düşündüğüm kişiyle 3. senemize girdik lakin bir kere bile buluşmadık.
Beni aldattı kaç kere bu yüzden bende yanlış biriyle birlikte oldum ondan kopabilmek için ama böyle yaparak kopamadığım gibi tecavüze de uğradım ve bunu ona da söyledim affetti ama yani rezil de oldum. Neredeyse her tartışmada bunu yüzüme vuruyor.
Bundan 7 yıl önce üniversite 1de aynı sınıftaydık (o zamanlar ona hislerim vardı ama onun benden haberi yoktu)(sadece 1 yıl aynı sınıftaydık). Sonra ben ailemin yanına yatay geçiş yapmıştım puanımı yükseltip..
Ondan söz aldım zorla, düğün tarihimizle alâkalı , geçen Kasım ayında sözde bu önümüzdeki Haziran'da yapacağız dedi, lakin bugün nisana girdik , hâlâ bir söz nişan bile yok ortada...
Instagramına bakıyorum fake hesaplar takip ediyor, yeni yeni kızları takip ediyor.
Çok tuhaf ve gizemli, neredeyse her telefon konuşmamızda ya tartışıyoruz , ya benle dalga geçiyor ya da bütün enerjimi alıp götürüyor... Kapatabilir miyiz filan işim için diyorum mesela hayır kapatmicaz diyip inatlaşıyor ve zamanımı alıyor. Bana hiçbir hediye almadı bir çiçeği dahi halbuki o bana özür dileme babında onunla tartıştığım için henüz atanmadan yani işsizken kaç kere hediye aldırdı, o kadar ki babaannemin yaşlılık parasını bile kendisinden istemek zorunda bıraktı beni yoksa sana yumuşamayacağım diyip. Bu hareketini kaç kere yüzüne vurdum atanınca ve bir çiçek bile almayışına olan üzgünlüğümü de dile getirdim fakat yine almadı.
Ona aşığım hem de çok fakat bunu söylemek yaşadıklarımızdan dolayı artık anlamını çoktan yitirdi bence..
"İlişkiyi bitirirsen çok büyük bir düşmanın olucam ailemin de ekonomik desteğiyle" diyor , bende bu anlamda kendimi korumaya almak için istemeden çok sevdiğim adamı savcılığa şikayet edip (ilişkiyi bitirirsemki bana tehditlerini ) ilişkiyi bitirmek niyetindeyim.
Şimdi ise;
Çok yorgunum... Hayal kırıklığım çok büyük.. Kalbim çok kırık...
Evlenmek, yuvamı en güzel şekilde büyük bir aşk ve tutkuyla kurmak, anne olmak; düşüncelerim bana ütopik geliyor ne yazık ki..
Çok üzgünüm arkadaşlar... Lisans hemşireyim ve atandığım şehirde ne yazık ki tek de yaşıyorum, ev arkadaşı bul demeyin çünkü 2 kere 2şer kişiyle tecrübe ettim ve sonu büyük hüsranlar oldu...(3ay 10 gün ve 5,5 ay şeklinde)(6. ayıma girdim tek yaşayalı da)
(Dipnot:kadınım , kızlar soruyor 1 Nisan şakasından dolayı pembelileri mavi, mavilileri de pembe yapmış sanırım, sevgilerimle)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer