DAHA EVLENMEDEN İLERDEKİ MİSAFİRLİĞİ DERT EDEN SEVGİLİ?

İyi günler 1 yıllık uzak mesafe ilişkim var, ciddi düşünüyordum. Dün normal bir şekilde konuşurken Sevgilimin bana “Sen evde durmazsın annenlerr gidersin” demesinin ardından bende Yok hayatım giderim tabikide ama oturur geri gelirim bi yarım saat ya da beraber gideriz orada yatmıcam ya herhalde dedim gülerekten…Ardından tamam gitmem çağırırım annemi onlar bize gelir otururuz güzelcene dememin ardından (2abim var ayrı ayrı 4 tane yiğenim var.1 i her zaman bizds bize düşkün olduğu için). bana dediği kelime şu “Annen baban başımın üstünde yeri varda ben hergün çelik çocukla uğraşamam”Çelik çocuktan kastı benim büyük abimin 4 yaşındaki oğlu annemin babamın yanında, üst katta oturan abiminde 1 kızı var oda bize gelidği için ,, peşinden onların geleceğinden kastediyor. Bende dedim ki 1. si kimse bizim eve her gün gelmeye hasta olmaz merak etme dedim 2. si dedim farzsayki annem babam geldi yanlarında yiğenlerim de geldi ben onları kovacakmıyım dememin ardından “Annenle konuşabilirsin anne de birini getir diğerni getirme geldiğinde durmuyorlar felan” bende böyle saçma bi konu olamaz bana birdaha ne böyle konular aç ne böyle konuları şimdiden nede ilerde tartış dedim. sonra yok bana zorunamı gitti felan demesinin ardından bende konuyu kapatmaya çalıştım bu sabah ise benden ayrılıyormuş neymiş ben şimdiden onu eziyormuşum şimdiden ben böyle konuşuyormuşum.. Ben annem babam geldiği zaman yiğenlerim yanlarında olduğu zaman Anne onu gönder o gelsin sonra onu getir mi diyecem? Yanlış mı düşünüyorum Allah aşkına
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak ayrılmak istedi bende kapıyı gösterdim yapacak bir şey yok daha evlenmeden bana eve gelecek 1-2 çocuğun sesine kanatlanmak zorunda olamayacağı algısında olan insanla ne yapabilirim benmi yanlışım biri yönlendirsin beni
DAHA EVLENMEDEN İLERDEKİ MİSAFİRLİĞİ DERT EDEN SEVGİLİ?