185 boyindaki adam seni ne yapsın diyen 'adamı' engelledim iyi yapmıș mıyım? Küçümsemek değil midir bu?

169 cm boyundayım ınstagramda arada konustugum birisiydi iste konu evlilikten acilinca 185 boyunda esmer bi erkek istiyorum dedim bana gelmis 185 boyundaki adam seni ne yapsın diyor ya djdjejjdkdkdkdkdjdjjdjfjd boydan fotolarim var gelmis ama öyle görünmüyor diyor djdjjd açıdan bi haber sanki yalan atacam ammmmk yalan atsam 169 mu derim 170 175 derim iyice milleti s@lak bellemisler kıiiiçımın kenarı kendisini bi bk sanıyorlar onunla konusarak oz güvenini yükselttim haberi yok gelmis beni küçümsuyor

Güncellemeler
+1 yıl
Gerçek hayatta olsa yüzüne bile bakmayacağım insalar sırf mesajlarına cevap verdik diye öz güven patlaması yaşayıp mesajina cevap vermemden yüz bularak bana bok atmaya çalışıyor hahahahhahahah güluyum de boşa gitmesin bari canımsın. Gerçek hayatta yüzüne bile tukurmedigim adam burada beni küçümsuyor hadissiz. 185 boyundaki adam beni ne yapacakmış 😂😂😂😂😂 Ulan dua et ki benimle mesajlasma onuruna nail oldun 😅 bu iyiliğimi de asla unutma şimdi hadi ordan 😘😘😘😘😘😘 Kıçımın kenarı dedim 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Bu mesajlardan sonra o da beni engellemis ahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhaahha iyi eglendim sabah sabah
185 boyindaki adam seni ne yapsın diyen 'adamı' engelledim iyi yapmıș mıyım? Küçümsemek değil midir bu?