Yengeç burcu erkeğiyle yakınlaşma?

1 aydır konutuğum birisi var yengeç burcu yani özelliklerini taşıdığı için yengec burcu erkeklerinin bana yardimci olmasini rica ediyorum. Şimdi ayni sehirliyiz fakat o baska bir sehirde uni okuyor. Buraya birkac gunlugune geldi. Hemen beninle bulusmak istedi felan. Bulustugumuzda dikkatimi gözlerine verdim nasıl bakıyor diye. Çok anlamlı ve güzel bakıyordu. Sarıldık el ele tutuştuk yanagimdan öptü felan. Dudagimdanda opmek istedi ama izin vermedim. Sizce ilk bulusmamizda boyle birsey yapmasi yalnis mi? Siz bir kizdan hoslaniyorsunuz bulustunuz ve onu öpmek istermisiniz? Ayrildigimizda mesaj atti felan cok guzeldi gözlerimi kaçırmamı söyledi sabah beni yine görmek istedi. Sabah görustuk 10 dk felan sonra aksam yine görüstuk. Ilk bulusmamizda ona parfumumden sıkmıstım yine istedi bende istiyormusun dedim oda bana sarilarak ben seni istiyorum dedi. O anda kafamda deli sorularrr oluştu. Ne anlamda istemek? Ayriyetten yine opmek istedi bu sefer neden bu kadar cok istiyorsun dedim oda cunku seni istiyorum dedi. Kafama çok taktım. Sizce bu istiyorumlarin ne anlami olabilir? Ve biz sevgili bile degiliz ama oyle gibiyiz hani kacmiyor biryerde ortama girdigimzde uzak durmuyor aksine cok yakinız.
Yengeç burcu erkeğiyle yakınlaşma?