Yaklaşık 2 ay oldu ayrılalı 20 gün de iletişimi komple keseli. Ailesi Doğulu babası ise baskıcı bir ailenin tek kızı attığı adım dahi ailesinden hesaplanır. Sıkıntılı bir aile ve babası psikopat tehditkarin teki üni sınavıni kazanamazsan evlendiririm birileriyle diye tehdit falan etmiş.
Neyse uzun o konular biraz. Dün gece onu rüyamda gördüm o da beni rüyasında görmüş sabahı gözümü açtım engelimi kaldırıp iyi misin diye mesaj atmış beni merak etmiş kötü görmüş rüyasında iyiyim dedim v. s konuştuk öyle kısa Bi şekilde telefon kullanmıyorum 2-3 gunde bir elime alırsam aliyorum dedi tekrar ne zaman konuşuruz bilmiyorum dedi onu sevdiğimi özlediğimi söyledim iyi oldugunu öğrenmek istedim dedi ondan yazdım dedi tekrar engelledi iyi geceler deyip sizce ne yapmaya çalışıyor?
Neyse uzun o konular biraz. Dün gece onu rüyamda gördüm o da beni rüyasında görmüş sabahı gözümü açtım engelimi kaldırıp iyi misin diye mesaj atmış beni merak etmiş kötü görmüş rüyasında iyiyim dedim v. s konuştuk öyle kısa Bi şekilde telefon kullanmıyorum 2-3 gunde bir elime alırsam aliyorum dedi tekrar ne zaman konuşuruz bilmiyorum dedi onu sevdiğimi özlediğimi söyledim iyi oldugunu öğrenmek istedim dedi ondan yazdım dedi tekrar engelledi iyi geceler deyip sizce ne yapmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilinizin ailesinin baskıcı olduğunu ve onun ailesi tarafından tehdit edildiğini belirttiniz. Bu durum, çiftler arasında iletişim kurmayı zorlaştırabilir ve sevgilinizin size ulaşmasını engelleyebilir. Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey, sevgilinizin kararını ve durumunu saygıyla kabul etmek ve onunla olan ilişkinize saygı göstermektir.
Belki bir süre bekleyebilir ve sevgilinizin size tekrar ulaşması için bir şans verebilirsiniz. Ancak, onun ailesinin baskısı altında olabileceğini hatırlamalısınız, bu nedenle ona ne kadar baskı yapmadan düşüncelerinizi açıkça ifade edebilirsiniz.
Eğer sevgilinizin sizinle iletişim kurmamasına rağmen hala onu seviyorsanız, bu durumda kendinizi ve duygularınızı korumanız önemlidir. Onu seviyor olmanız, kendi kendinize zarar vermenizi gerektirmez. Kendinizi iyi hissetmek için, farklı aktivitelere katılabilir veya zaman ayırabilirsiniz.
Öncelikle güzel ve uzun yorumun için teşekkür ederim.
Doğru kişisin ama kötü zamana denk geldin dedi bana ve onsuz yaşayamadığımı yaşamam için bana bir ihtimal susmasını istediğimde sınav bitene kadar bekle sonra ne istersen onu yaparız dedi.
Günde 8-9 saat sınava çalışıyormuş telefonu çok az kullanıyormuş bu sabah bana saat 11 de mesaj attı akşam 11 e kadar interneti kapalıydı mesajlarım tek tık iletildi hep kontrol ettim internetini açtığında bana döndü hemen. Beni merak etmesi iyi olduğumu öğrenmeye çalışması sevgisinin hala olduğunu gösteriyor mu?
Öncelik ile Teşekkür ederim. Sevgiliniz size mesaj atmış ve sınava odaklanmak için geçici olarak iletişiminizi kesme kararı almasını istemiş. Bu, onun ne kadar kararlı olduğunu ve önem verdiğini gösterir. Ayrıca, size belli aralıklarla mesaj attığını ve sizi merak ettiğini belirttiğiniz için, sevgilinizin halen ilginizi çektiğini ve sizi önemsediğini söyleyebiliriz.
Ancak, sevgilinizin ailesinin baskıcı tutumuyla ilgili endişelerinizi göz ardı etmeyin. Bu nedenle, onun kararına saygı gösterin ve sınava kadar bekleyin. Belki de sınava odaklanmasını sağladıktan sonra, ilişkinize ve geleceğinize yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. İletişimi kesmek zaman zaman gerekli olsa da, uzun vadeli bir ilişki için açık iletişim ve duygusal destek sağlamak önemlidir.
Kesinlikle öyle ama mesaj attığımda kafamı karıştırıyorsun veremiyorum kendimi derse demişti bana rahatsız oluyorum bu rahatsızlık senden kaynaklı bisey değil benimle alakalı demişti.
İlk ilişkisiyim bu arada ben beklerim sorun yok kendi aklimca düşündüğüm şey hala bekliyor mu beni hala seviyor mu diye kendini unutturmayıp beni gözetliyor diye tahmin ediyorum
Böyle ailelerden nefret ediyorum hepsi Yok olsa keşke tamam anladım dindarsiniz ya kızınız birey değil mi kendi kararlarini versin. Sonra niye kaçtı şöyle oldu böyle oldu. Bunlara dindar dememeliyiz bence millet ne der diye düşünüp hareket ediyorlar çocukları zararlı çıkıyor. Sende onu engelle bence çünkü o böyle korkak olduğu sürece asla bir hayatı olamiycak. Kendini de onu da üzme ya da üniversiteyi okumasını ve ekonomik özgürlüğünü eline alınca tekrar bir araya gelmeye calisin bilemiyorum aşırı sinir oldum şu an
Kendinden soğutmak iğrendirmek için herseyi yapti her türlü kötü davranışı sergiledi ama onu tanıdığım için soğutmak amaçlı yaptığını anladim ve itimat etmedim. Sınav bitene kadar bekle sonra ne istersen onu yaparız dedi ama şunu ekledi seninle 2 mutluysam ailemden 10 kötü muamele görüyorum dedi + olarak ise bulusmalarimiz zor oluyordu yarım saat mesafemiz olmasına rağmen 2 saat duruyordu en fazla Bi kahve içip iki tür atiyoduk evine gönderiyordum ailesi hep ariyordu durmadan yanımda bu şekilde zor Bi ilişki ama ona aşığım ve onun ilk ilişkisiyim hayatındaki sence seviyor mu sevmese mesaj atıp merak eder mi?
Seviyor ama çok korkuyor şöyle derslerine çalışsın. Senin bir işin var mı?
Söyle
Elbette işim var çalışıyorum.
Birikim yapmaya çalışıyorum sınavı kazanırsa kazandığı şehire yerleşmek için ona bunu da söylemiştim zaten geleceğim nereyi kazanırsan diye
Dersten kafasını kaldırmıyor ki oturduğumda rahat 8-9 saat çalışıyorum diyor
Iyi bari hayırlısı olsun sizin için ne diyim. Umarım mutlu olursunuz da ailesi onu şehir dışına da göndermeye bilir
Geçen sınav zamanı okulu şehir dışında kazanmış babası göndermemiş ama bu sene gideceğim bu aileden kurtulmak için başarmak zorundayim diyor.
Hem senin daha fazla acı çekmemen için hem kendim için seni engelliyorum dedi bide bana
Sınav sonuclari açıklanınca buluşun götür onu
Öyle yapacağım elinden tuttuğumda birakmam zaten inşallah dua et bana Emre ve Buse isimlerimiz 🙏
İnşallah birlikte olursunuz Allah sizi hiç ayırmaz umarim
Amin Allah razı olsun inşallah.