Şahsen ben gidiyordum eskiden, iyi şeylere de şahit olmadım...
Peki siz ister miydiniz?
Peki siz ister miydiniz?
Hayır istemezdim.
Evet isterdim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet isterdim benim için sorun değil gidebilir. zaten eğer güzel bir yere gidiyorsanız muhtemelen sorun yaşamazsınız yani artık eskisi gibi öyle her kıza laf atanlar yok ben 1 yıl boyunca gittim ve orada kimse kimseyle uğraşmıyor bile herkes spor yapıyor sadece bu yüzden de sorun olmazdı ama birlikte giderdik zaten
Gidebilir sorun değil. Ama yanlış yaptıktan sonra olacakların garantisini veremem. Profesyonel boksörüm ben. Sevgilime, Squat yaparken yardım edeyim mi? Diye soracak body'ci adamın çenesinde tek bir adet sağlam kemik bırakmam. Ömür boyu plastik, lastik gibi esneyen çeneyle dolaşır.
Tayt giyemez. Onun özgürlüğünü kısıtlamak için değil, onu kötü niyetli b*k parçalarından korumak amaçlı giyemez. Ben erkeğim, girip çıktığım ortamları, konuştuğum erkekleri, genel olarak erkek kafasını biliyorum. Hiç gereği yok, başım yeterince bela da. Fazlası eksik kalsın.
Benim erkek arkadaşım da gitmek istiyor 2 gün sonra başlayacak ortamı az çok biliyorum maalesef. Vücudu gerçekten iyi aslında fakat niyeyse gitmek istiyor
Kısa süre sonra ESKİ erkek arkadaşın olacak kişidir. İnce belli, teni süt gibi kızlarla dolu salonlar. Ve birisiyle tanıştığı an seni terk edecek. Buna hazırlansan iyi edersin. Realist ol ve rahatla.
Evet gördüğüm kadarıyla öyleydi... Belimde sorun oluşması sonucu bıraktım. Spor salonunda tanışılıp nereye gidildiğini de çok iyi biliyorum. Yaşadığımız yerde çok daha rahat insanlar var, özgürlüğünü kısıtlamak diyenlere ben şaşıyor kalıyorum... Tenis oynuyordum aynı zamanda çok kısa bir şortla rahat ediliyor benim oraya gitmeme izin vermez şu an ama. Kadın ve erkekler ciddi anlamda orada yamyam gibiler... Çünkü fiziksel açıdan beğeni olduğu zaman istenmeyen yerlere gidiyor olay. Anlık düşünerek..
Katılıyorum. Sonucu bilmesine rağmen, ilişkiye zarar verecek hamlenin üstüne giden tarafın aklında bir şeyler vardır. Hiç şaşmaz. S*ktir et, bırak gitsin. Her şey olacağına varır. Lakin bu süreç içinde, kesinlikle realist ol, şüpheye gerek yok. orada kızlar ve erkekler ayna köşesinden birbirlerini keserler. Yani her an başka bir kız ile manita olarak çıkabilir ordan. Basit erkektir böyleleri, keza kızlar için de geçerlidir. Hızlı gelen, her zaman hızlı gider. Kolay, uzun sürmez çünkü
Aklımın her zaman bir köşesinde olacak. Baştan beridir diyordum kendime, aksi bir durum söz konusu olursa ilişki açısından yıpranmaya hazır ol diye. Kendisi de ima ediyor zaten şöyle vücutlar daha iyi gibisinden... Anlaşılıyor net. Sağlık için gidilen bir yeri pavyon gibi kullananlar devrinde çok mutlu bir tablo ne yazık ki beklenmez
Olayı kavramışsın, daha fazla söze gerek yok bence. Relax ve realist. Çiğneyip ağzından attığın sakızı, başka bir kız yerden alıp çiğnemeye başlar en fazla
Aynen öyle 👍🏻
Ya gelenler oluyor ama sığır gibi bakanlar oluyor ve rahatsız edici, gergin bir ortam başlıyor. Normalde pek takılmam böyle şeylere ama tam önümde de taytıyla deadlift ve squat yapan kadın olunca da ister istemez gözüm kaymıyor değil.
İstemem ama etrafında bütçesine uyan varsa gidebilir hatta sonra da ben de bakarım der ve içine sinmezse şüphelenirse eğer yanına gider ya da spor salonundan kaydını alır
Cevap
26Cevap
Gidemez giderse bende giderim.
Ben böyle bir spor salonuna gidiyorum.
Erkeklerin mayın tarlası oynar gibi spor yaptıklarını görüyorum.
Ve arada bir kavga çıkıyor.
Kavga erkekler arasında değil kızlar arasında oluyor.
ben beraber yapmak isterdim ikimiz aynı salona giderdik nedeni ona guvenmedıgımden degil ya da bakacaklar diye vs. dusundugumden dolayıda degil ben her zaman annem ve kız kardeşim oldugunu dusunerek yasadım hayatı neden beraber giderim dedim cunku GYM COK RİSKLİ BİR SPORDUR ALLaH MUHAFAZA HALTER DAMBIL UZERINE DUŞERSE ONUN YANINDA OLUP KORUYAMADIGIM ICIN OMRUM BOYUNCA İŞKENCE CEKERİM
Burada kimse kimseden izin almak zorunda değil tabiki ama istek konusunda karşınızdaki kişiye ne kadar güvendiğiniz giriyor devreye. Orada yapacağı herhangi bir hata onu ilgilendirir ve sizde yolunuza bakarsınız. Sonuçta onun hata yapası varmış değil mi :D
Ben de spora başlayacağım. Ne gibi şeyler gördün ki?
Erkekler özellikle dikkat çekici bir bayan olduğunda ilgisini oraya veriyor görüşlere yazılmış aşağılarda var yorum olarak
Biraz baktım da detaylı bakmadım. Görmedim. Cidden bizim ülke niye böyle ya. Hiçbir yerde huzur yok.
Gidiyor zaten. Ayrıca banane nereye isterse oraya gidebilir bu engelleme ya da şuraya gidemezsin durumları hiç bana göre değil çok ergence.
Bunun için izin alması gerekmez 🤔ne alaka anlamadım
İstemem. acikcasi sadece kişiye Uygun yerler mantıklı
İstemezdim... sevdiğimi çok kıskanır, sahiplenirim..
Kesinlikle istemezdim benim gittiğim spor salonu karmaydi tam bir rezillikti
Hayır istemem ama sadece erkeklere özel diye bir salon olmadığı için gidiyor
Gitsin nolacak. Kimse kimseye saldırmaz merak etmeyin
Ugh ben sevgiliden ve karma spor salonundan inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
Keşke benim sevgilim izin verse, kalçalarım yeterince büyük değil
Hayır istemezdim eve spor odası yapardım 😄
İstemem
Kavga çıkartırım, kıskancım ben
Nahoş konuları kaşımanın alemi yok.
Onunla birlikte giderdim boks eldivenlerimi de yanıma alırdım
ben sevgilimin karşı cinsin bulunduğu bir ortama girmesini istemem. evde yapsın sporunu
Ben o salonlarin icini bilirik sjsj kendine guvemem gondersin sjsjsj
Gitsin ne olacak ya
Hyr istemezdim
Orangutanlar +1 IQ seviyesi...
Bende giderim o da gidebilir.
İplerin koptuğu nokta 😂
Gitsin hatun manzaralı
Gidebilir tabiki iyice delirdiniz
Adam akıllı bir yerse olabilif
Hayır istemem gitmesin.
Otursun dizimin dibinde, ne işi var? 🙄
Bende gidiyorum olabilir 👍
G av t dir isteyen
Katil mi edecen bizi
Ben daha rahat olmak için karmaya gitmezdim
Niye çok mu bakılıyorsun çok mu ateş gibisin rahat edemiyorsun
Yani o zaman beraber gidelim
Bunlar sorun edilecek şeyler değil benim açımdan.
@ahmetccnd terbiye de bir abidesiniz.
istemem ya
Gitsin
Gidiyor ne olacak ki
Gidebilir
gitsin bişe olmaz
Öyle bir şey yok
farketmez
Hayır istemem
Hayır
Ben gidiyorum oda benle gelir ne güzel
İstemem