Rengide kına gibi oluyor mu? Çünkü havasızlıktan dolayı kısa süreli oluşan mantarlarla ilgili bir şey duymuştum bunun hakkında. Zararlı değillermiş kısa sürede geçoyorlarmis sanirim.
Vucudunuzda demir fazlaligi, b6 vitamini ve bakır dengesizliğin, eğer karaciger icin detox etkili bir beslenme ve takviye kullanıyorsanız vücuttan atim yaptigi icin oluşuyor olabilir. Bu arada gelen cevaplara baktim ne kadar cahil ve urememesi gereken insan varmis
Sen istedigine inan bilirisin heleki bakimli birinin elimde mantar olması hadi diyelim öyle bu koku günboyu elinde olmalı yani mantarsa e yer neden sadece sabahları bence azıcık daha zarlarsan yakican beynini
Geçmiş olsun dicem ama bunun bi cozumu yok musallatlisin zor ve kötü günler seni bekliyor kına kokuyosa elin muhtemelen 1cinle evlenmis olmalisin ya da evleniceksin
Bak bu olmadı soruna adam gibi cvb verdim inanıp inamamak sana kalmış cinler evleneceği kişinin eline kına yakar araştırma yapabilirsin bu bi gerçek kiminde kına gorunur kiminde kokusu olur kına görünmez ayrica mal nedir ya ben sana saygı cercevesi altında yorum yaptım
Gerek yok ben uzun zaman önce aratirmistim ve sait oldugum bisru olaylarda oldu bu yüzden fikri mi soylemek istedim inanırım inamasin e yer mantıklı bi açıklama yoksa elindeki kına kokusu nasıl oluyor peki bununda arastir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rengide kına gibi oluyor mu? Çünkü havasızlıktan dolayı kısa süreli oluşan mantarlarla ilgili bir şey duymuştum bunun hakkında. Zararlı değillermiş kısa sürede geçoyorlarmis sanirim.
Yok normal renk
Vucudunuzda demir fazlaligi, b6 vitamini ve bakır dengesizliğin, eğer karaciger icin detox etkili bir beslenme ve takviye kullanıyorsanız vücuttan atim yaptigi icin oluşuyor olabilir. Bu arada gelen cevaplara baktim ne kadar cahil ve urememesi gereken insan varmis
orana burana soktuğun için olabilir mi ben sokuyorum ve kokusu değişiyor gerçekten alsdkjasd
Gece uyumadan once mutlaka ellerimi ve yuzumu yikarim
uyurken göbemi kaşırkan aşşağılara da iner bir tur atarım her şey yerinde mi falan
Ben sen degilim
olamazsın zaten alkljdaasd
Bundan şeref duyulur. d
ahahaha şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulur şarkısını açıcam senin için :D
Sana bol yemeler o zaman
ahaha sağol gel beraber olsun lkjnmasd
Biz ekmek bulamiyoruz kardeş xnnxkx
kardeşim benim, sensiz boğazımdan geçmez, iftara sendeyim olmadı kuru ekmek soğan yeriz ama yinede aç kalmayız be aşskljdad
Fazla uzattin ne bu ilkokul laf skma yarişmasimi
Sen istedigine inan bilirisin heleki bakimli birinin elimde mantar olması hadi diyelim öyle bu koku günboyu elinde olmalı yani mantarsa e yer neden sadece sabahları bence azıcık daha zarlarsan yakican beynini
Abi cehalet
çok bilmiş ahkam kesen ama hiçbir şey olamamış tipik kezonun sorusundan ben kaçar byee
Abicim ne çok bilmişligi her firsatta cinsellige ceken mallarsiniz size kezolar cok bile
Geçmiş olsun dicem ama bunun bi cozumu yok musallatlisin zor ve kötü günler seni bekliyor kına kokuyosa elin muhtemelen 1cinle evlenmis olmalisin ya da evleniceksin
Buna inanmiya bilirsin gece garip ruyalar goruyomusun gercekmis gibi
Djndndndjndndndnnd gormuyom mal
Bak bu olmadı soruna adam gibi cvb verdim inanıp inamamak sana kalmış cinler evleneceği kişinin eline kına yakar araştırma yapabilirsin bu bi gerçek kiminde kına gorunur kiminde kokusu olur kına görünmez ayrica mal nedir ya ben sana saygı cercevesi altında yorum yaptım
Beyinsizsin bunlara inanacak kadar gitte bilim ogrne
Konu benim soylediklerime inaman diyil nereye yazarsan yaz uykuda ele yakılan kına ya da kına kokusu de karşına çıkacak ilksey cinlerle alakalıdır
Bizim milletimiz de beyinsiz oldugu için korkutmak kolay
Sana tek diye bileceğim şey allah yardimcin olsun kuranda cinlerin varlığı yer almakta allah ilk onları yarati neyse allah kolaylık versin
Cin yok mu dedim kuranda cinler evlenir insanlarla falan mi yaziyor slak slak konuşmayin
Sen bi arastir ondan sonra konuş benle sahiplisin yani asik çin meselesi bana inanmak zorunda diyilsin ama bu bi gerçek istegine sor aynı can alirsin
Araştirdim sen araştirmamişsin
Gerek yok ben uzun zaman önce aratirmistim ve sait oldugum bisru olaylarda oldu bu yüzden fikri mi soylemek istedim inanırım inamasin e yer mantıklı bi açıklama yoksa elindeki kına kokusu nasıl oluyor peki bununda arastir
Mantar ile biraz aklini kullan
benim de elim kina gibi kokuyo ondan mi yoksa
İnanma ya
mesaj atsana bi dk bisey diycem
Sana bunu anlatmak deveye yemekten atlamak daha kolay
Ahhahahaah ilginçsin gerçektensen diyince a evet dedim ama bunu hiç düşünmemiştim 😂😂😂😂
Yuzumu ovuştururken farkettim dnxjck
Yani bilmem benim hiç kokmadı kskakxj
Mantar kaynakliymis millete bak in cin diyo slklar
Jxjcjx yani bir doktora falan git bence
Doktorluk degil saglikli mantar bunlsr
Hımm anladım
Cin eline tcvz etmiş knka
sen çok yaşadin biliyon ondan
Guzel bir sey diye biliyorum
Neden
Elini gece bacak arana sokmuş olabilir misin
Hayir
Avuç kokuyor sadece oyle olsa parmaklar olur dimi
Sürekli masttt yapan biri misin istekli falan?
Değilim
Musallat
He sen cok biliyon