Dün sevgilimle buluştuk elini tuttuğumda terli olduğunu hissettim ama bir şey demedim sonra heyecanlandırıyorsun beni elim terli rahatsız olma koluma gir dedi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Heyecandan terleme oluyor hele birde terbezleri fazla çalışıyorsa
Heyecanli görünüyordu evet
O zaman sebebi ortada
Nasıl
Heyecan terleme yapar 😃
Cinsel olarak etkileniyor olabilir
Uzun süre bakıştık gözünü kaçırdı biraz heyecanli görünüyordu
Başka neler yaptınız sarılma oldu mu
Evet ama çok utaniyordu
Pantolonunda kabarıklık var mıydı
Kaç yaşında
25 hayır bakmadım pantolonuna
O sana mesaj vermiştir sen görmemiş olabilirsin
Pantolonunu düzeltiyor muydu
Nooo
İlk sevgilisi misin 😄
Hastadır
Yo gayet sağlıklı sporunu yapan diyetini yapan biri ayrıca
Spor diyet yapan sağlıklı mı oluyo m4l mısınız ya
canım hasta değildi diyorum ne anlatiyosun
Ya sadece terleme rahatsızlığı olan insanlar bile var
İşte öyle bir hastalığı yok onu ifade etmiştim
Tamam ablacım senden etkilenmiş bu mu istediğin cevap
Evet ben de ondan etkileniyorum teşekkürler
Koş atla kucağına ne diyim
Seviscez yarin :))
Babasının gururu :))
Heyecandan ola bilir
İlk bulusmamizdi evet olabilir
Erkekler zaten öyle ama kızlar nazlı olabilir yani önüne gelenle ya da 2-3 kişiyle birlikte olmak zor değil. Eşitlik olsun istiyoruz ama her konuda değil. Eski nesildeki kızlar valla çok düzgünmüş. Şanssızım ki bu döneme denk geldim. Doğru bir sevgili adayı bile yok
Mavi sever ne anlatmak istedigini anlayamadim
yani sen onla bunla şunla birlikte oluyorsun. Sonra karşına seni görünce bile eli terleyen bir adam çıkıyor. Yazık çocuğa
Beni tanımadan nasıl bu şekilde iftira atabilirsin. Sadece o var hayatımda ne kadar kabasınız
Böyle insanları takmayın derim, kendi hayatınıza bakin
Böyle beyinsiz cok vat
ben şimdi yapıyorsun demedim, daha önceden başkasıyla birlikte olmuşsundur diyorum
Olmadım olsam da sizi ilgilendirmez. Kadın düşmanı olduğunuz belli. Umarım sevgiliniz falan olup eziyetinizi cekmez. İgrencsiniz.
Ha ayrıca onun birlikte olduğu çok kişi oldu geçmişte buna ne diyeceksin :D
Öyle bir şey yok. Ben sadece artık masum aşkların kalmadığını düşünüyorum. İğrenç falan da değilim.
Aynen zaten daldan dala atlayan birisi olmadığım için sevgili falan yapmıyorum
Erkekler zaten hep aynıydı, burada aşka önem veren kızlardı fakat görüyorum ki kızlar da artık masumluğa, aşka önem vermiyor. Anlık heyecan peşinde
Hayır kimse sana istemediği için sevgilin yok ve böyle sığ fikirlerin olduğu, kadın düşmanı olduğun sürece sevgili falan yapamazsin. İnsanlarin secimlerine saygi duymalisin
@MaviSever1108 kardeşim öyle aşklarda var merak etme, mesela benim hayatımda var şahsen
Siz yapiyorsaniz kizlar niye yapmasın onlar da insan eee
Kızlardan üstün degilsiniz istediklerini yapabilirler cinsiyetci konusamazsin
Benim hayatimda da aşık olduğum adam var
Sığ fikir değil gayette düşüncelerim normal, sen geniş olmamı istiyorsan kusura bakma olamam. Ayrıca hiçbir kız arkadaşa da ihtiyacım yok 😅
Geniş ya da Sığ olman beni bağlamiyor ama burada kadın düşmanlığı yaptirmam arabistanda yasa o zaman burasi esitlikci bir ülke. Sen aşık olmadin diye aşk yok zannediyorsun
Bro şanslısın o zaman o kızın kıymetini bil. Yoksa bu ve bunun gibi kızlardan ne yazık ki artık etrafımızda çok fazla var
Ben ne alaka dayı tanimiyon bile :D kadın düşmanı
Allah askina yasin kaç
@MaviSever1108 şanslı olduğumu biliyorum ama burdaki kadınıda öyle linçleme derim çünkü insanlarin kendi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ve saygılı olmaya özen gosterelim heryerde
Ben bir kişiye aitim ve bu seni baya kiskandirmis Çok yaşa yalnızlıktan ne diyim :D m4l
Sen işte masum olmamayı düşmanlığa bağlamışsın ne kadar yazık, iyi ki düzen değişmeyecek. Sizin gibilere yol açılmayacak daha fazla. Son sözüm budur. Yazma lütfen 😌
Hahahah mk koyunu belliydi zaten. Lan masumiyetten bahseden sensin ama. masum degilsin sorun o. Elin namuslu kizlarina laf yapacak kadar comar ve beyinsizsin :) yallah arabistana gidiyosunuz 28 mayista ahahhaa saplayacaklar size
1 kişiye ait olduğunu baştan söylesen zaten ortam gerilmezdi, neyse 😅
Lan siz akillanmazsiniz varya hala gidip comar gibi ülkeyi batiran pici destekliyosunuz
Hüdaparla bir oldunuz terörist olduğunuz için :D kodumun teröristi anca vatanı satın :D fetoyle de zamaninda böyleydiniz sonra y4rra yediniz yine yiceniz. ohh ahaha
bak işte yorumdan bile ne çıkarıyorsun sen, gerçekten daha fazla yazma. Bilip bilmeden ancak atar tutarsın
Kanka ben siyaset okuyorum marmara üniversitesi'nde. Bizim okul senin cumhurbaskanina beles diploma verdi bunu da mi inkar edecen sence bilmeyen sen misin ben miyim :)
yahu sen CHP destekleyen birine bu lafları nasıl yazıyorsun, gerçekten kafan güzel. Aşkı nereye taşıdın. Yazık sana
Rica etsem benim yorumumun altında kavga etmeseniz olur mu? Sürekli bildirim geliyor shsh
Chp mi djajsj sen misin chpli mg bu kadar canım chpli olmaz emin misin
Düzen degismeyecek niye yaziyon abim m4l misin chp mi yonetiyo ulkeyi harbi beynin yok cümle bile kurarken zorlaniyosun
valla yıllardır öyleyiz ama sen konuyu bilip bilmeden nereye götürdün.
Allah bilir yukarıda kime oy verdiğimi, sen hakaretlerine devam et
Chpliysen bilinçli ol ezdirme kendini
Sen de kadın düşmanlığı yapma hakaret yeme.
İstanbul sozlesmesini destekliyo CHP sen chpli falan olamazsin mumkun degil
Biliyor musun İstanbul sozlesmesi ne demek
düzen değişmeyecek diye seni sinir etmek için söyledim, sen aldın konuyu nereye götürdün. Neyse
Neyi kastettin duzen degismeyecek derken allah askina söylesene dnsjxjs hangi düzen mesela xjsjs
tamam kanka çok pardon @gizli_birisi0913
@MaviSever1108 tamam teşekkürler