Hiç konuşmuyor sınıfta sosyal medya hesabı yok artık hayattan bir beklentim yok dedi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O arkadaş bizzat sen olabilirmisin acaba? Eğer bir sıkıntın varsa paylaşabilirsin dostum 🙂
Adın neden çarşamba
Ve nasıl anladın
American Gods dizisindeki bir karakter. İnsan formuna bürünen tanrıların hikayesini anlatıyor. Mr Wednesday aslında İskandinav mitolojisindeki en büyük tanrı Odindir. İsmim burdan geliyorum 🙂
İkinci soruna gelicek olursakta az çok belli ediyor gibisin. Paylaşmak istersen dinlerim dostum 🙂
Benim bir hayalim var ve hayalini kurduğum hayatı hep başkaları yaşadı o ilaha o kadar cok dua ettim ki o kadar bağlandım ki bana bir şey vermedi onun yerine bana sıkıcı bir işte çalışmam için üniversite verdi
Hayalin neydi peki?
Diğer insanları çok kıskanıyorum hayatta artık kıskançlık beslliycek ne biri kaldı nede enerjim artık yoruldum kıskanmaktan bıktım sadece şu an tek isteğim mutlu olmak artık hayat umrumda değil
Hayalim oyuncu olmak
Ben artık hayal kurmıycam bu kocaman dünyada unutulup gidicem adımım cismimim kim olduğum artık bir önemi yok insanları sevmiyorum artık insanlardan bıktım
Bende çok isterdim ama geç olduğunu düşünmüyorum. Halk eğitim merkezlerinde boş vaktin olduğu zamanlarda gidebilirsin. Emin ol kimseni kıskanmana gerek yok, hiçkimse görüldüğü gibi değildir. Hele ki sosyal medya üzerinden başkalarının hayatını gözlemliyorsan en büyük hatayı yapmış olursun. Sıkma canını şu anda senin önündeki tek engel sadece sensin. Devlet tiyatrolarında hobi olarak bile görev alabilirsin bence bir kazanç beklentisi olmadan en azından kendini bir nebze mutlu hissedersin dostum 🙂
Ya imkansız jenna ortega cok şanslı dünyaca ünlü herkes ona afedersin tapar gibi seviyor o kadar çok şanslı ki yani benım onun seviyesine çıkmam imkansız
Emin ol oyunculuk dahil hiçbir şey göründüğü kadar kolay değil. Sektörün içinde henüz olamasamda az çok birşeyleri biliyorum, okuduğum bölüm gereği.
Bende oyunculuk eğitimi aldım
Videom var kısa bir flim çekildi ama kıskanıyorum :(
Maalesef hayat adil değil dostum. Ama Jenna Ortega olmak yerine kendi kimliğini oluşturabilirsin bir başkasına özenmeye gerek yok. Kolay mı? Tabiki değil, ama sen işini severek yaparsan başarı zaten peşini kovalar sıkma canını.
Ben artık hiçbir şeye inanmak istemiyorum
Kısa film senaryosu yazmışlığım var istersen kısa filmini gönder inceleyeyim ne dersin?
Artık o şeyleri bıraktım
Peki sana bir soru. Kendini çekici buluyor musun dostum? Bulmuyorsanda eğer bu yüzden mi bıraktın hayalini?
Kimse bana şans vermediği için hep hor görüldüğüm için kimse bendeki yeteneği göremiyorum
NEDEN KISKANIYORUM BİLİYOR MUSUN
O Yabancı ülkedeki insanlar hiçbiri yetenekli değil hepsi cidden rezil oynuyor hepsi torpilli ben cidden onlardan daha yetenekliyim ama ben burada bir ofiste oturarak harcanıcam işte bu yüzden kızgın ve sinirliyim bana kimse şans vermedi hocalar teklif ettim gitti yakınına şans verdi sonra cocuk bana nasıl oynadım dedi yalan söyledim iyi oynamışsın dedim
Yetenekli olduğunu düşünüyorsun. Özgüvenlisin ve bence iyi bir şey bu. Dostum hayat acımasızdır, üzgünüm ama bazende kendin çabalamalısın bazı şeyleri. Sana tavsiyem ajanslara başvur ve figüranlık arayan şirketlere göz at. Parası için değil yeter ki sektöre bir yerden giriş yapmaya çalış.
Çok pis torpil dönüyor hoca o gün bilerek benım üzerime oynadı o cocuğu geçtiğim için kabullenemediler
Ömrümü bir ofiste harcar sonra cehennem mi cennet mi gireriz artık bir yere
Maalesef dostum sinema TV sektörü böyle. Biliyorum ama genede inancını yitirme hiçbir şey için sıkma canını
Önemi yok artık belki benden daha iyileri vardır
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Dostum nerde oturuyorsun özel değilse? Ben Ankaradayım ilerleyen zamanlarda kesin olmamakla beraber bi film projemiz var senaryosu hazır. Gerekli desteği bulabilirsek eğer çekmeyi düşünüyoruz ama çok uzun süreli bir proje olacak bilgin olsun. Gerekli vakti ve bütçeyi ayarlayabilirsek ilerleyen aylarda başlayabiliriz dikkatini çeker mi acaba?
İngilizcen hangi seviyede
Önemi var mı?
Var
Pek iyi sayılmaz açıkçası ama konuyla olan ilgisini çözemedim. Türkçem iyidir ama 😅
Ne yaşatmışlar o çocuğa. Ya da yaşatılmamış bir sevgi...
Arkadaşım bana şunu söyledi benım bir hayalim vardı cok istiyordum cok dua ettim artık o hayalimden vazgeçtim inandığım tanrıdan sadece şunu istiyorum beni mutlu etsin artık hayal kurmıycam dedi hayal kurmak cocuklara mahsus birşeymiş ona göre
Bana sen ne yaşamış olabilirsin dedim gülerek oda bana donuk. Bir suratla bana şunu dedi benım gördüklerimi sen görseydin şu an akıl hastanesindeydin dedi
Onu dinlemeye anlamaya çalışmamışlar. Hep susturmuşlar. Çok üzüldüm.
Ben konuşurken sözümü kesiyorlar benım düşüncelerime önem vermiyorlar dedi işte bu yuzden Sessiz biriyim dedi
Tahmin ettiğim gibi. O aileyle değişmesi çok zor. Arkadaşı olarak sen yanjnda olmaya çalış. Kaç yaşında?
Ailesi değil arkadaşları sözünü kesiyormuş
Hımm o da hoş değil ama en azından travma yaşatmamalı. Yaş kaç?
Birgün ölecek diye her gün yaşıyor napsın aranıza alıp vakit geçirin
Arkadaşım bana şunu söyledi benım bir hayalim vardı cok istiyordum cok dua ettim artık o hayalimden vazgeçtim inandığım tanrıdan sadece şunu istiyorum beni mutlu etsin artık hayal kurmıycam dedi hayal kurmak cocuklara mahsus birşeymiş ona göre
Doğru demiş hayaller kurmak sadece çocukların işi yetişkin bireyler sadece hayal kurmakla olmayacağını bilir
Bence o arkadaşına acilen psikolojik destek almasını tavsiye et. Yakın zamanda bi tanıdığım 20 yaşında kafasına sıkarak intihar etti. O da aynı şekilde bir beklentisi olmadığını ve bu dünyaya ait hissetmediğini söylüyordu
Neden intihar etsin bir şey olmaz ona rahat ol sadece ona mesaj atıyorum haftada bir cevap veriyor arıyorum acımıyor ama okula geliyor
O zaman seninle arkadaşlık kurmak istemiyor olabilir mi
Bunu analiz eder misin
Arkadaşım bana bunu dedi
Ben artık hayal kurmıycam bu kocaman dünyada unutulup gidicem adımım cismimim kim olduğum artık bir önemi yok insanları sevmiyorum artık insanlardan bıktım
Bence arkadaşın yeterli değeri istediği insanlardan görmüyor. Birileri tarafından çok fazla üzülmüş ve bunu aşamayacağını düşünüyor. Kaç yaşındaydı?
22 yaşında
Şu an hayatında biri varsa beklentilerini karşılamamış olabilir, aynı duruma defalarca geldim ve her seferinde içinden çıkılmaz olduğunu düşündüm ama etrafımızda bizi gerçekten seven insanlar olunca bi şekilde geçiyor
İntihar eden insanların ortak özelliği geleceğe dair hiçbir hayallerinin kalmamış olması. Arkadaşın destek alsın
Arkadaşım bana bunu dedi
Bu birazda nasıl baktığıyla kimlerle vakit geçirdiğiyle alakalı. Seveceği insanlarda olur elbet kimse kusursuz değil