Arkadaşlar benim uzun bir ilişkim oldu. Onunla her gün saatlerce konusuyorduk hiç susmazdik hep bir konu olurdu 2.5 yıl boyunca her gün düşünün. Sonra ayrıldık ve yeni bir ilişki yaptım ama bu sevgilim pek konuşmuyor ben de sürekli ne anlatacağım aşırı sıkılıyorum böyle olunca bir kafeye gidiyoruz saatlerce sessiz oturuyoruz sıkılıyorum haksız mıyım siz söyleyin dedim de ona yapım bu diyor ne yapayım ben ha ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kıyafet mi bu birini diğeriyle kiyasliyosun ya kimse kimseye benzemez ki ilgini cekmiyosa ayrıl mecbur değilsiniz birbirnize
Kiyas yapmıyorum hem seviyorum sevgilimi ama bana gelince susuyor arkadaş ortamında bülbül bana gelince dut yiyor
Seviyosan olduğu haliyle kabullenceksin ozaman eski sevgilinle kiyaslama ayıbını yapmayacksin bu sevgiline yaptığın bı saygisizlik kıyas ne ya kimse bunu haketmez
Sen bir kadınla kiyaslansan hoşuna gitmez heralde
Önceki sevgilinle neden ayrıldın? Eğer önceki sevgilin senden ayrıldıysa başkalarında onu arıyor olabilirsin hala.
Yok ben ayrılmıştım onu aramıyorum da sadece hiç konuşmuyoruz nerdeyse üzücü değil mi bu insan sevdiği ile sohbet etmek ister yanılıyor muyum arkadaş ortamında çok konuşur ama bana gelince saatlerce sessiz oturuyoruz sonra eve gidiyoruz eve gittin mi diye mesaj atar sonra bir daha konuşmayiz üzülüyorum
Öğrenci misiniz çalışıyor musunuz? Meslek sahibi iseniz işleriniz hakkında konuşun bol bol. Kariyer sürekli gelişip değişen bir şey. Öğrenci iseniz birbirinize kendi bölümlerinizi anlatın?
Ya da sohbetin onun ilgisini çekmiyor olabilir mi acaba? Biraz daha detay versen belki yardımcı olabilirim belki. Arkadaşları ile ne hakkında konuşur neler yapar? Siz ne hakkında konuşuyor neler yapıyorsunuz?
Her konuyu denedim cinsellik olsun, oyunlar filmler kariyer is arkadaşlar hiçbirine tık yok arkadaşları ile de genel şeyler ordan burdan dedikodu falsn ama benle dedikodu da yapmiyor acaba cidden sevmiyor mu beni
Sizin konu baya derin o zaman ama analizi iyi yapmak lazım yoksa kafanı karıştırabilirim yanlışlıkla. Nasıl tanıştınız, ne iş yapıyorsunuz, yaşınız kaç, ne sıklıkla görüşüyorsunuz? İstersen özelden de yazabilirsin sana yardımcı olmaya çalışırım
Acaba birlikte ilişki için seanslar oluyor ya ona mi gitsek ne dersin
İlişki için seanslara gitme konusuna onu nasıl ikna edeceksin ki? Sana yazmasına ikna etmekte bile zorlanıyorsun. Dediğim detaylar hakkında daha açık olabilirsen (yaş meslek vb.) ona göre tavsiyede bulunabilirim. Eğer detayları burada vermekten çekiniyorsan özelden de yazabilirsin. Önce seni ve ruh halini anlamam ona göre tavsiyede bulunmam lazım
Sorunu takibe aldım eğer unutmazsam psikoloji hocama soracağım umarım iyi şeyler söyler
Nasıl Sevdin Ozaman Ben Seni anlamıyorum Nasıl Sevgilin Oldu Ozaman
İlk başlarda cok konuskandi canim sonradan yuttu dilini bana gelince suskun hem arkadaş ortamında iyi konuşur
Sana karşı birşeymi hissetmiyor acaba ilk sevgilin mi bu
Hayır daha önce sevgilim oldu ama ben onun ilki sayılırım daha önce hep flörtü olmus
Sen onun ilkisin önceki ciddi ilişki miydi peki
Acaba kafasında Bişeyler mi kuruyor
Seninle takılmalık vakit geçiriyor olabilir
Ayrıl
Seviyorum ama bu beni çıldırtıyor suskun suskun duruyor ortamda cok konuşur ama bana gelince dilini yutar
Sen konu aç
yaş kaç
Sürekli ben konu açıyorum zaten artık anlatmadıgim bi bkum kaldı yani ne diyeyim daha
Hahahah o zaman ters psikoloji yap sen de sus
Bu böyle gider. Fıtrat degismez
Ilgili olmakta iyi degil ki