Aşk İlişkileri Yanında huzur bulduğum dediğiniz yer/kişiyle misiniz? MartinLuther01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Yanında huzur bulduğum dediğiniz yer/kişiyle misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Öyle birisi olmadı maalesef 0 3 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur barışım kalbin temiz birine benziyorsun pek sohbetimiz olmadı ama seversin umarım u Barış_LonelyForever +1 yıl Saol abim umarım herkes gönlüne göre bulur birini MartinLuther01 +1 yıl Eyvallah kardeşim
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sonunda evet. Ondaki huzur kimsede yokmuş meğerse. 0 3 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Seni buluyoruz ya mutluluklar sevgilinle Pikauv +1 yıl Teşekkürler MartinLuther01 +1 yıl Rica ederim
deniz_d Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır bir dag evinde sessiz sakin dışarda kar içerisi sıcak olacak yanımda birini götürüp götürmeme arasında kaldım 😂 1 9 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Bence götürmelisin dağ evi tek çekilmiyor sadece ateşin sesi ve ormanı izlemek arada sohbet edeceğin biri olması daha güzel devamlı yaptığım aktivite o yüzden söylüyorum biriyle gidersen daha çok eğlenirsin tek kalıp kafa dinlemek istemiyorsan tabi Yorumla deniz_d +1 yıl Hak etcek biri var mı desene 😂😂😂 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl 😅😅😅 onuda sen bulcaksın bilceksin şampiyon Yorumla deniz_d +1 yıl Yok ya yok buluyoruz da değmiyor eenn iyisi tek gitmek telefonu kapatıp kitap oku müzik dinle yemek ye mis Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Pek tek gidince kitap okumamam müzik alkol kafa dinleme Yorumla deniz_d +1 yıl Oda uyar 😂😂 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Ee güzel ozaman sen tek ben tek gidip resim atıyoruz 😅 Yorumla deniz_d +1 yıl Olur 😂😂😂canım sıkılırsa gelirsin 😂konum ararım Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur tamam anlaştık o halde😅😅💫 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hayır değilim ama onunla çok güzel planlarımız var umarım olur 🥰✨ 0 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Hadi ya planlarınız neymiş 😅💫 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. hayirrrrr 0 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur umarım malefiz💫 Yorumla
Miyavco Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Hayır değilim 0 3 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur umarım Yorumla Miyavco +1 yıl Gerek yok Yorumla MartinLuther01 +1 yıl 😅😅 tamam sakin miyav Yorumla
TürkerCeni77 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl :) yok ki 0 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle birisi olmadı maalesef
Olur barışım kalbin temiz birine benziyorsun pek sohbetimiz olmadı ama seversin umarım
Saol abim umarım herkes gönlüne göre bulur birini
Eyvallah kardeşim
Sonunda evet. Ondaki huzur kimsede yokmuş meğerse.
Seni buluyoruz ya mutluluklar sevgilinle
Teşekkürler
Rica ederim
Hayır bir dag evinde sessiz sakin dışarda kar içerisi sıcak olacak yanımda birini götürüp götürmeme arasında kaldım 😂
Bence götürmelisin dağ evi tek çekilmiyor sadece ateşin sesi ve ormanı izlemek arada sohbet edeceğin biri olması daha güzel devamlı yaptığım aktivite o yüzden söylüyorum biriyle gidersen daha çok eğlenirsin tek kalıp kafa dinlemek istemiyorsan tabi
Hak etcek biri var mı desene 😂😂😂
😅😅😅 onuda sen bulcaksın bilceksin şampiyon
Yok ya yok buluyoruz da değmiyor eenn iyisi tek gitmek telefonu kapatıp kitap oku müzik dinle yemek ye mis
Pek tek gidince kitap okumamam müzik alkol kafa dinleme
Oda uyar 😂😂
Ee güzel ozaman sen tek ben tek gidip resim atıyoruz 😅
Olur 😂😂😂canım sıkılırsa gelirsin 😂konum ararım
Olur tamam anlaştık o halde😅😅💫
Hayır değilim ama onunla çok güzel planlarımız var umarım olur 🥰✨
Hadi ya planlarınız neymiş 😅💫
hayirrrrr
Olur umarım malefiz💫
Hayır değilim
Olur umarım
Gerek yok