Detaya katılmakla beraber huzuru denizde aradım ve denizde buldum eheh buna sahilde diyebiliriz. En azından denizin kokusunu alabileceğim bir sahil, şehirden arabalardan ve de insanlardan uzak olan bir sahil, mis gibi he 🤩
O da her zaman mümkün olmuyor tabi ki. Bu yüzden kahve diyorum bende, he birde geceleri gökyüzünde belirlenen milyon tane yıldız. Muazzam değil miii 🌟
Huzuru çok yerde aradım aslında; kalabalıkta, suskunlukta, alışkanlıklarda, yeni başlangıçlarda… Ama çoğu zaman aradığım yerde değilmiş. Benim için huzur, kaybettikten sonra ne kadar değiştiğimi fark ettiğim anlarda ortaya çıktı. Benim huzurum da 5 yıl önce babamın ölümüyle sanki yarım kaldı. O günden sonra huzur, eskisi gibi kendiliğinden gelen bir şey olmaktan çıktı; daha çok hatıraların arasına saklanan, bazen bir cümlede, bazen bir yemekte, bazen gecenin sessizliğinde karşıma çıkan kısa anlar hâline geldi. Tam buldum diyemem ama artık şunu biliyorum: Huzur bazen kaybın yokluğunda değil, onunla yaşamayı öğrenmeye çalışırken ortaya çıkıyor.