Taytlı crop giyen kızları görünce popolarına sağlam bir şaplak atasım geliyor. Ama kız üzerinde bir hakkım olmadığı için atamıyorum. Bu da benim psikolojimi olumsuz etkiliyor ve depresyona giriyorum :( bu kul hakkı değil de nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
oyle giyinmedigim icin kadin haklarini savunmayacagim onlar taciz edilmek istiyo taciz edersen sen haklisin
Ne sapıkça iğrenç bir düşünce
Sapıklıkla ne alakası var? Kıza gidip laf atan yok taciz eden yok. Sadece kendi fikir ve düşüncemi belirtiyorum. Hani fikir ve düşünce özgürlüğü vardı? :)
Öyle bir şey yaparsan ülkede sapık damgası yersin televizyonlara çıkarsın hayatın batar sen bir an önce evlen
Yok ya aklımı peynir ekmekle yemedim onu yapacak kadar :) benimkisi beğenmek ve bakmak. Kız tayt ve crop giyince sexapalitesi iyice artıyor ve güzel görünüyor.
Hastalık
Ne hastalık?
Hastasın yani sen
Yoo niye hasta olayım gayette sağliklıyım :)
Hastasın kardeşim işte. Sapıklık bu düşünce. Gidin tedavi olun, yolda her gördüğünüze böyle düşünmek nedir ya
Yoo sapıklık falan değil. Kıza gidip sarkıntılık yapmıyorum, laf atmıyorum, taciz etmiyorum. Neresi sapıklık? :)
Bir şey yaparsan adıma taciz denir zaten. Bunları düşünmen de senin normal bir insan olmadığının sapıkça düşüncelere sahip olduğunun göstergesi
Asıl bunları düşünmem normal ve sağlıklı bir erkek olduğumu gösteriyor :) cinsellik insanın fıtratında olan bir şey. Ayrıca sen hiç erkekler arasında dönen muhabbeti duymadın heralde? :) benim bûn söylediğimin kaç katını konuşanlar var. Bana normal değilsin diyon ya normal görmemişsin sen :)
Muhabbeti yapılan her şey doğru olsaydı dünyada yanlış kavramının anlamı kalmazdı. Cinsellik normal, eşinle sevgilinle karşılıklı olarak normal. Senin tanımadığın kadına bakıp haz alman sapıklık
Ya haz alıyorum derken? :) sağır duymaz uydururmuş :) haz almam için boşalmam falan lazım :) ben beğeniyorum diyorum sadece ne var bunda? Tayt kızın popon güzel gösteriyor abi yalan mı alla alla. O açarken sorun yok ben bakınca mı sorun oluyor? :)
Evet aynen öyle. Bakıp güzel görmek ayrı, şaplak atmak istemek ayrı. Normalleştirme.
Normal zaten. Avrupada, Amerika'da normal şeyler bunlar. Bir kıza tayt popon güzel göstermiş desem teşekkür eder. Bizim ülkede de normalleşiyor giderek. Fakat sağolsun ülkede her kıza sırf nefes alıyor diye yavşayan tipler var. Ben sadece beğeniyorum diyorum ne var bunda? Dürüst bir insanım bunu söylüyorum ve dürüst olduğum için bana böyle konuşuyon. Açıkçası sen ve senin gibi düşünen kızlara saman altından su yürüten tipler lazım :)
Beğenmek ayrı şaplak atmak istemek ayrı. Avrupa’da normal diye kendi içimde yanlış gördüğümü normalleştiremem. Benim yanımdaki adam da bakabilir, beğenebilir. Hatta bazen konuşuruz, çok güzel olmuş, yakışmış diye. Ama popon bak şaplak atmak istiyorum demeyi bırak düşüncesini bile geçirmez aklından. Yanındaki benim çünkü 😂 ikisinin farkına varamadığın için konuşma bana yetti
Ya benim sevgilim olsa ben bakmam zaten ama sevgilim olmadığı için beni bağlayan, sınırlayan bir sebep yok. Ayrıca kendine baya güveniyon hee bravo :)