Boşandığımdan beri kimseyi hayatıma sokmadım. Şimdi çocuklarım üniversiteye başladı. Hayatıma birini alsam nasıl olur?

Cocuklarin ikisi de Avrupa ve Turk vatandasi. Ikisi de orada egitime devam ediyorlar. Bu sene epey yalniz hissediyorum. Ama yaş da oldu 40. Cocuklqri buyuturken zaman cabuk gecmis. 20 senelik bir arkadasim, ilk flortum diyebilirim, o suanda 48 yasinda. Gorusmek istiyor, sizce yillar sonra yurutebilir miyim bir iliskiyi?

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlariniz icin tesekkur ederim, bazilari guldurmus olsa da. Ben ogretim gorevlisiyim. O da bir kurumda müdür. Benim yasim 40 onunki 47, zaten yillardir seminerler vasitasiyla o benim bulundugum sehre her geldiginde bir kahve icecek kadar hatirimiz oldu veya ben onun bulundugu sehre gittigimde. Iki iui dost olduk yillar icinde. Cocuklarlarim benim ozelim, ailem disinda is arkadaslarimla bile gorusturmedim. Cocuklar simdi mutlu Avrupada babalariyla ayni sehirde fakat ogrenci yurdundalar
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yastan sonra maceraya giremiyoruz sanirim. Tanimadigimiz kisilerden ziyade tanidigimiz kisileri degerlendiriyoruz. Bu kisi de duzgun efendi biri yillwrdir tanidigim kadariyla, ve neden olmasin diye dusundum, dusunduk.. Ama tabiki cocuklara duyurmak niyetinde degilim. Onlar uni. den mezun okup yuvalarini kursunlar, sonra.
Boşandığımdan beri kimseyi hayatıma sokmadım. Şimdi çocuklarım üniversiteye başladı. Hayatıma birini alsam nasıl olur?