+1 yılYani bu konuda senin hayatın hakkında yorum yapmak kimseye düşmez tabii ki belli bir yaştan sonra insan ne kadar bir defa evlilik yaşarsa yaşasın ikinci defa evlenmek isteyebilir kafa dengi birisi olsun ister sohbet edecek birisi olsun ister ama bana soracak olursan bu devirde hiç evlenmemiş biri olarak bile ben daha hiç cesaret edemezken yani yine de bu konuda kendini zorunlu hissedip de tutup da hayatına gereksiz lüzumsuz sana değer vermeyecek seni tekrarla üzecek insanları almak saçma olacaktır o yüzden bana soracak olursan boş ver
04 Yorumla
Soran+1 yılyurutebilecekmiyim once onu anlamam gerek, bu sebeple oncelikle hemen evlenmek dusuncesinde degilim. Nerden bakarsaniz 2-3 sene surer tahminim. Sonraki surecte eger yurutebildigimizi anlarsam yapmak istedigim evlenmek. Ikincisi ben de bu yastan sonra riske girme taraftari degilimki yapim bu degil.. Zaten covuklwri buyuturken kimseyi hayatima sokmamam bunu gosteriyor olmali.. bu kisi benim 20 yasimdna beri tanidigim ve sıklıkla sohbet ettigim, yillar icinde hicbir yablisini gormedigim sakin, dengeli ve basarili biri. Yillardir da seminerler toplantilar icin birbirimizin bulundugu sehre gittigimizde mutlaka kahve ictigim sohbet ettigim yemek yedigim zaman gecirdigim biri. Tanidigimi dusunuyorum. ama iliski bambaska.. onun ilk flort zamanimizdan beri, yani 20 yasindan beri istedigi benimle bir hayatki, hayatindan da cikarmayi basaramadi yillar icinde. Deger verdigini dusunuyorum. Cocuklarda avrupada, artik bence orada babalarinin yaninda duzene alisirlar, kendi duzenlerini kurarlar, ben de bu surecte yurutebilirsem hayatima yon veririm diye dusunuyorum
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim evet ilişki boyutu bambaşka yani senin normalde tanıdığın bir insan ilişki boyutuna geldiği zaman başka bir kişiliğe güvenebilir hatta evlilik boyutuna geldiği zaman daha bambaşka kişilikler olabiliyorlar o yüzden bu konularda çok dikkatli olman gerek
Soran+1 yılbahsettigim kisiyi 20 senedir taniyorum, sakin, saygiki, zaten gungormus bi ailenin evladi ve kendide basarili. ancak boga burcu, ve boga burcunun ozelligi sjnirli olmalari kizdirildiklarinda. yani tanimak gerek aynen iliski surecinde. Daha dun bunu konustuk, seni ne kadar taniyorum dedim..
- +1 yıl
Yani yine de biliyorsun iş evlilikle ilişki boyutuna geldiği zaman insanların bambaşka yüzleri çıkıyor biraz daha tanımaya çalış yani en azından şu anda arkadaş boyut olarak demiyorum ilişki boyutunu tanımaya çalış
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle kendinizi bu kadar ertelemenizi asla doğru bulmuyorum, elbette bir anne olarak sorumluluklarınız var saygı da duyuyorum ama neden bu böyle? neden kadınlarımız kendilerini bu kadar geriye atıyor çocuklar bir şekilde büyümüş bakın sizin hayatınızda birisi olsaydı eminim size bu konuda da yardımı olurdu ki kendiniz söylüyorsunuz işiniz gereği ilk flörtünüz ile kahve içiyormuşsunuz neden bu kahveyi yemeğe neden bu yemeği aşka çevirmediniz diye hiç kendinize sordunuzmu?
ha şu yorumlardan 2. olan bay herb*olog yazmış çizmil ama kendi beynisizliğini ortaya koymuş kulak asmayın
düzgün birisi olsa gizli yorum yapmazdı kardeşim
04 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba, ben minimum riskle ve sorumluluk odakli yasayan biriyim. Cocuklari seve isteye yaptik, sonra babalari " once ben, benim isteklerim" dusuncesinde biriydi ve cocuklari daha bebekken birakti gitti, hayaina kadinlari aldi, kendini yasadi. Eger bu durumda, ben de once ben mantiginda olsaydim, sizce cocuklara ne olurdu? bir sekilde buyuyor mantigina katilmiyorum, cocuk dunyaya getirdiyseniz, onlara guvenli ortami vermek zorundasinjz, once onlar gelmeliler. Ben de bunu yapmaya calistim. Zaten hayata duygudan cok mantikla yaklasmaya calisan biriyim. Buyuduler cok sukur, saglikla, her aninda gulumsetmeye calisarak, guzel anilarla, simdi de yuvadan uctular :) onlar beni mutlu etti zaten , bir gulumsemelerini bin erkege tercih etmem. Simdi de hala kararsizim, tatil icin geldiklerinde bile evlerinde rahat etsinler istiyorum, o yuzden bir iliskiye baslasam bile evlilik icin daha var diye dusunuyorum. Bakalim zaman ne gisterecek
- +1 yıl
hayırlısı ama siz yanlış algıladınız, bir şekilde büyüyorlar derken elbette sizin emeğinizin önemini yok saymıyorum, maalesef ülkemizde erkek hegemonyası böyle ve suçlu olan yine onu yetiştiren anne babadır. size başarı dilemekten başka şey gelmiyor aklıma tatile geldiklerinde daha rahat etsinler diye hala ertelemelerle geçen ve bitecek bir hayat üzüldüm açıkçası
Soran+1 yılbilmiyorum kisiden kisiye degisiyordur belki ama beni bu mutlu ediyor :) calismak ve cocuklarimi ve digerlerini mutlu etmek gormek..
- +1 yıl
bakın sizin tüm düşüncelerinize elbette çok saygı duyuyorum hatta sayı ile eğiliyorum ancak söylemeye çalıştığım sizden ve benden hatta diğerlerinden bir tane var ve hayata bir kere geliyoruz sornası! sonrası yok bu hayatın
vurgulamaya çalıştığım hatta söylemek istediğim hayatınıza birisini (elbette sizi hakeden) çocuklarda bunu anlayış ile karşılayacaklardır
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhabalar
Yeteri kadar yalnız kalmışsınız
Ancak bu saate kadar zaten bu duruma alışmışsınız bir ilişki olsun diye bir ilişki içerisine girmeyin...
Kaldıki yıllardır arkadaşınız olan bir kişiyle bunu deneyimlemeniz bu arkadaşlığın sonu olabilir...
Yanlış bir seçim olur...
O zaman hepimiz birilerini bulamadığımızda ya da yeni birini tanımak yerine çevremizdeki eski dostlarımızla birlikte olmaya çalışalım...
Olmaz...
Yeni birisini tanımaya çalışın...
Umarım doğru kararı alabilir ve yalnızlığınızı paylaşabilirsiniz00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra maceraya atılma yabancı biri ile. Elbette sen de hayatına birini almalısın. Yalnızlık nereye kadar. Her şey c*nsellik olmasa da o da hayatın bir parçası. Ayrıca fikirlerini paylaşacağım, sana değer verecek seni önemli hissettirecek, değerli olduğunu gösterecek biri ile olmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılokuduysaniz 20 yasindan beri tanidigim biri yabanvi sayilmaz. yabanciya ben de cesaret edemem bu yastan sonra
- +1 yıl
Anlasiyorsaniz vakit kaybetmeyin. Mutluluklar dilerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiler her zaman risklidir ve sonuçta karar vermek size kalmış bir şeydir. Ancak, yalnız hissettiğiniz bir dönemde bir ilişkiye başlamak oldukça doğal bir istek olabilir.
Öncelikle, bir ilişkiye başlamadan önce kendinize şu soruları sormanızı öneririm:
Kendinize zaman ayırmak ve kişisel hedeflerinize odaklanmak için yeterli zamanınız var mı? Çocuklarınızın hayatına nasıl bir etki yapacak?
İlişkinin gelecekteki olası zorluklarına hazır mısınız?
Bu gibi soruların cevaplarını önceden düşünmek, olası sorunlara hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.
Öte yandan, eski bir arkadaşınızla yeniden bir ilişkiye başlamak her zaman zordur ve her iki taraf için de bazı riskleri vardır. Bu nedenle, yeniden bir araya gelmeden önce neyi aradığınızı, beklentilerinizi ve sınırlarınızı netleştirmeniz önemlidir.
Sonuç olarak, bir ilişkiye başlamadan önce kendinize doğru soruları sormalısınız ve eski bir arkadaşınızla yeniden bir ilişkiye başlamadan önce neyi aradığınızı netleştirmeniz gerekir. Eski bir arkadaşınızla yeniden bir araya gelmek riskli olabilir, ancak iyi düşünüldüğünde ve hazırlıklı olunduğunda başarılı olabilir.10 Yorumla
+1 yılMErhaba öncelikle sayın meslektaşım aynı mesleği yapıyoruz. Asıl nokta insan anlaşıp ve birbirini anlayıp ve karşıdakinin sınırlarına saygı duyduğu sürece bence her yaşta ilişki yürütülebilinir. Zaten belli bir yaşa gelmiş insanlar olarak ve mesleğinde verdiği bir durumla beraber az çok karşımızdakini tanıyabiliyoruz, sizin böyle bir düşünceye iten bence o kişinin doğru kişi olabileceği düşüncesi kendi çıkarımım olarak. sayın meslektaşın size akıl vermek haddime değil ama yapmış olduğumuz stresli ve her zaman öğrencilik modunda ki mesleğimizde bazen kariyer için birçok şeyi erteleyebiliyoruz, bu yüzden naçizane tavsiyem içinizden geleni yapmanız ve ertelemeyin derim. saygılarımla//
14 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bir meslektaşı burada görmekde beni ayrıca mutlu etti..😊😊
Soran+1 yılmerhaba, yeni gordum. Ben de mutlu oldum meslektasimi burada gormekten. selamlar :) maalesef o kadar yogun tempoya ragmen, bizlerde icimizde yalnizlasabiliyoruz. Yasadigim durum bu sanirim. Burasi benim icin ic dökme yeri gibi oldu, rumuz yoluyla. :)
- +1 yıl
Kesinlikle doğru yalnızlaştığımız bazen mesleki sorumluluk ları arkada bırakıp öibir nebze de olsa Özgür yaşamak diyelim 😊.. iç dökmek aynen çünkü bazı şeyleri anlatmadan insan rahat edemiyor.. arada da olsa sizinle muhabbet etmek isterim tabi sizde isterseniz 😊😊🙏
- +1 yıl
Hocam nasılsınız?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandığından beri kimseyi hayatına almamışın ya çocukların büyümüş 40 yaşına gelmişin bu saatten sonra yuva kurmaya çalışma karşı taraftaki erkek 47 yasında olmuş olabilir ama sana ne faydası olacak bu yaştan sonra birde çocukların tanımıyo babasının yanından hiçmi gelmeyecekler
01 Yorumla
Soran+1 yılben de bu noktada kararsizim ve hemen evlenmek niyyinde degilim. yalniz cocuklarimi buyuttum ve o tempoya alistim. uyum yapamam gibi geliyor evlilige. Ikincisinde aynen, cocuklar beni ziyaret ettiklerinde evde rahat olmalarini isterim. onu nasil cozecegim bilmiyorum, bu sebeple de evlenmekten uzagim. bana faydasi, belki can yoldasi olur, bilemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Doğrusunu yapmışsın çocuklar üniversiteye girene kadar evlememek doğru artık elektrik aldiğin biriyle evlenme vaktin gelmiş insan tek başına yaşamaz evlenip mutlu olma zamanın gelmiş. Mutluluklar dilerim
010 Yorumla
Soran+1 yıldeyilmi, bazen diyorum ben gorevimi yaptim, simdi universitedeler Avrupada, babalariyla ayni sehirdeler. Guvendeler yani ve kendi arkadaslari var. Tek , beni ziyarete geldiklerinde de evde rahat olmalarini istiyorum. bunu ansil cozecegim bilmiyorum, baska adam avrken rahat olmayabilirler
Soran+1 yıltesekkur ederim de, esin derken? kim kimin hareketlerini kisitlarsa anlamadim? cocuklar zaten avrupada uni. de, ve ancak yaz tatilinde gelirler yanima, kisitlama hadsizligini kimse yapamazki ben zaten 2 sene evlilik dusunmuyorum en az. Tanima asamasi, onda da cocuklarla asla tanistirmam. zaten evlilik asamasina kadar cocuklar uni. den mezun llup orada is bulurlar diye dusunuyorum.
eger kendi babalarinin kisitlamasindan bahsediyorsaniz, öz babalari ogrenci yurdunda kalmalarini isteyen kisi , koskocaman evi varken. Cocuklarla sadece bazi haftasonlari gorusuyorlar, onda da cok zaman ayirmiyorlar, cocuklarda arkadaslariyla zaman harcamak istiyorlar, yani kisitlama mumkun degil :)
ama ben mutlu olunca cocuklarimin da mutlu olacagina inaniyorum :)- +1 yıl
Yok canım senin ve yeni eşin için zaten olamaz çocuklar evlenip size geldiğinde hani yeni eşin olacak olan çocuklara karışmadan onları senle özgür bırakırsa sorun olmaz. Zaten olur bitince çocuklarda işi gücü olacak belki bir 10 gün anne hasreti için gelirlerse dedim. Zaten sen kendine yaşamına çok karisan bir eş istemezsin kalan hayati mutlu bir şekilde geçirebileceğiniz birini eş olarak seçersin onu demek istedim selamlar
Soran+1 yıloyle bir hadsizlik yaoacak biri degil bahsettigim kisi degil:) cocuklarim bi yana dunya bi yana. zaten dedigim gibi ciddiyete dokersem tanistiririm, onda da mesafeli. evlensem bile, Cocuklarim tatile geldiklerinde belki yazliga cocuklarimla yalniz giderimki karsilastirmam bile.
- +1 yıl
Karşılaştırmalar bir sorun olmaz üstelik onlara uyumlu bir eş olarak seni seven biri olsrak gösterip Allah korusun senin başına bir iş gelse seni seven seninle ilgilenen birinin olduğunu göstermekte çocukların gözü arkada kalmamasını sağlar elbette onlarda kendisini büyüten her tür fedakarlığı yaparak üniversiteye girmelerini sağlayan annelerinin uzakta olsa güvende olmasını ister eşinle seni mutlu görürlerse onlarda gözü arkada kalmadan okullarını bitirir işede başlarlar. Tatilde gidebilirsiniz hiç sorun olmaz. Peki baba avrupada evlide olabilir o evlendiyse senin içinde onlar açısından bir sorun olmaz. genelde çocuklar anne baba birleşsin kafasındadir. Baba evli ise anneminde evlenmesine sorun olmaz. Diye düşünüyorum
Soran+1 yılbabalari evlenmedi hic yeniden. o gunu birlik gizli kapakli yasiyor.. o yuzden eve kabul etmedi cocuklari, rhaati bozulmasin istemedi. Ben de zaten istemedim, cocuklar ogrenci yurdinda kendilerine ait odalari var, gayet rahatlar.
- +1 yıl
Çocuklar hisseder onun bir şeyler yaşadığını öğrenci yurdu daha eğlenceli olur sen uzaktan ilgilenirsen babalarına göz kulak olur bir şekilde okullarını bitirirler. Birde oranın vatandaşlığını alırlarsa dahada iyi olur. Sende bir şekilde hayatına girecek kişinin huyunu suyunu öğrenirsin onu seçerken titiz olmanı tavsiye ederim. Emeklimisin calışıyormusun
Soran+1 yılcpcuklar cift vatandas, oranin ve turkiyenin vatandasi. o yonden sorun yok ve o sayede uni. de ucretsiz okuyup yurttan cok az bir paraya faydalaniyorlar ve devlet destek oluyor onlara, yani onlarin keyfi yerinde. Benim ora vatandasligim yok. emekli degilim 40 yasinda olamam heralde :) bakalim zaman ne gosterir.. tesekkur ederim guzel yorumun icjn
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. dene olmasa bırakırsın cocuk yapmamaya gayret göster birde cocuklardan gizlimi buluscaksın haberleri olacakmı
11 YorumlaHanım abla benden yaşça büyüksünüz öncelikle saygılarımı sunuyorum. Söylediğiniz muhabbette ilişki yürütebilir miyim sorusuna bir cevabım var ilişki bir kişi ile yürümez yürütülemez karşılıklı yürütülmelidir şahsen karşınızdaki insan da sizinle olmak istiyor ve size değer veriyorsa sevginin ve ilişkinin bir yaşı yoktur çocuklarınız da büyümüş onlarda sizi destekleyecektir muhtemelen hakkınızda hayırlısı olsun iyi gunler dilerim
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim bu guzel yorum icin. Bahsettigim kisiyi 20 yasimdan beri taniyorum. Yani 20 senedir. 20 yasinda isi ciddiyete erdirmek istedigi icin ancak ailesel sorunlarim buna masade etmedigi icin ozamanlar kacmayi tercih etmistim. Ailesi son derece duzgun bir aile, kendisi de oyle. Sonrasinda seminerler oldukca onun oldugu sehirde veya benim oldugum sehire isi dhstukce gorustuk, sohbet ettik. 20 yil boyunca hayatinda neler olduysa sahitlik ettim, benim hayatimdakilere de o sahitlik etti. Ancak tabiki cocuklarimla hickimseyi tanistirmadim, cocuklarim benim ozelimdi. sadece 2 cocugumu buyuttugumh bilir, sosyal medyadan vs cocuklarimin fotigraflarini dahi paylasmadim, cok korunakli buyutmeye calistim. Haklisin simdi buyuduler ve gittiler. Ben ne kadar taniyorum desem de iliski bambaska bir durjm. Insanlar degisebiliyorlar iliski yasadiklari kisilere evlilikle o sebeple bitebiliyor. Ben bu yastan sonra oncelikle tanimak istiyorum nisanlilik sureci gibi, siz genclerin anlayacagi sekilde. sonra ki surec neyi gosterir gorecegiz.
Soran+1 yılgorusme teklifini kabul ettim, bakalim nasil klacak..
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki zina hepsi mutsuzluk kaynağı pislik şeyler. Konuşun anlaşın evlenin. Tertemiz şeyler varken neden illede çöp suyundan bile daha diksinç pislik şeylere tamah edilir ki? Neden?
03 Yorumla
Soran+1 yıliliski degil, ben zaten cocuklarimi buyuturken hayatina kimseyi almamis biriyim. Ama simdi cocuklar buyudu ve yuvadan uctu. Yalniz kaldim. Bunca sene yalniz mucadele ettim. evin hem erkegi hem hanimi gorevini ustlendim. Cocuklara hem anne hem baba oldum. Simdi birden evlenemem. Birinci bunca sure yalnizliktan sonra yurutememe ihtimalim var. Buna kendimi hazirlamam gerek, ikincisi buna nisanlilik donemi de diyebiliriz, bunun yanlis oldugunu dusunmuyorum. Her ne kadar karsimdaki kisiyi 20 yasimdan beri taniyor olsam da bakalim biz ikimiz yapabilecekmiyiz.
Soran+1 yılo zaten gizli kapakli isleri sevmeyen biri, ailelerin bilmesi taraftari, gorustugumuzu. Nisan da bu demek zaten. Ama covuklara soylemeyi dusunmuyorum o ayri.
- +1 yıl
Hanımefendi bakın siz öğretim üyesiymişsiniz ama görüyorum ki okusada okumasada kadınsı hatalı düşünceler hiç değişmiyor sadece okuyunca aynı düşünceyi biraz daha iyi mantığa bürüyorsunuz. Mantığa bürüme psikolojik bir tabirdir.
Yaptığı hatayı mantıklı gösterip rahatlama çabasına mantığa bürüme denir. Bu kişiyi gerginlikten kurtarıp kendi kendine rahatlamayı sağlar. Lakin yanlış olmadığı manasına gelmez gerçekler değişmez.
Bu kadar süre tanıyorsunuz buna rağmen evlenmekten çekiniyorsunuz değil tanımak hiç tanımasaydınız dahi benim tek tavsiyem yine evlilik olacaktı.
Evlilik ya kötü giderse? Oturup konuşursunuz istek ihtiyaçlarınızı bir birinize anlatırsınız denersiniz yine olmazsa? İkinci kez boşanmış olursunuz. Hayat bu hiç bir şeyin garantisi yok. Siz sadece savaşmaya hazır olun. Yaşamak bir savaştır yani buda bir yaşam savaşıdır. Korkmayın tevekkül edin Allah a ve ya Bismillah deyip evlenin.
Öteki türlü pek çok kişinin başına gelen sizinde başınıza gelir. Şöyle olabilir, evlilik dışı ilişki çok iyi gider gider sonra bizden oldu galiba biz evlenelim dersiniz hadi adamı ikna etmeyi başardınız diyelim evlenince bu sefer her şey tepe taklak olur işte o evlilikten hayır gelmez. İşte o evlilik kolonları kesilmiştir yıkılmaya mahkum olur.
Kısacası bu hayatta hep kaybetmek ve kazanmak var. Tercihinizi öyle bir yapın ki kaybedecekseniz dahi temiz şekilde olsun.
Sizin bahsettiğiniz kazanacaksanız dahi kirli şekilde olacağını garanti altına almak. Bilmiyorum ne anlatmaya çalıştığımı anlıyor musunuz? Benimle aynı yöne bakmazsanız göremezsiniz anlayamazsınız.
Hanımefendi öncelikle mutluluk Herkesin hakkı efendi kendinize uygun biri varken evlilik düşünmek gayet mantıklı. Çocuklarınızin olması evliliğe engel değil hakkınızda hayırlısı olsun sadece dikkatli olun iyice tanıyın
00 Yorumla
+1 yılYurutursun knk cocuklarin buyuk Şu an ve kendileride evlilik cagina gelmis. 10 15 olsalar amenna ama Şu an kendi ayaklarinin ustunde duracak yasa gelmis gorus
06 Yorumla
Soran+1 yılcocuklar kendi hayatlarinda. Avrupada babalarinin bulundugu sehirde jni. okuyorlar. ama ogrenci yurdunda kaliyorlar. bence mezun olduklarinda da orada is bulup yasarlar. ben gorevimi yaptigimi dusunuyorum bu noktada. tabi annelik gorevi omurluk.
- +1 yıl
Sen niye ayri yasiyorsun?
Soran+1 yılbenim işim Turkiyede gidemem
- +1 yıl
Avrupa daha rahatta sen bilirsin
Soran+1 yılorada bir tek eski esim ve ailesi bir de cocuklarim var. Cocuklarimi gonderirken cok dusundum, ben de gideyim cocuklarin basinda durayim diye, ama eski esim istemedi gitmemi. orada duzeni var ve huzursuzluk cikar diye korkuyor. Cocuklar bile ogrenci yurdunda kaliyor, babalarinin evinde degil. Cocuklarin uni. asamasinda ben de dusundum bu ihtimali, ama orada kimseyi huzursuz edemem.
Soran+1 yıleski esim ve ailesi bana öfke kusan tipler. Degisik bir aile. Annesi baskasiyla evlenmis eski esim 13 yasindayken, kocasini aldatip. Sonra evlendigi adamin psikolojik sorunlari var, buna ragmen hep onceligi ona vermis, cocuklqrinj 15 yasinda sokaga atmis. Babasi da baskasiyla yuva kirmis eski esimi o zamanlar istememis, o da arkadaslariyla kalmis. Ama maalesef biz evlenince ve cocuk sahibi olunca, annesi birde kucak acti ogluna ve bizim ayrilmamiz icin herseyi yapti, dahasi cocuklqrimi alip , o dengesiz kocasiyla bakabilecegini soyledi, eski esimi de ikna etti. Eski esimde uzun yillqr cocuklqri almak icin mucadele etti. Aramiz hic iyi olmadi, nefret ofke dolular bana karsi. kadin hatasini benle temizlemeye calisti. Tuhaf dengesiz bir aile maalesef. Ben de cocuklwrimin oyle kisilikeiz bir adamin evinde kalmasini istemem. Haftasonu gidiyorlar bwzen babalarina, okadar. babaanneye de gitselerde temkinliler , konuyu anlattim. Yani oyle bir ortama bunca seyden sonra benim gitmem tuhaf olur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmak hayatını kurmak seninde hakkın.
10 Yorumla
+1 yıleğer böyle bir şey düşünmeye başladıysan zamanı gelmiş demektir
10 YorumlaYürütürsünüz mutlu olmak sizinde hakkınız kimseyi dinlemeyin
10 YorumlaYani hayatımda illa biri olacak diye zorlamanın bir amacı yok biri denk gelirse zaten olacakalr olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çocuklarınızı büyütmüşsünüz bence dizinde birine ihtiyacınız var. İnsanız yalnızlık Allah'a özgü. Tanımaya çalışırsınız olmadı bitirirsiniz kaybedeceğiniz bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi duyma. Sen mutlumusun. Mutluysan hayatını yaşa.
10 Yorumla
+1 yılÇocuklarınızdan onay aldığınız sürece sorun olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden olmasın ki bir şans ver kendine bence fazlasi ile haketmisson mutlulugu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArtık kendınız için bişeyler yapmayı bence fazlasıyla hakediyorsunuz. Tanıdıgınız biriyle yasamaksa en mantıklısı. Ayrıca yasınız da çok geçmiş sayılmaz.
00 Yorumla
+1 yılBence duyur gizleme bide onların fikrini al
Yürütme konusundada korkma tek başına iki çocuk büyütmekten zor değil.01 Yorumla
Soran+1 yıleger yurutecegimize inanirsam o asamada duyurabilirim diye dusunuyorum cocuklari kirmadan.
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ciddi ilişki düşünmeyin hemen. Biraz gönül eğlendirin çünkü uzun soluklu ciddi ilişkiler kolay olmaz, bir süre sonra yorup, yük olmaya başlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılo boga burcu. daha once flort ederken bizim ayrilik nedenimiz , onun gizli kapakli islerden hoslanmamasi ciddi adimlar atilmasini istemesiydi. Yine ayni mantikta, hemen ciddiyete dokelim istiyor, ama ben bunca sure yalnizliktan sonra baskasinin olma fikrine bile uzagim yalan soyleyemecegim. Ondan biraz alisma sureci tanimasini istedim. o da tamam dedi, yani bu surecte iliskiyi yurutebiliyormuyuz onu gorecegim. bu da 2-3 sene surer bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasin ki bu kdr beklemek bile sana eziyet degil mi bırak görüş mutlu ol artık yaş 40 die is bitmicek ya sende
03 Yorumla- +1 yıl
Hic bsy yok statünün önemi yok önemli olan senin mutlu olman cocuklar artık büyümüş sende biraz mutlu ol gerisini boş ver
Soran+1 yılsaolasiniz
- +1 yıl
Rica ederim mutlu olun
+1 yılOnunla yürümez, 20 senelik arkadaşla ilişki olmaz.
Ama sen güveniyorsan neden olmasın? İmkansiz diye bir şey yoktur. 🌸00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olur ama çocuklarınizdan gizlemeyin bunu onlarında onayını alın.
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu emin olduktan sonra yapmak istiyorum, yurutup yurutemeyecegimi bilmiyorum :(
- +1 yıl
Peki nasıl isterseniz.
Size tavsiyem evlenmeyi önceden konuşun, kendime de tavsiyem buu
02 Yorumla
Soran+1 yılben bunca sure yalnizliktan sonra kendim yurutup yurutemeyecegimden emin degilim.. onu anlamam gerek once
+1 yılHayat tek başına gitmez bence. Çocukların evlenip gidecek sen ise tek kalıcaksın o yüzden hayatına birini almalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlışılmış bir düzeniniz var bu saatten sonrâ bozabilirseniz neden olmasın
04 Yorumla
Soran+1 yıliste bu sebeple yurutup yurutemeyecegimi anlamak icim zamana ihtiyacimiz var diye dusunuyorum ciddi adimlarsan once
- +1 yıl
Daha genç yaşlarda olsanız evet olabilir derdim. Yaş itibariyle artık sabırsız oluypruz
Soran+1 yılsabirsiz mi oluyoruz? temkinli mi? gencken hemen evlenmek isterdim. simdi ise onca yalniz mucadeleden sorna, duzenimin bozulmasindan korkuyorum, bu yuzden daha temkinliyim. Belki kisiden kisiye ve yasananlara gore de degisiyordur
- +1 yıl
Düzen konusu yaşımız itibariyle sorun oluyor. Kaç yıl sonra evde yeni biri kolay olmaz
Onlar yuvalarını kurduktan sonra mezarda olacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir yandan da oyle dusunuyorum. ben buyuttum, yuvadan ucurdum gorevimi yaptim diye dusunuyorum ama sonra kiyamiyorum, tatillerde eve geldiklerinde rahat etmelerini istiyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılbence al arkadaşım gençlik çabuk gidiyor hayatını yaşa derim kimseyide takma
02 Yorumla
Soran+1 yılgitti zaten, 40 oldum... okadar alistimki yalniz mucadeleye, yapabilirmiyim yurutebilirmiyim.. biraz korkuyorum sanirim
- +1 yıl
arkadaşım yanlış anlamazsan sneinle arkadaş olmak isterim yaşıtız hayat mücadelemiz ortak gibi dertleşmeyi paylaşmayı çok isterim siiznle burdan kabul ederseniz sevinirim beklerimde
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İçinde hiçbir şey bırakma, kararlarını hiçbir şey etkilemesin. İstiyorsan al birini hayatına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkinci evlilik iyi değil bence benim babam uzun zaman önce öldü annemin daha sevgilisi bile olmadı izinde vermem hatta öyle biseye
012 Yorumla
Soran+1 yılbende evlenmedim, 19 senedir cocuklarimk buyuttum, ama onlar simdi uni. ye gittiler yurt disina babalarinin yanina ve yalniz kaldim...
Cevap sahibi+1 yılAnladım abla dertleşmek istersen yazabilirsin
Soran+1 yılyalnizliktan aslinda.. Cocuklqr suanda kendi arkadaslariyla zaman geciriyor haliyle, ve nadiren ariyorlar. Ben de bir bosluga dustum, ve bir yoldas iyi olur diye dusundum. Onu da yillardir tanidigim kisiden sectim ama yaoabilirmiyim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAbla yaşın genç annemle aynı yaştasın eğer güveniyorsan neden olmasın yani çocuklara nasıl açıklayacaksın peki
Soran+1 yılablacim, cocuklar avrupada babalariyla ayni sehirde, ama ogrenci yurdundalar, yani guvenleri yerinde, mutlulqrda, ikisinin de arkadaslari var. Turkiyeye doneceklerini sanmiyorum ancak yaz tatillerinde.
Aciklamak konusunda da ben daha emin degilim, once yapabilecekmiyim, alisabilecekmiyim bunu anlamam gerek. Genc degilim neticede, burnumdan hormon solumuyorum🤭 daha mantik cercevesinde yaklasiyorum. Bahsettigim kisiyide yillardir taniyorum. ama yinede iliski bambaska birsey. Dun konustum onunla, O da temkinli. Once kendimiz anlasalim, duyurmamiza gerek yok bence. Emin olup evlenmeye karar verirsekki çok korkuyorum, ozaman bence yillar gecmis olur, ozaman haber veririrz. Ozaman da cocuklqr belki uni. den mezun olmus islerinde olurlar..
Cevap sahibi+1 yılNe kadar güzel düşünmüşsün inşallah evlenip mutlu olursun
Soran+1 yılannen gibi dusunuyorum ben de. Cocugunu seven anne zaten evlenmiyor, cocuguna uvey baba getirmiyor. Ben hala kararsizim, cunku yavrularim beni ziyarete geldiklerinde bile rahat etsinler istiyorum. ama bi yandan da artik buyuduler, zaten universite icin baska yerdeler dusuncesi var. Kararsizim, simdi partner gibi taniyayim, durum ne gosterir bakalim.
Cevap sahibi+1 yılAbla yalnız şöyle bir sıkıntı var benimki dost hayatı yasiyor evli erkeklerle görüşüyor
Soran+1 yılablacim, seninle tanistiriyor mu? eve getiriyor mu? veya seni tanitiyor mu? o sorun
Cevap sahibi+1 yılBı tanesi zaten üst katta oturan evli komşumuz onun dışında kimseyle tanıştırmadı
Soran+1 yılAllaha emanet ol ne diyebilirimki, seni riske atiyor
Cevap sahibi+1 yılSende Allah'a emanetsin abla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHislerini ve isteklerini tartarak ilerlemeni tavsiye ederim. Zevk yaşamak mı istiyorsun ya da kalbin aşk'a mı aç?
02 Yorumla
Soran+1 yılikisi de degil. 40 yasindan sonra can yoldasi arayisi olabilir.
Cevap sahibi+1 yılYanlızlık çekmekten bahsediyorsun , psikolojini birazcık açarsan o duyguyu bastıracak çözümü de yani isteğini de açığa çıkartmış olursun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi ilde görev yapıyorsunuz hayır bir insan yaşı kaç olursa olsun duyguları vardır yaşınız 40 çok değil ki yaş önemli değil önemli olan kendinizi mutlu hissedeceğiniz kişi yorumunuzu bekliyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılmasın aklı başında olduğunuz için sohbet etmek istedim
Cevap sahibi+1 yılMesajınız bekledim
Niye yürütemiyesin ki ama iyi tanıman lazım amacı ne düsüncesi ne az biraz bu yollardan geçtim senin de hakkin mutlu olmak sevilmek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 2 sene dayanabildim, insan kafa dengi birini gercekten ariyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Siz 2 sene dayandınız ve boşandınız ayrıldığın erkek kafa dengin değildi yani
Güvenebileceğin birisi ile neden olmasın. Hayat devam ediyor
10 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissediyorsan bence olabilir doğru insanı bulman önemli
10 YorumlaAlabilirsin, kendini hazır hissediyorsan tabii.
00 Yorumla
+1 yılOlur yürütursun tabiki ama cinsellik açısından sorun olabilir karşı taraf yaşlı biraz
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın sende bir kadınsın ihtiyaçlarını karşılaman lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaw iliski olupda evlenmeyeceksiniz :)
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle ama bu bile korkutuyor bu kadar yalniz mucadeleden sonra..
- +1 yıl
valla bence bu adamla olmaz :) 20 senedir fasılalı da olsa gorusuyorsunuz ve sadece cay kahve ictiyseniz :) bundan sonrada boyle devam eder
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe gençsin daha seks için olsa evlen. Coluk çocuk beklerken hayat gidiyo
00 Yorumla
+1 yılCok normal neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılartık kinci baharnı yaşama zamanın gelmiş
00 YorumlaAlabilirsin bence güzel olur senin için
00 YorumlaHakkınız var buna. Ama çocuklarınızdan gizlemeyin.
00 Yorumlakendine güvenin varsa yürütürsün mature
00 Yorumla
+1 yılBence bir mahsuru yok gayet doğal
00 YorumlaUmarım mutlu olursun cunku bu senin hakkın
00 Yorumla
+1 yılalır isen genç al ancak doyarsın :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz Memati
00 Yorumla
+1 yılKaç yıl oldu bosanali
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık Allah’a mahsus derler
00 Yorumla
+1 yılBu yaştan sonra erkeği ne yapacaksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılcan yoldasi
- +1 yıl
Ayağına bağ olur sadece.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuyguların ölmüş olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence almalısın zor oluyor çünki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok merak ettim olgun kadın
00 Yorumla
+1 yılBi deneyebiliriz bence de
00 Yorumla
+1 yılBence bir dene
00 Yorumlahayatının her basamagında bunu hakediyor insan
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi