Güncellemeler
+1 yıl
Ne demek istedi ne gibi beklentisi var anlamadım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hem korktum diyorsun hem de onu savunuyorsun aşağıdaki kişi doğru diyor erkekleri cozemezsin çok düzgün ise o lafı demez zor kadınım demissin hiç sanmıyorum
Size burada kendimi ve nişanlımı anlatacak değilim neler yaşadığımızı biz birde Allah biliyor. Sadece şunu diyebilirim ki gece hayatı olan değil
Nişanlıni savunmak için bana bir şey anlatma ben bu zamana kadar kimseden nişanlım evlendiğimizde beni eglendirecek dediğini duymadım çok düzgün biri demez bunu daha farklı şeyler söyler gelmiş bana savunuyor neyse naparsaniz yapın
Eğlenmek istiyorsa lunaparka gitsin. Evlilik ciddi birsey bence sen bu dal lamayla çıkma bu yola.
Haklısın gözden geçiricegim
O kendine eş değil dansöz arıyor heralde.
5 yıllik hayatında olan birini bi sözünden dolayi kalkıp buraya taşımanda saçma ozaman hiç bunu sormucaktin 5 yıldır beraberiz huyunu biliyorum suyunu biliyorum diye devam edecektin. Hem bu ne demek ıstiyor diyip millet fikrini belirtince sevgilini savunman saçma ya sorma hiç ya da bırak millet anladığını söylesin
şu an demekki eğlenmiyor evlenince eğleneceğini düşünüyor erkeklerin yarısı evliliği de oyun olarak görüyor işte sende onun oyuncağısın hevesini alıp dışardaki oyuncaklarla oyunu merak ediyorlar aldatma başlıyor yol yakınken ayrıl derim
Korkutma beni ya
Korkutmuyorum ilerde dönüşü olmayan yola girdiğinde sonsuza kadar üzülmek yerine şimdi kısa süre acısını çek sonra daha sağlıklı birini bulabilirsin bundan baba bile olmaz sana sölim çünkü daha kendi çocuk belli
Sadece bir sözünden bunu nasıl anladın çıkardın bilmiyorum. Ben zor bir kadınım ve buna rağmen 5 yıldır hayatımda
Zor günlerimde hep yanımda oldu istemedigim müddetçe elimi bile tutmadi. 5 yıldır en ileri boyutu bir kez dudaktan öpmek oldu o da evlilik teklifine evet diyince
Yani o kadar iğrenç biri olsa bende olmazdım onunla emin olun
Evlenmeden gel diyor cinsel ilişkiye girelim yani evlenince zaten yapıcaz güvenme dikkat et
Korktum ya
Kb isteği bu dikkat et kardeşim
Of evleneceğin kişiye bak peh
🤷🤷
Cinselliğe bağlamak istemiş konuyu
Öyle görünüyor
Görünmüyor direk öyle demiş :)
Gezeriz eğleniriz demiştir
Güzel mi dans ediyorsun?
İyiyim evet de ne alaka
Yatakta striptiz dansı yaparsın demiş... demekki pavyon Lara çok gidiyor
Yok öyle biri değill
Bilemezsin... çok da güvenme
Ama o dediğin dansı ben hiç bilmiyorum
Ben onu 5 yıldır tanıyorum ailesini de öyle biri değill
Himm o tercübe sahibi alıştırir seni... merak etme...
Nerden biliyorsun tecrübe sahibi olduğunu
Konuşalım mı ister misin bu konuda...
Dinliyorum
Burada olmaz.. sory
O farklı amlamda demiş
Nasıl yani farklı
Burdan anlatmym
🤷🤷
Gerek yok
Neden
Kimseye özelden malzeme olamam
Malzeme mi sacmalama