+1 yılsadece fotoğrafına bakıp evlenirim demek ben şekilciyim karaktere hiç ama hiç önem vermem demektir.
yani senin nasıl bi insan olduğunu bilmeden sadece dış görünüşüne göre evet diyen dürüst değildir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece dış görünüşe bakarak karar verilmez. Ahlak, hal ve hareketler, sadakat, kafaların uyuşması ve iletişim benim için daha önemli.
019 Yorumla- +1 yıl
Yok eğlenmelik evlenmelik kız yoktur. Kız, kizdır bazı erkekler saçmalıyor kendi medeniyetsizliğini başkasının tipine, giyim kuşamına göre belirliyor. Duygularıyla oynuyor evlenecez vadiyle kandırırıyor onların kendi ayıbı siz onlara bakmayım hem yüzünüz gayet iyi yani sadıksanız aldatma gibi bir huyunuz yoksa güvenikirseniz tamda evlenilecek kızsınız size bunu diyen erkekler asıl eğlenilecek erkek sizlik bir problem yok.
- +1 yıl
Işte dedimya belkide size dipleri düştü ulaşamayaclari için çamur atıyorlar, daha sizi tanımıyorlar bile.
- +1 yıl
Yani foto fake değil gibi duruyor ama şu paylaştığınız iki resim profil fotonuzdan daha iyi çıkmış neden acaba orda kafanız yuvarlak çıkmış sac yapısı ve eşortmandan mı acaba
- +1 yıl
Neyse siz onlara bakmayın gayeet hoş birisiniz siz bu eğlenmelik kızsın diyenlere aldırış etme yeter şu an sevgili arıyorum de hepsi üşüşür soruya
- +1 yıl
Sen de cansın peki bu soruyu güzelliğini yorumlamaları için mi sordunuz
- +1 yıl
😀 bak seni reddenler senin sorunu süper soru seçtirmis. Talep çok neyse beleş xp 😀 şimdi daha çok katılan olur soruya size istek atanlarda olur aman dikkat eğlenmelik diyenler ikk isteği onlar atıyor genelde
- +1 yıl
Soruda sağ üste alev işareti var o süper soru oluyor bende iki süper soru sordum ordan biliyorum sitede de yeni sayılırım ama çözmeye başladım
- +1 yıl
Bak 2 like gelmış soruna bu 5 e çıkarsa tam evlenmelik kız olursun. Arada böyle sorular sor xp daha kolay artar ben 6 xp olana kadar caim cıktı ben foto paylaşsam talep olmuyor ama kızlara çok talep oluyor😀 ama hepte böylebsoru sorma belki hesap banlana bilir böyle bir mevzu varmış galiba
- +1 yıl
Sebebini bilmiyirum ama bir kızın arka plan foto resmiydi aynı sorulardan dolayı hesap kapatılmış belki başka bir durumdur bilemem
- +1 yıl
Sitede yenisiniz galiba eğer uzun bir süre kalıcı iseniz sizi takip etmek istiyorum eğlenceli birine benziyorsunuz arada sorunun altından gır gır şamata yaparız. Bu arada o kadar muhabbet ettik sorunuzu beğeniyim ayıp olmasın 😀👍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dış görünüşle olucak bişey değil herşeyden önce senin kendini evliliğe hazır bulman gerekiyo buda önemli bi detay
02 Yorumla- +1 yıl
Sen boşver onları dış görünüşe göre yargılıyolar seni gayette evlenilicek bi insansın zamanı gelince evlenirsin takma kafana 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayir. Bu kadar kendini dusuren kizla ne isim olabilir ki?
Sizce ederim nedir? Bu soruyu dene. Daha samimi.
Ekonomi ile yildiramadilar ama boyleleri yuzunden gitcem bu ulkeden sonunda.03 Yorumla
+1 yılBen niye evleneyim ciçegim senle erkek olsam olabilir ama Ya ben tipten gectim artık anlıyon mu kimseye eyvallahı olmayan bana kuzu gibi olan erkek istiyorum abi kızlarla iç ice olmasın kısaca bana farklı olsun..
00 Yorumla
+1 yılRabbim hayırlı kapılarda yüz yıkatsın kardeşim. Allah gönlüne göre versin. Bir fotoğrafla kalbin görünmüyor ama neşeli pozitif bir insana benziyorsun. Gençler elbet evlenmek isteyecektir
00 Yorumlaburaya resmini koyarak egonu mu tatmin etmeye çalışıyosun
11 YorumlaDüşünmezdim. Güzel kadınlarda hep bi sıkıntı oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel kadınlarda genelde ego yüksek oluyor, güzelliğiyle ezmeye çalışıyor. Azıcık olumsuz bir durum olsa elimi sallasam ellisi alternatif mi yok bana gibisinden düşünüyorlar. Kendilerini tek cazibe merkezi olarak görebiliyorlar. Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü düşünebiliyorlar. Arkadaş canlısıdırlar ama güzellikleriyle arkadaşlarını ezdiğini düşünür. Arkadaşlık ilişkisini ise güzelliğini diğer arkadaşlarına karşı rekabet unsuru olarak kurar. Yani demem o ki güzel olan kadınlar solipsizm gözlemlenebiliyor.
+1 yılBunu erkekler mi belirlicek senin kendine güvenin yok mu
13 Yorumla- +1 yıl
E en çoğu hayır dedi ne oldu şu an ne hissettin
Kabuğu ne yapalım cevizin içi önemli. Karakter olmadıktan sonra suretin ne önemi var? sana laf atmıyorum yanlış anlama sadece görüşümü söylüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ciddi bir olay hayatını tanımadığın biriyle paylaşıyorsun sonuçta. Sen ya da başkası farketmez evlilikten önce tanımam lazım karşımdakini.
00 YorumlaYaş farkını ve ABD'de yaşamayı sorun etmeyeceksen şayet.
05 Yorumla
+1 yılDaha çok eğlenecek kıza benziyorsun ama yakınlaşıp tanımak lazım tabi dış görünüş böyle gösteriyor
04 Yorumla- +1 yıl
Eğlenilecek kızların tipine benziyorsun da ondan
- +1 yıl
Paradoksa girdik aynı şeyleri söylemeye başladık 😆neyse bosver
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Açık yazayım seninle evlilik düşünmemBir benden baya küçüksün İki evliyim Üç bir oğlum var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evlilik , ortaklık , dostluk , arkadaşlık , kardeşlik , kalleşlik hiçbirini düşünmem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılgenclerr boyle konusmak yakismiyorrr sizeee heyyyy aloooo
00 Yorumla
+1 yılseninle çok güzel eğleniriz sevişiriz gezer tozarız yer içeriz ama evlilik zor beaaa tatlım 😘😘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği uzun bir süre düşünmüyorum :) 13 ay yetti arttı 😅🤣
00 Yorumla Güzel kızsın ama biraz tanımak lazım.. Sonrasında duruma göre düşünülür..
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımıyorum, birde ufaksın kurban. Allah sevdiğine bağışlasın
00 YorumlaÇok kaprisli birisin
Sorunluda
güzelsinAma bunları için çekilmeye degmezsin00 Yorumla
+1 yılYeni akım mı bu, yarın sitenin yarısı sorar bunu 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, düşünürdüm ve hatta isterdim fakat gönül işlerinden yana pek şansım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu sadece şu tipine bakarak mı söylememiz gerekiyor yani
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen kaşındın ozaman sağlam eleştiri geliyor. Öncelikle burun ucuna bi estetik lazım kaldırmak gerek. Saç modelin berbat hiç beğenmedim. Kaş şeklin de yüzüne yakışmamış. Kısacası şu güzel yüzünü çirkinleştirmek için elinden geleni yapmışsın :D hayır evlenmezdim bu yüzden
+1 yılDüşünürdüm çünkü seninde sevmeye hakkın var bunu bütün kalbimle söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini çirkinleştirmek için elinden geleni yapmışsın. Gözlerin orijinal mı
00 YorumlaHayır düşünmezdim. Ama seninle alakli degil tamamen kulturel.
Yabanci adaylar ailesel olarak daha Relax10 Yorumlaben evlenmezdim taş gibi fıstıklar bebekler var birini gözüne kestirir benim olsun diye her şeyi yapardım
16 YorumlaNein, sarışın mavi göz lerden nedense hayatımb oyunca hazzetmedim. yaşasın esmerler :)
02 Yorumla
+1 yılHayır, neden böyle düşüncesi olan biriyle evleneyim?
00 Yorumla
+1 yıltanışmak lazım tamam görüntün hoş ama karakter daha önde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kendini böyle aşağılıyorsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Kafana yazık
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılBunu soracak kadar komiksiniz.
20 YorumlaAsla düşünmezdim..
08 Yorumla
+1 yılsenle evlenmeyi degil eglenmeyi dusunurum
01 YorumlaCık korkarım ben senden
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bakışlarından belli çatlaklık var sende :D
03 Yorumla- +1 yıl
Şekilcisin sen kanka , mala maddiyata düşkünsün bayarsın yani fazla maddeci ruhun var gözlerinden okunuyor
+1 yılEğlenilmek canım ☺️🥰
04 Yorumla- +1 yıl
Ğözlerin ayrı oynuyor canım 🤭☺️
- +1 yıl
Wolla gözlerin dışarılarda çok yükseklerde de gibi 🤔
kişilik oturmamış görünüyor evlenmem
020 Yorumla- +1 yıl
Eglenmek o
+1 yılRuhsal açıdan sağlıklı görünmüyorsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Kişilik bozukluklarına sahip birine benziyorsun. OKB, Bipolar Bozukluk, Aşağılık Kompleksi vb. bir hastalığın olabilir.
+1 yılEvlilik düşünmek için diş görünüşten fazlası gerek
10 Yorumlalez olsam evet
10 YorumlaNapacan Nikahına mı Alacan 🤨
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sarışın olsan düşünürdüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğlenmek için güzellik, evlenmek için güzellik +kafa+mizah seviyesi arıyorum kanks. Varsa bakılır
00 Yorumla
+1 yılYok kanka senle olmaz
00 YorumlaNiye sordun ki.. binsıkıntı mı varki sende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangi kriterlere göre karar veriyoruz?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi fikirlerin uyumu önemli
00 Yorumla
+1 yılAllah sahibine bağışlasın
00 YorumlaHatta şu an gerdeği düşünüyorum 😋😘
00 Yorumla
+1 yılKafam uyuşursa olur
Bu arada egoist birisimisin00 YorumlaDüşünürüm gel evlenek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Düşünürdüm hoş kızsın
00 Yorumla
+1 yılkafan niye yan duruyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende insansın neden dusunmeyeyim
00 Yorumla
+1 yılHemen nikahı basalım zenginsen
00 Yorumla
+1 yılBunu da millete sormazsın😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Dış görünüşe göre hayat arkadaşı seçmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılBana şu saatten sonra fark yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle eğlenmeyi düşünürdüm erkek olsam
01 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne