Karşıdan çok ilgi görmenize rağmen onu sevmemek için kendinizce bahaneler üretilmesi neden olur?

Bu ben 😂😂 fazla arkadaşım yoktur ama sanalda bir şekilde olursa ilgi vermek güzel bir şeydir tabi karşıdakinden bir beklentimiz yoktur fakat o sanki ona aşık olmuşuz gibi abartı ilgi görünce hemen kaçıyor senden.
Özellikle bir çok insanla ki önceden diyim artık kolay kolay kimse ile dertleşmiyorum mutlu etmeye çalışmak için onların yaralı yönlerine azcık iyi gelsin diye, belkide benimde hiç arkadaşım olmadığı için arkadaşlarım olsun diye ilginin dozuna karar veremiyorum.
Ha iyi gelince belkide onlara bağlandım sanıp veya bağlanmayım diye
İyiki varsın keşke seni daha önce tanısaydım, bundan sonra hep arkadaşınım zamanımız oldukça seninleyim diyen ama kaybolan çok kişi oldu burada o yüzden dertleşmeyi bıraktım.
Çünkü güven veriyorlar ya ansızın mutsuz ettikleri ben oluyorum.
sonuçta oysa ne para ne başka hiç bir şey istemiyorum ki mutlu olsunlar olalım sohbet edelim azcık onlarda bir gülümseme oluşturuyorsam da ne mutluydu bana
İstediğim yalnızlık duyguma eksik olan arkadaşım olmayan yönüme çıkarsız olduğu kadar karşılıksız sevgiydi sadece.
İnsan daha ne isterki şu hayatta sevmek sevilmekten başka.
Cevap
7Cevap
Karşıdan çok ilgi gördüğün için olur. Bana bu kadar ilgi gösteriyorsa demek ki başka seçeneği yok diye düşünüyorsun ama tam olarak ayrılmak da istemiyorsun çünkü asıl istediğin erkeklerle birlikte olduktan sonra ve yaşlandıktan sonra başka erkekleri elde edemeyeceksin ve bu erkek o zamana kadar beklerse diye biraz umut veriyorsun. Kadınlar, erkeklerin olmak istediği, diğer kadınların da yatmak istediği adamlarla birlikte olmak isterler.
Çok ilgi görmek ilgi göstereni değersizleştirir. Olay tüm gizemini yitirir çünkü her şeyi vermiştir artık ondan alacağın veya onda merak ettiğim bişey kalmamıştır.
Kalbin seviyordur ama mantığın karşı çıkıyordur
Karşınızdakini sevmek istemiyorsunuzdur ama gelen ilgi hoşunuza gidiyordur.
Kızlar artık kendilerini şaheser ulaşılmaz sanıyorlar maalesef bu sebepten hayatta kaybediyor çoğu %90 da bu durumda maalesef 😒
Ben severim her zaman için.
O ruhuma hitap eden kişi değildir
En İyi Cevap