Nişanlıyım ama sevmiyorum, bana ilgi göstermiyor. Başkasından hoşlanmam suç mu bu halde?

Merhaba arkadaşlar kısa bi şekilde anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım fakat başta bi ilgi var gibiydi onun da benimde şu an onun hiç yok ben yazarsam yazıyor aramıyor iyi misin kötü müsün diye sormuyor ve ben bu ilgisiz tavırları yüzünden başkasından hoşlanmaya başladım konuşuyorum oda biliyor tabiki nişanlı olduğumu ama bu nişanlılık işini bitiririm onunla evlenirim diye düşünüyor ve bana bebek gibi davranıyor ne istersem mesela canım şu an poğaça istiyor diyorum kendi kendime gidip alıyor ne sevip ne sevmediğimi biliyor beni istediğim her yere götürüyor ama nişanlım asla öyle değil benim ne sevdiğimi bilmez dışarı çıkalım derim ya boş ver otur evde der o kendi dünyasında yaşayan biri o yüzden nişanlımı asla istemiyorum ama ailem asla ayrılmamı istemiyor nişanlımla kavga edince annem babam bana vuruyor o suçlu olsa bile ben ne yapıcam akıl verin lütfen ve ayrıca şöyle bişeyde var uzaktan akrabam ve 16 yaş büyük benden
Nişanlıyım ama sevmiyorum, bana ilgi göstermiyor. Başkasından hoşlanmam suç mu bu halde?