Merhaba arkadaşlar kısa bi şekilde anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım fakat başta bi ilgi var gibiydi onun da benimde şu an onun hiç yok ben yazarsam yazıyor aramıyor iyi misin kötü müsün diye sormuyor ve ben bu ilgisiz tavırları yüzünden başkasından hoşlanmaya başladım konuşuyorum oda biliyor tabiki nişanlı olduğumu ama bu nişanlılık işini bitiririm onunla evlenirim diye düşünüyor ve bana bebek gibi davranıyor ne istersem mesela canım şu an poğaça istiyor diyorum kendi kendime gidip alıyor ne sevip ne sevmediğimi biliyor beni istediğim her yere götürüyor ama nişanlım asla öyle değil benim ne sevdiğimi bilmez dışarı çıkalım derim ya boş ver otur evde der o kendi dünyasında yaşayan biri o yüzden nişanlımı asla istemiyorum ama ailem asla ayrılmamı istemiyor nişanlımla kavga edince annem babam bana vuruyor o suçlu olsa bile ben ne yapıcam akıl verin lütfen ve ayrıca şöyle bişeyde var uzaktan akrabam ve 16 yaş büyük benden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevmiyorsan evlenme. Ayrıca senden büyük de, epey büyük. Lütfen evlenme. Ailen istiyor diye evlenme ve diğer kişinin ilgisine de aldanma. Erkekler elde edene kadar kırk takla atar, aynı evde yaşamak bambaşka bir olay, evlenince tapulu mali gibi davranır o ilgiyi üzerinden eksik etmeyen kişi. Kimsenin ilgisine aldanma, şu an duygusal boşluktasın, kanman çok kolay olur. İkisiyle de evlenme. Kendine yeni bir yol çiz. Önce kendini her bakımdan güçlendir, kimseyi alma hayatına. Ailene de şimdi resti çek, sonra evlenirsin, hayat boyu pişman olursun, çocuğun olur o adamdan işler daha çıkmaza girer, o adamla evlenerek hayatının hatasını yaparsın, mutsuz olacağını şimdiden görüyorum. Bir yolunu bul kendini kurtar. Diğeriyle de evlenme. Git bir işe çalış, gerekirse ailenden ayrı yaşa, tek odalı da olsa bir evin olsun ya da ev arkadaşın olsun , düzgün birisi olsun ev arkadaşın , kirayı paylaşınama sakın şimdi kimseyle evliliği düşünme. Önce kendini kurtar, kendini tanı. Önce ayaklarının üzerinde sapasağlam dur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yerinde olsam ayrılırdım. Böyle biriyle ömür geçmez. Benim kocamda nişanlıyken pandemiye denk geldi diye götürmüyordu ama asıl sebep gitmek istememesiymiş. Çocuğumuz oldu, iyice eve kapandım. Tanıştığımızdan beri toplasan 5-6 kere dışarı çıkmışızdır. Her gin söylediğimde senede 2 kere götürüyor işte. Ve kocamdan önceki son sevgilim bebek gibi davranıyordu bana. Gözümün içine bakar ne istesem yapardı. Ben varken kafasını bile sağa sola çevirmezdi. Çok pişmanım ayrıldığıma, bakımı taşlara vursam yeridir. O yüzden diğer asmak kaybetme ve nişanlından ayrıl. Yaşı büyük her şeyi yaşamış sıkılmış, evlenince de aynı olacak
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@yedirenk7 sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun da boş yapıyorsun? Git başka yerde yaz yorumunu. Ben doyumsuz olsaydım gördüğüm her yeni şeyi ister, evlenirken bir tarafımı yırtıp nöbet çıkışlarımda uygun halı, uygun perde bakmaya gitmezdim. Evlendikten sonra şerefsiz kayınbabam yüzünden beş parasız kalıp bütün borcu ödemesine yardım etmezdim. Bende çalışmaya devam edeyim çocuk olursa birikim yaparız, al bilezikler araba al demezdim. Market pahalı diye pazarı baştan başa dolaşıp uygun sebze meyve almazdım. 6 yıldır kullandığım telefon bozulduğu halde kullanmaya devam etmez doğum hediyesi olarak kendime son model telefon aldırırdım, neyle ödeyecekse ödesin derdim. Meslekten atılma durumuna geldiğinde çocukla birlikte anneme çekip giderdim. Yediği b@ktan sonra üzerine benden gizli kredi çekip başkasına verdiğinde çeker giderdim. Oradan öyle boş konuşmak kolay. Senin gibi erkeklerin düşünceler yüzünden bu haldeyiz zatenX tüküreyim senin düşüncene. Bencil köpek
Cevap sahibi+1 yıl@Kapisss kocam aldatmaktan tut benden habersiz kredi çekmeye kadar her şeyi yaptı çünkü..
+1 yılTek suçun ondan hala ayrilmamiş olman. Bu şekilde evlenirsen kendini ihanetin kapısında bulacaksın, bile bile lades etmek yerine nişanı at. Ailenin ne dediği umrunda olmasın bu hayatı sen yaşayacaksın onlar değil.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNişanı at, sonra ne yapacaksan yap. Aldatmaya kılıf arama. İnsanın bir ilişkisi varken başkasından hoşlanması elbette mümkün, ama sonrasındaki tavrını kişinin ahlakı belirler. Nişanlı dan ayrılmayıp ikinciyle görüşmeye devam ediyorsan bunun adı ihanettir ve kusuru nişanlına yükleyemezsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
55Cevap
+1 yılKadınlar ilgi, sevgi, huzur gördükleri yerde mutludur peki ben herşeyi yapıyorum ama bana soğuk duruyor diyenler olacak... kadın sevdiğiyle özgür olmayı sever.. cesaret verilmesini ister.. her duygu, dan tatmak ister... güven, şehvet, huzur, heyecan, sevgi, aşk, ilgiz, dram ama tozajında.. fazlası sıkar.. kavga ederler durduk yere bir neden, den dolayı.. günün deşarjı, dır o öfke geçtiğinde gözleri yine sevdiğini arar.. anlarsın ki ne sen onsuz olabilirsin nede o sensiz 🙂 hötük gibi adamlardan uzak duracaksın.. ne istediğini bilmeyen kadınlardan uzak duracaksın.. pasif enerji yayan topluluk, dan uzak duracaksın vee MUTLULUĞUN TARİFİ 🥰
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBence ailenle mantıklı bi sekikde konus. Ya da sözü geçen birine anlat o gelsin konuşsun. Bunu nisanlina da anlat. Daha yolun başındasın. Anlaşamayabilirsin. Bu gayet normal. Yarın evlilik oldu mu hersey daha zorlaşır. Bu arada dikkatli de olmak gerek. Yanlış tahtaya basmamaya gayret et. Gözün boyanmasın iki tatlı söze. Bi afetten kaçıp diğer yangında bulma kendini. Büyük geçmiş olsun.
32 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kimseyle de görüşmem tamam bu çocuğu ben uzaktan da severim yeter ki bununla evlenmeyim şehirde yaşıyorum beni köye getiriyor evi yaptırıyor istediğim gibi almadı zaten hiç bişeyi de
- +1 yıl
Valla eş seçimi kritik bir seçimdir. Sıfır tolerans hakkına sahipsin. O yuzden kılı kırk yapman gerekecek. Duygularınla değil aklınla karar vermeni çok isterim. Burada bi çok arkadaşımız yazıyor yeni evliyim mutsuzum vs. Seni de öyle görmek istemeyiz. Hayatında başarı ve mutluluklar KS ailesinin uyesi
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, zaten ilgi gormezsek kalbimiz ilgi verene kayar normal bu. Ama ondan ayrılmazsan hatalı olan sen olursun. Ayrıca konustugun kişinin de iyi olduğunu felan zannetmiyorum, nişanlı birisiyle konuşuyor ve bunun bilincinde. Ayrılacağımı biliyor vs bunlar çok klişe bahaneler. Ondan da bı halt olmaz kanımca. Ama suankinden ayrıl, ailene karşı elini masaya vurmasını bil. Zorla evlendiremez kimse kimseyi.
029 Yorumla- +1 yıl
@Kapisss aldatmak, bunu faaliyete geçirmektir. Tamam biriyle sevgiliyken başkasına gönlünün kayması aldatmaya çok yakındır ve onaylamadigim bir şey. Ama aşırı ilgisiz bırakılan kız/erkek istemeden baskasina gönlünü kaptırabilir. Ama böyle olursa ayrılmalı onla devam etmemeli işte o zaman aldatmak olur. Ama durduk yere her şey yolundayken kalbi başkasına kayiyorsa o gevşeklik olur zaten
- +1 yıl
@Kapisss evet tabi ki öyle haklısın. Ama düşünsene sevdiğin adam seni gün içinde hiç aramiyor, merak etmiyor, üzülüyorsun. Ve sana ilgi veren seni çok seven biri çıkıyor karsina. O kişi varken seni sevmeyen bı adamla devam etmezsin değil mi
- +1 yıl
@Kapisss canım benim anlamamak icin mi zorluyorsun sen? Çok aldatacak karakterde bir insan olsam sevgilimi askerdeyken 6 ay beklemezdim. Çok öyle bir karakter olsam uzak mesafe iliskisiydi, 4 ayda bir buluşuyorduk illa aldatirdim.
İkinci olarak, kalp bu engel olamazsın ama sen bunu öğrenenemissin. Biraz daha tecrübe edinmen lazım. Aldatmak zorunda değilsin, ayrilirsin. Ama sana aldatmaktan başka çare kalmiyor sanırım?
Üçüncü olarak, annemi ve babamı olaya dahil edersen, sülaleni olaya dahil ederim. Akıllı ol.
- +1 yıl
@Kapisss ayran gönüllü olsam, sevdiğim adamdan 9 ay önce ayrıldım, çoktan bir suru sevgili yapmıştım ama o yokken bile onu kalbimde yasattim ben. İnsanları tanımadan yorum yapma, başına gelir altından kalkamazsin.
Canını biri yakmış senin galiba, gerçekleri duyunca bı hırçınlaştın. Noldu çocuğu ilgisiz bıraktın oda başkasını mı sevdi 🤣 - +1 yıl
@Kapisss ne diceksin cimere, arkadaşla laf dalaşına girdik cevap veremedim mi diceksin 🤣
Soran+1 yıl@kapiss kusura bakma ama hayran gönüllülük değil bu. Adam senin kusurlarınla dalga geçiyorsa senin uykuna karışıyorsa habire laf sokuyorsa ilgisizse ben ne yapabilirim?
- +1 yıl
Bunun gibiler kul köle oluyor böyle adamlara. Biz kötü olandan vazgecince aldatmış sayiliyoruz😂 tamam bı iyi sizsiniz ya
Soran+1 yılBen yıllar önce kaza geçirdim bacağımda bütün yara izi var bana diyorki bu bacakla yanımda gezemezsin ben bu adamı mı sevicem sevmeye çalıştım ama bunları söyleyen adamla ben bir ömür geçiremem
- +1 yıl
Al işte. @kapisss gel bu adam iyi bak sen bı dene şansını aldatmak yasak ama 😂
Soran+1 yılAilem beni bu kadar zorlamasaydı ben aldatmazdım zaten emin olabilirsiniz buna keyfimden aldatmıyorum uzun ilişkim oldu bu zamana kadar hep ciddi ilişkim oldu hiç bir zaman aldatmadım. Dayak yediğim sevgilim de oldu onu bile aldatmadım başkasına yan gözle bile bakmadım
- +1 yıl
Açıklama yapmak zorunda değilsin herkes kendini tanır, neyi niye yaptığını bilir. Kalp böyle bı adamdan temiz bir adama kayiyorsa ben bunu aldatmaktan saymıyorum. Ama ayrılıp onunla konuşmaya başlamak en doğrusu yine biz doğru yoldan sasmayalim.
Soran+1 yılTabikide ayrılmaya çalışıyorum ben zaten hiç nişanlımı istemiyorum gerçekten istemiyorum ben istemez miydim sevdiğim biriyle nişanlanmak evlenmek ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı
- +1 yıl
Kimse istemez tabi haklısın. Kendini kurtarmaya bak
- +1 yıl
@Kapisss namuslu kadın kendine zorbalık bı adamın yanında kalmaz, ayrılır. Namuslu olmak köle olmak demek değildir.
- +1 yıl
@Kapisss kardeşim ben Allah'ın yasaklarına uymaya çalışan birisiyim. Lan akıllı düşün dicem su vakte kadar düşünmemişsin zaten, ne durucam kızım beni üzen adamın yanında? Napayım kölesi olup ömür mu curuteyim ayrılırım az akıllı ol lan iyi kalpli olucam derken kendinizi kullandirtiyorsunuz
- +1 yıl
@Kapisss daha fazla anlatmıyorum ya tamam kardeşim canın sagolsun
- +1 yıl
@Kapisss biz feminst mi oldum awk cildircam şimdi jxnsjfjdmdm
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Ailen neden zorla o adamla evlendirmeye çalışıyor para karşılığı falan mı evlendiriyorlar seni? Gerekiyorsa o aileden de uzaklaş. Seni eve mi kapattılar polisi ara olmadı diğer adamın niyeti ciddiyse güveniyorsan gelip kaçırsın seni ailenin tavrına anlam veremedim eğer uydurma bir hikaye yazmadıysan ailenin seni evlendirmek istedikleri adamdan çıkarları var
00 Yorumla
+1 yılİlgisi yoksa başkasından hoşlanman gayet normal. Nişanlınsa bi zahmet ilgi gösterecek! Sen aramadan aramamak nedir? Bu tarz insanlar nasıl olsa artık sevgiliyiz, nişanlıyız diyerek cepte görüyorlar ama hiç öyle bir şey yok. Senin göstermediğin ilgiyi o insana başkası gösterince ağlamayacaksın.. Nişanı at ve kurtul bu insandan
00 YorumlaBacım çok üzüldüm senin için kesinlikle ayrıl anne babanı dinleme bı yakın arkadaşım seninle aynı durumdaydi çocuk ondan büyüktu ve ailesi kız ayrılmak istediğinde şiddet uyguluyordu kız sonunda ayrıldı şimdi başkası ile evli çok mutlu muhtemelen senin yaşın küçük. Bu yaşta ondan ayrılsan bile hemen evlenme ama dediğim gibi kesinlikle o adamla mutlu olmayacaksin anne babanı dinleme
00 Yorumla
+1 yılHayatta basina bisey gelmesin diye susarsin alttan alirsin beklersin hic risk almazsin. ama is oyle bir noktaya gelirki artik kaybedecek biseyin kalmaz iste sende artik o noktaya geldin. artik cesur olma vakti. is dahada cikmaz hale gelmeden net sekilde evlilik jstemedigini soyle. ve olay kapansin. sevdigin baska birimi var derlerse sakin soyleme yok de
00 YorumlaBir yolunu bul ayrıl. Ailenle konuş neden ayrılmak istediğini belirt ve evlenirsen mutsuz olacağını söyle. Her aile evladının mutluluğunu ister. Anlamıyorlarsa sana yardım edebilecek birine danış yakının olan biri ve ailene söz geçirebilecek biri
16 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılırsam bütün ailem bana çok yüklenecek nişandan sonra denedim bunu annemden dayımdan dayak yedim o yüzden cesaret edemiyorum onun yüzünden ayrılık olması lazım
Soran+1 yılO bakımlı seviyor ben asla bakim yapmamaya başladım duş almıyorum kaç gündür pis kokayım ona diye shshsh
- +1 yıl
evlıler nısanlılar bekarlar herkes mutsuz nasıl dunya oldu
+1 yılyavrum sen iyi misin aklını başına al evlenmek gibi bir hataya sakın düşme dayak yesen ailen arkanda bile durmaz şu an durmuyorken evlensen evden içeri almazlar seni bu senin hayatın biliyorum söylemesi kolay ama yapma
00 Yorumla
+1 yılÇantada keklik gibi muamele var sanki.
Olmaz.
Siz ilgisiz yapamazsınız.
Durum değerlendirmesini yapacak olan sensin.
Allah gönlüne göre versin inşallah.
🌹00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. evlensende mutlu olmazsın nişanlın sana mutluluk vermez sende bunun farkında varmısın kalbinin sesini dinle ve yola cık hedefıne zorda olsa ulasmaya bak tepkiler olacak dovmlerde olacak ama sonunda mutlu olacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle nişanlılik olmaz bitirmek en mantıklısı çünkü ileride mutsuz olucaksiniz net evliliği görev gbi gelicek sana o yüzden bitmesi en iyisi ailen bunu anlamasi lazım onlarda sırf akraba die devam ediolardir eminim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNişanı at derhal o adamdan koca olmaz diğerinin de ilgisine aldanıp direk evlilik düşünme iyice bir tanı hemen güvenme herkese öyle. nişanlına onu sevmediğini söyle muhtemelen duygularınız karşılıklı zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Kim aldat diyor kaç hücreni kullandın yorumu okurken
- +1 yıl
Okey
+1 yılGidip polise sikayetci olabilirsin seni kadın sığınma evine alırlar annemi babamı görmek istemiyorum onlardan şikayetçiyim dersen kesinlikle yanına almazlar senin istediğin kadarda kalabilirsin diye biliyorum ben polisimize güven. Kalbinde baska birisi varken ve mutlu olacakken yakma kendini derim inşallah başarırsın
00 Yorumla
+1 yılBu durumu anlıyacak bir büyüyün yokmu ailende..
bu durumu cözmelisin yoksa daha büyük dertler acıcaksın başına..
Ayrıl bıran önce.. Nişanlinla konus.. mutsuzum ayrılmak ıstıyorum dıye00 Yorumla@bireylulmeselesi_ abla peki erkek seni aldatsa hoşuna gidecek mi? Ne kadar pislik iğrenç bir zihniyetin var. Kadın yorumlarının hepsini okudum en çok senin yorumun dikkatimi çekti. Sana göre peki ilgisiz kalmış erkek de karısı dışında birinden mi hoşlanmalı azcık edep azcık namus yahu anan baban edep vermemiş belli ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu hayat senin aile baskısı ile işler daha zora girer durumları anlat ailene anlaşılır bir lisan ile eminim seni anlayacaklardır
durumuna gerçekten üzüldüm00 Yorumla
+1 yılMutlu olduğun kişiyi seç nişanı da at en azından diğerini aldatmamış olur mutlu olduğun kişi ile devam edersin, çünkü ilgi yok diyorsun o zaman devam etmenin manası da yok ki
00 YorumlaO hoşlandığın çocuğa ailenin sana böyle şiddet gösterdiğini anlatmalısım bence onu kaybetmeden. İş bul ayrı eve çık bir şeyler yap sevmediğin yerde asla mutlu olamazsın aklında hep bu çocuk kalır evlenince her şey için çok geç olur ailem anlar diyosan karsina al konuş ama anlamaz gibiler
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ne aileler var ya. Gidip annemi babamı sevesim geliyor bunlari görünce...
Ne olursa olsun aldatmaniz hoş degil biran önce yollari ayırin derim.
00 Yorumla
+1 yılSadece tek taraftan değil, 2 taraftan da şüphe duyuyor ve sevginin azaldığını duyuyorsan bence nişanlı da olsan sevgili de olsan kimseyi oyalamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyalarsan daha çok suçlu olursun. İleride seni oyaladın diye çok suçlar. Gerek yok bunlara.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılolgun erkeklerden hoşlanıyor gibisin çünkü seni daha iyi anladıklarını düşünüyorsun ruhuna da bedeninede hitap ettiklerini düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki ben hep yaşıtlarımlaydım bunun yaşını duyunca ben şok oldum
+1 yılkadınların en büyük sorunu
sürekli ilgi beklemek
arkadaş karşı taraf
şeftalin için ilgi gösteriyor
daha ötes ideğil
önce kendine değer ver!00 Yorumla16 yaş büyük ve akraban mı? Hemen polisi ara şikayet et o evden kurtul en kötü polislerle iletişimde olursun bir işe falan girersin birisini bulana kadar kendini idare edersin kurtul ordan ya
00 Yorumlamerhaba anlatmis oldugunuz durumda ileriye donuk bir sey dusunmek sizin mutlulugunuza engel olacak gibi gorunuyor daha nisanlilik durumunda sizinle ilgilenmiyorsa evleninde de bu bubsekilde devam edicek ve sonuc bellii bosanmak ya da hayatin boyunca mutsuz olmak anlamina geliyo eger istemiyorsaniz bence bir an once bu isi bitirmeniz ve size deger veren kisiylle bir seyler yasamaniz sizi daha mutlu edecektir guzel gunler diliyorumm...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne yapıp ne edip bir şeyleri bahane ederek büyük bir olay çıkartıp nişanı atman lazım sonuçta bahsettiğin şekilde böyle biriyle hele ki sevmediğin birisiyle ömür geçmez çok fazla yaş farkı da var
00 Yorumla
+1 yılValla sana şunu söyleyeyim, hayatının hatasını yaparsın. Kısacık ömrünü böyle bir adamla çürütme. Kaldı ki dengin bile değil, 16 yaş nedir
10 Yorumla
+1 yılEssssseyin anan baban seni satiyor herhalde mk 16 yas ne knk. Ayril digerinin niyeti ciddiyse cek boş ver evlen onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNişanlınla ayrıl ama diğerine de öok güvenme erkekler başta hep öyledir sonradan değişecek, benim eski sözlüm 10 ay peşimde dolaştı onu bırakıcam diye sesi titriyordu, şimdi bana sen kötüsün yazma bitti diyor 😂 erkekler böyledir işte
00 Yorumla
+1 yılAileni karşına al, evi terket ve kendi kendine yet bu hayata bir kere geliyoruz onu da mutsuz olduğun biriyle mahvetme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erken mi Nisan yaptınız görücü usulüyle mi tanıştınız
01 Yorumla
Soran+1 yılErken nişan yaptık
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman nişanlınızdan ayrılıp yolunuza bakacaksınız.
zaaflarınıza yenik düşüp nişan yüzüğünü taktığınız kişi ile bağınızı koparmadan bu duygusal yanlışlara yol vermeniz doğru değil bence.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet suç, biri varken biri olmaz , olmuyor ise ayril
00 Yorumla
+1 yılAilenmi evlenecek o adamla, istemiyorsan gönder gitsin.
00 Yorumlaimzayı atmadan nişanı atmalısınız bence olacak iş değil senin ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken vazgeç mutsuz bir evlilik seni esir alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğin seninki zorla evlendirilmek🥺 ailen böyle yapiosa çok zor. Nişanlına sende yazma o ayrılsın senden. Ama bundan ayrılıp hemen diğer çocukla birlikte de olma. Seviosa beklesin seni.
06 Yorumla- +1 yıl
mutsuzluk dumanı atıldı ulkeye heral herkes mutsuz
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasys1155 ah ahh.. demi yaa
- +1 yıl
aynen kimi askdan kimi ekonomıden kımı kocadan dertlı
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasys1155 dertler bitmez ömür boyu.. adı üstünde imtihan dünyası
- +1 yıl
aynen senın sıkıntı en cok nerde pekı ask mı dunya dertlerı mı
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasys1155 yok benimki evlatda ve aile de
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa onlarin istedigi hayati yasayip sevgilinle gorusmeye devam edeceksin, ya da dik durup nisanlindan ayrilicaksin. Bence ayrilman daha dogru gibi.
00 Yorumla
+1 yılderhal ayrıl. ya da onun seni bırakması için bişeyler yap.
00 Yorumla
+1 yılOha diyorum gerçekten 1 senin nişanlın varken bi başkasıyla ne işin var herşeyi geçtim 16 yaş büyük diyorsun işte demekki çocukta hissetmiş bişeyleri nasip olmayınca olmuyor nişanlın bile olsa umarım bian önce senden ayrılır :)
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl16 yas ne ak dedenle mi evlencen sevmiyosan nişanı at bu kadar basit
04 Yorumla
Soran+1 yılAtamıyorum ailem ona sanki bağlanmış gibi asla izin vermiyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnlara ne? Onlar mı evlencek sakın evlenme hayatın mahvolur
Soran+1 yılAma nişanı attıktan sonraki o baskılara nasıl dayanacağım bilemiyorum ben intihara bile kalkıştım her şeyi denedim
Cevap sahibi+1 yılSen at nişanı
Suç sayılmaz ama bence hoş bir davranış değil. Ayrıl, sonra ne yapmak istiyorsan yap. Hayat senin hayatın.
00 Yorumla
+1 yılSuç. Ayrılırsın yoluna bakarsın, sonra birilerini tanırsın. İlgi göstermiyorsa bunun karşılığı aldatmak değil
00 YorumlaKısa demişsin ama uzun olmuş okumadım o yüzden sevmiyorsan niye nişanlanıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem zoruyla oldu zaten
+1 yılSıkılmışsın evlensende ilerlemez o yüzden vazgeç gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlensemde boşanmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Hiç evlenip zamanını harcama
+1 yılBu nişan hataymış sanki ama o dediğin adama da tam güvenne seninle oynuyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılAy erkekler gerçekten bazen hakediyosunuz...
00 YorumlaAyrıl ilerde aldatırsın hiç uğraşam çok derdini çekersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım şaçmalama insan kendinden 16 yaş büyük biriyle nişanlanırmı bence nişanı at yaş çok önmemli yaşıtını tercih et
00 Yorumla16 yaş büyük birini kim sever zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım o 37 ve asla kafalarımız uyuşmuyor
Evet suç ayrılman lazım
00 Yorumla
+1 yılAyrilip hoşlanabilirsin o zaman hata olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAt yüzüğü ne zulmediyosun kendine
00 Yorumla beni eklermisinnn
00 Yorumla
+1 yılDeğerini bilenle ol, diğerini kullan
00 Yorumla
+1 yılhayır yol yakınken ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsan niye nişanlısın at yüzüğü at
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOzaman bence yol yakinken don hayatini mahvetme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin istemiyorsan ya da sevmiyorsan
00 Yorumla Yani artık eskisi gibi hissetmiyorsan ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlıyım ama sevmiyorum, bana ilgi göstermiyor. Başkasından hoşlanmam suç mu bu halde?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler