Eski patronum yazmıştı geçen hafta canım nasılsın falan diye. Sen bodrumdasın galiba, iki gün önce bende ordaydım hep orada mısın falan diye sorguladı. Bodrumda oteli var ve yıllar önce çalışmıştım otelinde, tekrar çalışmak istediğimi de biliyor, ben söyleyince tamam ben hallederim dedi, otele yazayım mı tekrar dediğimde de bence yazma ben ilgilenirim yarın dedi haber veririm sana dedi ama tekrar da dönmedi. Aldırmak mı istemiyor anlamadım.
İnstadan takipleşiyoruz bu normal, geçen gün bir selfie attım hikayeme ve onu beğendi, binlerce kişiyle takipleşiyor çevresi baya geniş ama tüm hikayelerime de bakıyor bu da biraz garip gibi sanki.
Bu kişi çok çapkındı beni de beğenirdi ama 3 Yıldır da evli. O kızı sevgiliyken de aldatıyordu gerçi ama burada bana karşı farklı bir niyet mi var siz olsanız düşünürdünüz?
İnstadan takipleşiyoruz bu normal, geçen gün bir selfie attım hikayeme ve onu beğendi, binlerce kişiyle takipleşiyor çevresi baya geniş ama tüm hikayelerime de bakıyor bu da biraz garip gibi sanki.
Bu kişi çok çapkındı beni de beğenirdi ama 3 Yıldır da evli. O kızı sevgiliyken de aldatıyordu gerçi ama burada bana karşı farklı bir niyet mi var siz olsanız düşünürdünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Senin yazdıklarınan yedektekilerinin içine 1 olarak bekletiyo gibi anladım
Herkes öyle diyor da adam çapkındı ok ama iki Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Bak 3. kisiyi araya sokmak herzaman kaybettirir keşke yapmasaydin
Kimi nereye sokmulum ya önce okuduğunu anla. Tavsiye isteyen de olmadı sorulan şeye yorum yapın sadece.
Kanka anladım iş için hotelde çalışmak istiyorsun eski patronun mesaj atıyor bende oradaydim diye ben hallederim ayağına yatmış işte hepsini baştan sona okudum
Offfffff tamam tamam
Sırf bu yüzden kaybediyorsun işte devam et sen
Seninle de bir ilişki yaşayacak zamanı gelince. Sezon tam açılsın bı. Alır seni
Cnsel anlamda mı diyorsun? İyi de benim öyle bir duruşum yok ki? Şansını demeyebileceği bir tavrım yok ne alaka? Bunu yapabileceği tonla kadın varken hem de? Ayrıca otele aldırmak istemiyor gibi aldıracak olsa konu neden bu kadar uzasın? zaten niyeti farklıysa otele almaz çünkü otelde karısı oluyordur artık
Seni kendine yaklaştırmak için otele alır. Cinsel anlamda seni çekici buluyor
Sanki başka iş ayarlayacak gibi çünkü oteldeki adama tekrar yazayım mı dediğimde “Bence sen yazma ben sorarım yarın. Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana” dedi. Ayrı bir şey ne?
Otele aldırtmaz bence çünkü karısı orada olacak
O zaman sana ev açabilir
adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Paylaştığın hikayelerden görüyor seni. Adamın aklını almışsın. Bunu nasıl yaptığını bize değil kendine sor 🤷🏼♂️. Ve bazen insan çevresinden sıkılıyor. Oda sıkıldığı için farklı olarak seni beğenmiş te olabilir
Arkadaşımla tatlı bir selfie sadece. Hatta size atayım burdan istek attım yazın. Bir hikaye beğenmesini neden yanlış anlıyoruz ki ama, post beğenilmesi normal de hikaye beğenme niye anormal olsun
Bekliyorum olur
yavrucum sence niyeti seninle çay içmekmi azıcık mantık lütfen azıcık istediğini alınca çekip gidecek ya da sende kabul edersen 2 kadın olacaksın bu kadar net
İyi de benim öyle bir duruşum yok ki? Şansını demeyebileceği bir tavrım yok ne alaka? Bunu yapabileceği tonla kadın varken hem de
sence erkekler için tip önemlimi türkiyede yaşıyoruz zaten senin duruşun çok önemli sen fırsat vermezsen hiç bişey yapamaz ki erkekler içinde biraz takıntı olabilir ben bunu istiyorum gibisinden
Tip önemli mi derken pardon? Ben tipimden bahsetmedim güzel bir kızım zaten ve beğeniyordu da farkediyordum. Ama güzel olan bütün kızları beğenirdi. Adam yoklukta bir tip de değil 35 yaşında zengin oteli olan tipi de düzgün birinden bahsediyoruz…
ya sen komplekslimisin ben sana çirkinsin mi dedim sadece erkekler için tip çok önemli değil diyorum bide şu var parası ve zengin diye güzel kızlarla takılacak diye bişey yok zevk meselesi
Ya kardeş sen bi tip mevzusundan çık istersen tip ne alaka da sen işin içine onu sürdün ya of. Benim diyorum öyle müsait bir durumum olmadı ki hiç diyorum. Direk cnseklik için hangi kadınlara yaklaşırsınız sen erkek değil misin bilmiyor musun? Adam Kadın bulamadı da bana mı yöneldi saçmalık. Yani benim buna davetkar bir duruşum yok ki erkek şansını denemiş olsun diyorum anlatamıyorum galiba…
Canım felan hayırdır deseydin
Saçmalamayın şöyle canım çalışılır mı yav
Canımda bişi yok yahu o normal ondan bir şey çıkaracak halim yok abartmayın siz de
Amacı seni götürmek olabilir
adam çapkındı ok ama iki Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Bir selfie beğenmesinden de bu sonuç çıkmaz ki
Otelde calisacaksin orada yaz boyunca ve daha sonrası kalıcı olursun belki kızdan boşanır
Otele alacağını sanmam çünkü netleştirecek olsa çoktan netleştirirdi ve karısı otelde olur bence aldırmak istemiyor
Yaz tekrar ona göre hareket edicem de
Dedim onu yazayım mı tekrar o arkadaşınıza dedim
“Bence sen yazma ben sorarım yarın
Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana” dedi ben de haber belliyorum ı zaman sizden dedim tamam canım demişti. Dönüş yapmadı iki haftadır, instada da ben takip etmiştim hikayemi beğendi işte
Evet var
adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Kafasında kalmıştır istiyordur takılmak
Peki sizce otele alacak mı? yazayım mı tekrar o arkadaşınıza dedim
Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana” dedi ben de haber belliyorum ı zaman sizden dedim tamam canım demişti. Dönüş yapmadı iki haftadır, instada da ben takip etmiştim hikayemi beğendi işte. Eğer niyeti farklıysa almak istemiyor bence çünkü eşi otelde olur
Evet doğru yorumlamissin
Aw şimdi bi hikaye paylaştı kadının karnı burnunda, olayı çok yanlış anlamışız bence kfkfkf
Yo karnı burnunda olunca kocaları aldatmiyor mu
De niye ben aw gitsin günü birlik yapsın birileriyle
Guzelsindir
Daha dönmedi mi sana
No. Geçen gün selfie atmıştım onu beğenmiş
Eşine yakalanacağı için otele aldırmak istemşyordur çünkü rahat edemez otelde seninle ilişki yaşayamaz
E eşi varken brnim onu kabul edebileceğimi nasıl düşünüyor? İnstada boy boy fotoları var ya… ve işe aldırmayıp başla iş mi bulacak anlamadım dediğin gibi otele alacak olsa çoktan netleştirirdi
erkekle kadının amacı farklıdır ztn
Niyeti belli
Nesi belli pardon?
Nesini anlamadin
Nesini anlayacağım açıkla da anlayalım mal mısınız? Adam bir defa mesaj attı sadece ve hikayemi beğendi hikayemi beğenmesini mi yanlış anlicam yobaz mıyım? Ortada net bir şey yok
Yukarıdaki hikayeyi başkası mı yazdı ileri zekalı yazdiginidami bilmiyorsun adam yürümüş işte ilki sonunu var
Ya kardeş benim diyorum öyle müsait bir durumum olmadı ki hiç diyorum. Direk cnseklik için hangi kadınlara yaklaşırsınız sen erkek değil misin bilmiyor musun? Adam Kadın bulamadı da bana mı yöneldi saçmalık. Yani benim buna davetkar bir duruşum yok ki erkek şansını denemiş olsun diyorum anlatamıyorum galiba…
Bence sana göz koymuş şrfsz
Cnsel anlamda mı diyorsun? İyi de benim öyle bir duruşum yok ki? Şansını demeyebileceği bir tavrım yok ne alaka? Bunu yapabileceği tonla kadın varken hem de
O yaşta evli bir adam cinsel anlamda bakar zaten ama belki bir ihtimal hoşlanmışta olabilir
Araya 6 yıl girdi gerçekte görmedi ki henüz, fotoğraftan hoşlanır mı erkekler bilmiyorum ki. Ama cnsel anlamda şansını deneme durumu saçma biraz çünkü öyle bir hukukumuz olmadı ki
Amacı aynı
Ne aynı?
Senle olmak istiyor.
Çaplık öyle güzel ya da kötülüğe bakmıyor ki sürekli farklı kişiler le olmak istiyor.
sizce otele alacak mı? yazayım mı tekrar o arkadaşınıza dedim
Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana” dedi ben de haber belliyorum ı zaman sizden dedim tamam canım demişti. Dönüş yapmadı iki haftadır, instada da ben takip etmiştim hikayemi beğendi işte. Eğer niyeti farklıysa almak istemiyor bence çünkü eşi otelde olur
sana yürümüş bence
Herkes öyle diyor da adam çapkındı ok ama iki Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
ne tuturdfuysa kafası