Mesafe falan girdi araya sonra normal olmak istedim gülğmsediğimde bana teşekkür etti sonra benimle hep göz temasında olmak istiyor. Bugün hafif gülğmsedim yani somurtmakta olmaz bana hep böyle gülümse muhteşemsin dedi yani soğuk yapınca moreli bozuluyo benimkide cünkü öyle küs gibide olmak istemiyorum ama bir gülüşüncede hemen böyle sözler söylüyor mutlu oluyor bahaneler bulup sanki etrafımda dönüyor ve alırı derecede sanki yakınımda olmak istiyor yani dokunmak gibi ya da dokunmayı geç cok yakında olmak durmak istiyor ama en cok istediği hep gül der yani herşeyde bu gülümseme olayını koyuyo gülerken görmek güzel der yani hep gül gül davası bunun nedeni neden? Neyapmam gerektiğinide tam kestiremiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel bir şey buna mı takıldın
Iyide neden böyle gülümsememe takmış onu ablamadım aramızda bir şey yok geçen bana güldügüm için teşekkür etti hep böyle gülümse yani herşeyde gülğmse gülümse anlatabildimi takılmadım ama anlamaya calışıyorum birkere dersin iki kerr dersin ama hep bu gülüşe takmaszın
Gülümsemek sana yakışıyor demekki çok güzel gülüyorsun ve sana aşık olmuş işte
Ya ben bir eekeğin aşık olduğunu olabilecegini hiç düşünmüyorum
Dünyada aşktan daha güzel ne var deli misin
Yani hoşlanıyormu bu benden
Bence öyle sen bana takip attın mı?
Yok neden atıyımki?
Tamam sorun yok bir istek geldi de
Peki benim cok uzun bir sorum daha var sen bu işlerden anlıyorsun gibi ama uzun okurmusun bilmiyorum
Tabiki okurum lütfen
Şimdi biz flörtleşiyorduk aramız cok iyidi ama içimi kemiren düşünceler oluştu ve ben biraz mesafe koymak istedim kendimce ve mesafeyi koydum. Ama kendisi bu durumu anlat anlamaz daha ısrarcı davrandı ondan önce hani cok beni umursardı iltifat ederdi ama ben ona cok ilgi gösterdiğim için aramız iyi olduğu için beni nekadar önemsediğinin farkında değildim. Ben Aramıza bu mesafeyi koyduktan sonra olanlar oldu. Benim için nasıl cabaladığını gördüm nasıl benim olduğum mekanlara geldigini daha önce hiç o saatlerde orada olmayan kişi o saatlerde ordaydı. Sonra yine biraz iyi olduk o soğuklugu yok etmek istedim cünkü ikimizde rahatsızdık bu durumdan. Sonra baktım o daha fazla hani iyi olmak istiyor ben tekrar geri adım attım. Şimdide görüyorumki sanki baya takıyor bu durumu morelini bozuyor ama yinede mesela benim olduğum bir yere sanki telefonla konuşur gibi yapıp önümden geçiyor veya yüksek sesle konuşuyor böyle kendisinş bana karşı hep beğendirme çabasında benim kendisni beğenmemi istiyor veya kendisi bepenmediğini düşünüyorki öyle yapıyor bilemiyorum anlamıyorum erkek kafasından. Bugün beni görür görmez sanki önce umursamadı gibi yaptı sonra dayanamadı nerdeyse 10 kere yanımdan geçti geçince otomatikmen birbimize bakıyoruz bana öyle bir bakıyorki ve sanki hep yakınıma gelmek istiyor. Oturduk kendisi arka masadaydı ben bir öndeki masada arka arkaya ama böyle bahane bulup arkaya bakmalar yani hissetim hisseidyorsun yakınlaşmak istiyor göz teması istiyor ama böyle cok yakınıma gelmek istiyor bahanelerle sanki yerinde duramıyor ve bazen saçma anlamsız hareketler sergiliyor buda beni düşündürüyor derdinide anlamıyorum
Nasıl anlamıyorsun basbaya anlamışsın işte hem kendinden hoşlandığını söylüyorsun sen de ondan hoşlanıyorsun o zaman sorun ne neden uzaklaşıyorsun onunla
bence oyun oynuyorsun
Ama ben ondan emin değilim oyun oynamıyorum kafamı karıştırıyor bak benim icimde bir şüphe var ve benimle oyun oynadığını düşünüyorum oyuzden zaten bu karmaşa
Bunun aşk olduğundanda emin değilim açaba cok iyi oyuncumu diyorum cünkü cok zeki birisi kadınlarla nasıl konuşması gerektigini biken biri kafam oyuzden karışık emin değilim
Tamam şimdi netleşti bu aşk değil eğer aşık olsaydı konuşmayı bilen bir adam gelir bunu sana güzel bir şekilde izah ederdi. * senden hoşlanıyor ve seni elde ettikten sonrada ortadan kaybolabilir dikkat
Aynen öyle bende bunu düşünüyorum işte sadece hoşlantı ve elde etme arzusu aşk farklı bir şey oyuzden sorup öğrenmek istedim cümkü cok karışık bir şey anlaması zor erkekleri
Yooo bence kadınlar daha zor
Klişe erkek sözleri
O nedemek yani neden klişe neden söylüyor
Bunu hemen hemen her erkek kullanıyor bilindik bir numara
Beni etiklediginimi sanıyor bunu diyince?
Aynen