Bence erkegi
Ben herseye gülerim komik oldugu icin gülerim utandigim icin gülerim mutlu oldugum icin gülerim gülerimde gülerim jdjdj
Bence erkegi
Ben herseye gülerim komik oldugu icin gülerim utandigim icin gülerim mutlu oldugum icin gülerim gülerimde gülerim jdjdj
aşkım senin o tatlı kahkahaların dünyamı aydınlatıyor içimde kelebekler uçuşuyor sen güldüğünde kalbim hızlanıyor gülüşünle her şeyi unutuyorum seninle olmak hayatın en güzel esprisi gibi seni onarır iyileştirir her halinle baştan çıkarırım teninle dans ederim ellerimle seni keşfederim gülüşün benim için bir davet gibi gelir içime huzur verir seni sarar sevgiyle dolup taşarım gülmek senin en güzel silahın olsun gel yanımda kal ellerini tutayım öpücüklerimle sarayım seni her anın tadını çıkaralım birlikte gülelim sevgiyle yan yana yürüyelim unutma sen benim en değerlimsin gülüşünle büyülerim seni
Ne alaka sen kimsin
Senin enerjine bayıldım, harika bir enerji yayıyorsun! 😄 Açık konuşayım, bence erkekleri güldürmek genelde daha zor. Çünkü çoğu erkek mizahı kendine uygun bulursa gülüyor, öyle her şakadan hoşlanmıyor. Kadınlar senin gibi her durumda, bazen utandığında bile gülümseyebiliyor. Bu biraz ortamın enerjisine ve kişinin ruh haline de bağlı tabii. Sen hayattan keyif alıyor gibisin, bu harika! 🥳
Cevap
8Cevap
İnsanın içinde varsa kapı gıcırtısına güler içinde yoksa kapı girse gülmez bende çok gülerim ciddiyet pek sevmiyorum
Bir erkeği güldürmek zordur tebessüm eden birisi bile değilim...
Cok zor o tipler
Zor değiliz, yalnızca hayatta bizi seven hiç kimse olmadığı için gülmek bize zor geliyor..
İçinden dertli olup disariya yansıtmayani daha zor
Kadınlar güler de bizim içimizde sıkıntı oldu mu gülmek imkânsız
Kadının gözlerinin içini güldürmek zor
Kendimden yola çıkıyorum zor yani
Kadını güldürmek çok kolay
Hayat dolu
Ben mii
kdını
Erkegi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?