Dünyanın en mutlu insanı kim diye sormuşlar, eşini iyi seçen demişler. Siz doğru eşi seçebildiniz mi?

Bencede çok doğru çünkü yaşayacağımız tüm olaylar seçimle şekillenir yanlış kişiyi tercih etmişsen bedeli çok ağır olur
Dikkatli olmak gerekir
Aynen öyle
👍👍👍🙏🙏
Ne kadar kıymetli bir görüş bildirmişsin Ben senin bu cevabını hem en iyi görüş seçtim hem de bi bot seçmiş
Evet katılıyorum ama aşka inanmıyorum. bu yüzden de evleneceğimi sanmıyorum :D zaten o kadar şanslı kişi yok dünyada bence. eşi ile çok iyi anlaşan kişi gerçekten zenginliği bulmuş demektir bana göre. çünkü her zaman sever yanında olur tamamen güvenirsiniz bir ömür birlikte yaşarsınız mutlu olursunuz
Barışçım o kadar güzel anlatan birisin ki her yorumun ayrı değerli ama her yorumda da sende bir umutsuzluk görüyorum. Bunu yapma ne olur
teşekkür ederim abi. bazen bunalıyorum ama iyi olmayı deniyorum
Ol kardeşim çok yakışıklı pozitifsin herkese karşı. Kendinede öyle ol aslansın
Cevap
14Cevap
Kim söylediyse doğru söylemiş umarım bizde iyi ve doğru seçenlerden oluruz ama bunu o yola adım atmadan bilemeyiz o yüzden hayatı yaşayıp bize ne yaşatacak onu zaman içinde göreceğiz...
Hayatımda duyduğum en doğru sözlerden bu.
Birde şey vardı "Evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, kötü çıkarsa filozof" 🤣
Sonuna kadar katılıyorum doğru eş ömür boyu mutluluk ve huzur getirir bencede. Henüz doğru kişiyle tanışmadım maalesef 😅
Evet bende duydum o sözü. Umarım bulursun
Kesinlikle doğru. Iki dayim var birinin eşi şirret evlerden uzak bir kadin. Adam eve gitmek istemez yani o kadar.
Digerinin eşi ise cok ilimlı, sakin guleryüzlü. Evlerinden huzur ekik olmuyor. Doğru eş hayat kurtarir...
😁😁😁 şirret evlerden uzak benimde yengem var öyle
😅😅
Belki sende şirret olacaksın 😊😊😊
Zannetmiyorum.
Olma zaten ya bak arkasından konuşuluyor:)
Mutlu olmam kendi varlığıma bağlı. Mutluluk kaynağını başka insanlar yaptığında o insanı kaybettiğin zaman alt üst oluyorsun
Ooo güzel ve seksi kadın hoş geldin soruma
Bir huyu farklı olsaydı gercekten cok iyi bir olurdu
Böyle merak ediyoruz ama
Hımmm zor iş
Normal de hücre zarı gibi adamımdır, seçici geçirgenimdir. Hayatıma, yaşantima zarar verecek kimseyi etrafımda yanaştırmam. Ancak şu sıralar hücre duvarına özeniyorum, faydası zararı kendinin olsun bana dokunmasıda mantığı hakim.
Ne kadar da doğru güzel soylenilmis bir söz.. Bir ömür ölene dek yanyana geçirileceği için zehir mi yoksa şerbet mi gelir insana? Biraz kader biraz seçimin kendisi..
Yanlış seçim oldu kendimi cezalandirdim hatamin bedelini yaşıyorum
Dönüsü yokmu
Hayırlısı diyorum ama hayırsıza denk gelmek herkesi korkutur
Hoşlandığım kızı iyi seçememişim. Ama sıkıntı yok. Evleneceğim kadını daha seçmedim:)
Seçmedim daha eşimi öyle birisi denk gelmedi umarım iyi ve anlayışlı birisi denk gelirse😍🥰
Yok. Şeçemedim her halde Yaa. Olmadı benden.
Henuz secmedim..
Secebilicegimi de dusunmuyorum..
Ben secemedim bosanamiyorumda
Yasiyorum öylesine, love yok hicte aşık olmadim çok saçma 😂
Seçemem diye korkuyorum neyse biraz daha bekleyeyim
Bencede bekle acele etme baktin olmuyor free takıl
Mezara girmeye yakın düşünürüm artık
Tobe tobe birak öyle geldin öyle gidersin 🤣🤣
Haklı
Eş çok önemli
Sen buldun mu
Allah herkesi iyiler ile karşılaştırsın.
Amin inşallah. Peki sen?
hayır... söz çok doğru
Bulursun inşallah
Eşim yok, artık olacağını da sanmıyorum. Bekarlık daha iyi
En Böyle düşünüp hem maalesef demek ve üzgün surat yapmak üzülme ya boş ver Hayatını yaşa eğlencene bak
Doğru demişler
Sen buldun mu ya da yanlış secimin oldu mu
Evli misin
En İyi Cevap