Yarayı kapatan aşk yaradan da derin?

Sürekli yazıp siliyorum cidden konuşmaya ihtiyacım var. Artık çok dolduğum için yazıyorum. Çok kötü bir şekilde aldatıldım. Aldatılmış olmama rağmen hala çok seviyorum onu. Kendisi bursa da yaşıyor. Tanışmamız memleketine döndüğünde oldu. Aslında ikimizde aynı yerde doğup büyüdük fakat o bursa ya taşındı. Tanışıp sevgili olduğumuz süreçte ise kısa bir süreliğine memleketine dönmüştü. O kısa sürede sevgili olduk. Beni kendisine bağlayan oydu. Daha önce neredeymişim, hani insan doğru kişiyi bulmak için bir çok kişiyi kırar üzer sonrasında buldum ya işte o bu dermiş, sen beni bırakmadığın sürece ben seni asla bırakmam gibi bir çok sözler. Vardır bu acıyı yaşayan herkesin böyle duyduğu şeyler. Ben de çokça duydum. Ben ona ilk günden aşık olmuştum. Hayatımda bir daha asla bir başkasında tadamayacağım hisleri onda tattım. 14 gün sürdü sevgililiğimiz sonra bursa ya döndü. Mesajlarıma cevap vermemeye başladı. O kadar çok seviyordum ki kendi çabamla beni aldattığını öğrendim. 14 şubatta ona aldığım beğendiği montu beni aldattığı çocuğun üzerinde gördüm. Yazdım ona nasıl böyle bir şey yaparsın diye. Resmen suçlu ben oldum hediyeyi ona verdikten sonra benden çıkıyormuş. Onun bana aldığı sweeti ben 1.5 senedir giyiyorum halen. Bu mu yani gerçekten? 1.5 sene oldu bu olaya ama halen unutamadım. Buraya dökemiyorum her şeyi ama onun için çabaladığım onca şeyi bir taş için çabalasam ortadan ikiye ayrılırdı utancından. Aldatılmama rağmen halen onu seviyor olmam çok saçma geliyor olabilir belki de ama gerçekten çok seviyorum. Arada kızıyorum kendime ve ona da ama nedense hep onu düşünürken buluyorum kendimi. Belki de en büyük hatam onu sevdiğim için üzerine düşmemdi her geçen gün ona daha da çok aşık olup onu kendimden belki de ben uzaklaştırdım. Hep kendimi suçladım onu hiç suçlayamadım. Ne yapmam gerekiyor gerçekten konuşmaya ihtiyacım var. Kafamda bursa ya gitmek var. Yaşadığı yeri biliyorum. Belki denk gelirim konuşma fırsatım olur. Her taraftan engelliyim hiç konuşma fırsatı vermedi bana. Öyle bir aldattı ki beni. Meğerse memlekete geldiği o kısa sürede benimle sevgili olurken zaten bursa da aylardır sevgilisi varmış. Bursa ya dönünce de benimle iletişimi kesmiş. Her şeyi teker teker kendi çabamla öğrendim. Aldattığı çocukla da defalarca kavga ettim ama onunda kendisine saygısı yokmuş. Gerçi onunkinin yanında benimki ne ki değil mi? Öyle işte zevk alarak yaptığım şeyleri artık büyük kırgınlıkla yapar oldum. Karı kız ortamı olan birisi değilim. Sürekli sevgili değiştiren bir tipte değilim. Ondan sonra bir çok kez, bir çok kişiyle sevgili olabilme fırsatımda oldu ama kimseye umut vermedim vermek istemedim içimde bu acı varken. Konuşalım biraz içim daralıp duruyor. Çevremde beni dinleyen insanlar var onlarda benden çok yoruldu artık.

Yarayı kapatan aşk yaradan da derin?