Kızlar bir hoca öğrencisini neden afeder?

• Erkekler bugün adet oldum derse geç kaldım sonra hoca bana dediki nerdeydin bende ona bağırarak lavabodaydim dedim sonra bana iltifat etmeye başladı sonra ben ona bağırdım 10 dakika sonra saçımı düzeltmek için ondan izin almaya gittim sonra izin vermedi neden sorduğumda bana bağırdı ben öğretmenim sana hesab mi vericem dedi sonra gidip sıramda oturdum ilk defa bana bağırdı sonuncu derste tekrar geç kaldim bana dediki saçını düzeltin mi dedi bende size ne dedim oda bana az önce benden izin almak için çırpınıyordun dedi düzeldin mi diye sordu bende ona bağırarak evet düzeldim dedim hocam dedim oda bana dediki bir sorunun mu var bir sıkıntın mi var dedi sonra ben yine ona bağırarak yok dedim yine sordu sorunun varsa bir sıkıntın varsa bana anlata bilirsin dedi ben yine bağırarak hayir yok dedim sormayın artık dedim oda bana dediki az önce bana hakaret ettin sustum bana bağırıyorsun yine sustum sen niye bana böyle davranıyorsun sanki beni dövecekmişsin gibi dedi bende yine ona bağırarak ben böyleyim hocam dedim oda bana dediki senin yüzünden sınav kığatlari okuyamadım dedi sonra yine ben ona bağırdım ne yapıyım hocam dedim zil çalmadan 5 dakika önce akılı tahtaya geçim montunu giyerken bana bakıyordu bende ona bağırarak bana bakmayın hocam dedim oda anladım dedi sonra eve gittim hatamı bildim iftardan önce ona whatsapp tan özür mesajı attım oda bana hatanı kabul etmem güzel. Özrünü kabul ettim dedi bunca yaptim şeyden sonra niye özrünü kabul etti sizce yarın ona ne söyleyim

Acaba hocam adet olduğumu anlamış midir

Kızlar bir hoca öğrencisini neden afeder?