Statü olarak benden yüksekte. Kendisi görevi gereği sert mizaçlı, herkesle muhatap olmayan ve olmaması gereken bir devlet çalışanı. Gerçi diğer meslektaşları onun kadar soğuk değiller. Ama tabi hiçbirinin sağı solu belli olmaz. Ben onunla aynı yerde çalışıyorum fakat onu sadece bir kere falan görüyorum gün içinde. Konuşmak istesem onun konu açması lazım. O da hiç oralı değil. Sadece konuştuklarımız gün içinde “günaydın, kolay gelsin, teşekkür ederim.” Bu kadar. Ona olan aşkım git gide arttı. En son psikoloğa gitmek zorunda kaldım. Psikolog bunun normal bir durum olduğunu söyledi. Biraz ümitlendim neden olmasın dedim ama onun o soğuk duvarlarını bir türlü aşamıyorum. Galiba ondan bana fayda yok bunu söylemek ne kadar zor olsa da benim için. 3 gündür denkte gelemiyorum göremiyorum. Sanki kaçıyormuş gibi. Halbuki hislerimi bilmiyor bile. Ben ne yapmalıyım onu unutmalı mıyım ki her gün aynı yerde olacağımız için biraz zor. Yoksa çabalamaya devam mı edeyim?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona değil var olduğu mizaca ve yapısına aşık olmuşsun. Senden uzak durması senin ilgini çekiyor. Emin ol senin ilk etkilendiğin günden itibaren hislerini biliyordur.
082 Yorumla
Soran+1 yılKeşke anlasa. Gerçi mesleğinde onlarca insan görüyor ki insan sarrafı olmuştur. Onu her gördüğümde centilmence davranmaya çalışıyorum. Mesela kapısını açmak, asansörü çağırmak vs. gibi. İltifatlarda etmek istiyorum ama yüz bulamıyorum. Biraz önce kargosu gelmiş. Gittim kargosunu götürdüm odasında yoktu. Yine göremedim. Kötü zamanlamaydı. Sizce onun için çabalamalı mıyım beni farketmesini sağlamalı mıyım?
Cevap sahibi+1 yılİşin baya zor ama bir arada olduğunuz için az çok tanımış olacağını düşünüyorum. Mesela kapısını açtığında sana tepki vermemesi bile o mizaçtaki bir insan için büyük bir adımdır. O tür kişilikler cesaretten hoşlanır ilgiden ziyade daha cesur sınırı aşmayan türdeki hareketlerde bulunabilirsin.
Soran+1 yılKapısını falan açınca teşekkür ediyor. Sabah çalışırken görünce kolay gelsin diyor. Kendisi benim amirim sayılır. O yüzden biraz sıkıntılıyım ona karşı olan hareketlerde
Cevap sahibi+1 yılYa bu zorluğa göğüs gereceksin ya da baştan vazgeçeceksin 🤷♀️ beraber olsanız bile şu halinin 2 katı sıkıntısını çekeceksin bu açıdan da düşün seçim senin hakkında hayırlısı olsun 🙏
Soran+1 yılBeraber olsak ben her türlü ona uyarım. Yaşantısına adapte olurum. Tek mesele bu beraberliği sağlayabilmek. Bugüne kadar benim gibi düşük statüde biriyle olan birisini görmedim onun mesleğinde. İlerde yeni personel geldiği zaman beni onların olduğu departmana alacaklar büyük ihtimalle. O zaman biraz daha yüz göz olma, birbirimizi daha iyi tanıyabilme fırsatımız olacak. Belki o zaman biraz daha yakın olabiliriz. Umarım böyle olur. Şu an vazgeçmemem gerektiğini anladım. Hiç denememektense böylesi daha iyi
Cevap sahibi+1 yılİçinden geçen neyse onu yap. Çabanı elbet o da görecektir. Umarım güzel haberleri de paylaşırsın. 🙏
Soran+1 yılAy inşallah. Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😌
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Sonuç ne oldu acaba?
Soran+1 yılŞu an bi sonuç yok maalesef. Hala kendi içimde yaşıyorum. Bu arada geri dönüşün mutlu etti baya. Birilerine onu anlatmak iyi hissettiriyor. Çevremde anlayan yok çünkü. Geçen gün odasına bilgisayar kuruyorduk. Baya bana doğru bakıyordu dik dik. Biraz rahatsız oldum bakışlarından. Ben gözgöze gelemedim. Yanımıza diğer hakimler ve savcılarda gelince bakamadım. Çıkmam gerekti çıktım odasından. Hiç cesaretim yok maalesef. Gergin oluyorum yanında
Cevap sahibi+1 yılNe demek.. biraz da olsa ilerleme olmuş gibi. Yardımcı olabilsem emin ol ben daha çok sevinirim.. Zamana bırak yapısı ve işi gereği çekinmesi çok normal..
Soran+1 yılAynı ortamlarda olmamız lazım. Her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Geçen gün pencereden gelmesini bekledim. Geldiğini görünce hemen onun odasının oraya koşuyorum sabah. Sanki tesadüfmüş gibi geçişiyoruz koridorda. Selam veriyor bende ona veriyorum. Bazı günler işim yoğun olunca kaçırıyorum. Odasının kapısına bakıyorum. Kapının altında odanın ışığı yansıyor. Eğer ışık varsa gelmiş demek oluyor. Geçen gün odasında çiçek vardı onu yolup atmış. Çiçeği aldım evde masamda duruyor. Gözüm gibi bakıyorum. Çiçekte az da olsa odasının kokusu var. İçime çekiyorum özledikçe. Bir kaç gün önce maaşım yattı. Şimdi kombin yapıyorum kendime. Aldığım elbiseler onun giydiği elbiselerin renginde. Belki ordan da anlar bişeyler. Belli etmek için her yolu denemeliyim birebir yüzyüze söyleme dışında
Cevap sahibi+1 yılYaptıkların inanılır gibi değil.. heyecanla sonucu bekliyorum ve emin ol dua da edeceğim. Bak mesela onun yanından ayırmadığı eşyalarına da dikkat et bu defter olur kalem olur.. aynısını almaya çalış. Yapın nasıl bilmiyorum ama sakin ve olgun olmaya özen göster fazla insanlarla iç içe olma özellikle onun olduğu ortamlarda bayanlarla konuşmana mesafene dikkat et. Belki o da senin gibi seni izliyor ve zamanını bekliyor olabilir..
Soran+1 yılBiliyor musun aynen dediğiniz gibi yapıyorum. Zaten gözüm ondan başkasını görmüyor. Ben işten erken çıkıyorum ondan. Dolmuşla gidiyorum eve. Çıkışta gözlerim hep onun odasının camına bakıyor. Fakat onu göremiyorum ben bakarken. Geçen dolmuşta beklerken yine camına bakıyordum. Sonra bi anda camı kapattığını gördüm ve belki o zaman beni görmüş olabileceğini düşündüm. İnşallah baktığımı görmüştür. Dün Kadir gecesinde de çok yalvardım Allah’a. Onu bana nasip et diye. Hiç umudum yok ama yine de Allah ol derse olur. Belki kısmet ya olur. Yarın yine karşılaşırız umarım. Sohbet konusu bulup sohbet açsa keşke. Hiç açmıyor. Sohbet etse konuşmayı uzatıcam da fırsat vermiyor
Cevap sahibi+1 yılBir düşünelim.. mesela kendine çay alırken ona da götürsene? Belki çay içmek istersiniz diye düşündüm de. Sonuçta burada saygısızlığı düşündürecek bir algı olmaz. O esnada belki sohbet de açar.
Soran+1 yılBu dediğiniz imkansız maalesef. Çay içeceği zaman telefonla istiyor çay ocağından. Çaycı götürüyor çayını. Onlar kendi aralarında bile öyle şeyler yapmıyorlar ve benim bunu yapmam çok mantıksız olur maalesef. Bir de etrafta çok dikkat çeker. Herkes bi şeyler konuşmaya başlar arkamdan
Soran+1 yılOnun yanına gitmek için geçerli bir sebep olması lazım. O makam sahibi. Her önüne gelen gidemiyor onun yanına maalesef. Bir işim olması lazım onunla ilgili. Ben en alt tabakayım burada o en üst tabaka
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum işin zor ama emin ol olacağı varsa zamanı gelince mutlaka olur.. umarım olduğu gün de haber verirsin..🙏 sezonluk dizi gibi 19 günde bir yeni bölüm geliyor gibi..:)
Cevap sahibi+1 yılDışarıda bir ortamda karşılaşma ihtimali hiç mi yok?
Soran+1 yılİşim imkansıza yakın. Olursa mutlaka buraya yazarım. Zaten anlatabileceğim kimse yok. Bi siz varsınız. Allah razı olsun sizden. Yarın beni ne bekliyor bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur. Dün küçük kardeşi gelmişti. Okullar tatil olunca ailesi sanırım buraya geldi memleketlerinden onun yanına. Acayip stalkladığım için onu, çocuğu tanıyorum. Arkadaş dedi hakime hanımın kardeşi diye. Ben de biliyorum ya adı emre değil mi dedim? Sen nerden biliyorsun dedi. Anlayacağınız pot kırdım. Sonra toparladım tabi
Soran+1 yılEvinin civarını biliyorum fakat hangi bina olduğunu bilmiyorum. Eğer bilsem markete falan gittiğinde orada da denk gelmeye çalışacağım ama evini bilemiyorum maalesef. O sabah 9:30 - 10:00 arasında geliyor. Akşamda kaçta çıktığını bilmiyorum. Ben 17:00’de çıkıyorum. Dışarda beni görse tanımazdan gelir diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 dur, sakin ol..! hem dikkat çekmek istemiyorum diyorsun hem de en büyük potu sen kırıyorsun.. yakın zaman da adliyede uzun süreli işlerim olduğu için çok takıldım ve bir kaç hakimle diyalog kurdum.. aslında konuşunda onların da insani duyguları olduğunu farkettim yani kendini çok sıkma, gözünde fazla büyütme. Olacağı varsa olur ama gözünün önünde olup kendini ona alıştır. Ben ne zaman yazarsan dinlerim zaten şu aralar fazla boşluğum var belki bir faydam olur bende kendimi iyi hissederim..
Cevap sahibi+1 yılKonuşunca*
Soran+1 yılÇok çok sağolun valla. Allah size de hayallerinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah. Tabi ki diğer bazı hakimler çok daha iyiler. Bu biraz soğuk duruyor. Resmî davranıyor. Aslında buz gibi duruyorda bence çok sıcak bir insan. Buz gibi olması sadece maske. İlk işe başladığım zamanlar ona o gözle bakmıyordum. Bir gün onların odalarının camlarını silmemiz gerekiyordu. Bu arada hizmetli memurum ben. (Her türlü işi yapıyoruz biz) Onlarda öğle arası yemeğe gideceklerdi. Yanıma geldi. Durup dururken. “Ne oldu bir şey mi döküldü?” diye sordu. Sohbet kurmaya çalışmıştı sanki. Sorarken de kafasını sağ omzumun oraya doğru uzattı. Sanki böyle kolumun altına atacakmış gibi kafasını ve sarılacakmış gibi. orada gözgöze geldik. Baya yakındaydı. Gözlerinde kaldı aklım. Sonra o görüntü aklımdan çıkmamaya başladı. Baya etkilenmiştim. Odasında mezuniyet fotoğrafı vardı. Elime alıp uzun uzun fotoğrafına bakmaya başladım. Tabi o yok bunları yaparken odada. Sonrasında sabah denk gelmeler falan. Kullandığı kadın eşyaları (parfüm, kol çantası, bakım kremleri, vs. ) ona ait eşyalar onun bir hakim değilde öncesinde kadın olduğunu hissettirdi bana. Sonra bunu araştırmaya başladım kimdir nedir diye. Sonunda da işte aşık olup kaldım bu kıza.
Soran+1 yılYarın güzel şeyler olursa buraya da yazarım size. Şimdi uyumam lazım maalesef. İlerde mübaşir olunca umarım onun mahkemesine verirlerde hep beraber olurum onunla. Şimdilik iyi geceler size ve tekrar çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ediyorum.. haberlerinizi bekliyorum, umarım hayırlısı ne ise o olur. Kendinizi mevki olarak düşük görmeyin, neyin nereden kimden geleceğini hiç birimiz bilemeyiz. İyi geceler..☺️🙏
Soran+1 yılBu sabah bir arkadaş raporluydu. Onun yerine de ben baktım. Hakime de sanırım bu gece sabahlamış odasında. Geldiğimde ışığı yanıyordu. Baya sevindim karşılaşacağız diye. Diğer hakimin odasını temizledim tam onun odasına geldim baktım ışık kapalı. Kapıyı çaldım odaya girdim baktım gitmiş. Ya da bana öyle geldi belki de gece kalmadı. Yani yine hüsran bugün. Sabah giriş kapısında bekledim. 9:15-9:50 arası işe geliyordu. Yine gelmedi gözlerim yollarda kaldı. 2 arkadaşımda hareketlerimden şüpheleniyor. Ben kapıda beklerken yanıma geldiler gitmek bilmediler. Bazen yanımda onun hakkında terbiyesizce konuşuyorlar. Elimde kalacaklar ama kendimi ele vermemek için susuyorum. Nereye gitsem peşimde dolanmaya başladılar. 2 gündür göremiyorum onu. Bayram öncesi olduğu için duruşması da yok belki gelmez bugün. 🥹
Cevap sahibi+1 yılSakin kalmaya çalış, seni kışkırtmaya çalışıyorlar muhtemelen.. Bayram öncesi ya kalan işleri olmuştur geç çıkmıştır. Lütfen uyma sen onlara..
Soran+1 yıl20 dk önce geldi. Gene yanımdalar. Biri diğerine;”tam senlik. Ben olsam kaçırmam falan diyor.” En sonunda resti çekecem ben seviyorum onu ağzını topla dicem de. Ondan sonra dedikodu yayılacak her şey berbat olacak. Allahım sabır versin. Gene güzel giyinmiş. Yeni eşarp takmış başına.
Cevap sahibi+1 yılSakin ol sakın bir hata yapma bak yapacağın tek hata hem işinden hem ondaan olmana sebep olur..
Soran+1 yılYa çok severken böyle elin kolun bağlı beklemek çok can acıtıcı. Bir de üstüne kimseye diyememek daha beter yapıyor
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey sorabilir miyim?
Soran+1 yılHaklısın sakin olmalıyım. Canım şu an onun odasının oraya gitmek istiyor ama muhtemelen Kapısı kapalı içerde çalışıyordur. Bari kargosu falan bişeyi gelse de götürsem
Soran+1 yılTabi sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBekle acele etme yavaş yavaş olacak ama olacak sadece sabrını kaybetme..
Cevap sahibi+1 yılKendimle ilgili aşamadığım bir konu var sanırım benimde danışacak kimsem yok ama buradan sormam olmaz neyse boş ver sormaktan vazgeçtim..
Soran+1 yılİstersen sosyal medyadan da yazabilirsin. Sana yardımcı olursam çok mutlu olurum.
Cevap sahibi+1 yılYok buradan çıkarsam onun mesajını kaçırabilirim..
Soran+1 yılinstagramda şu hesaba dm at : @abousaleem12 bu arada fake hesabım bu😂
Cevap sahibi+1 yılŞimdi hesabımı açamam ki..😄
Soran+1 yılBurdaki adın idrex
Soran+1 yılAdım
Soran+1 yılAnladığım kadarıyla senin de benle benzer durumların var. Doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılAdınla bulamam gizliden çıkman lazım
Cevap sahibi+1 yılEvetttttt
Soran+1 yılGizliden nasıl çıkılıyor?
Cevap sahibi+1 yılSorunun orada 3 nokta var gizliden çık diyor ya
Soran+1 yılBende orada soruyla bağı kopar yazıyor
Cevap sahibi+1 yılBuradaki tam adın ne?
Soran+1 yıl@idrex
Cevap sahibi+1 yılTamam bulmaya çalışacağım
Soran+1 yılSağol 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılŞimdi çıkıyorum bulamazsam buradan ya da instagramdan yazarım..
Soran+1 yılTamam 👍 mutlaka yaz
Cevap sahibi+1 yılTamam..☺️
Soran+1 yılMerhaba orada mısın?
Cevap sahibi+1 yılGece müsait olacağım sen de uygun olursan eğer
Soran+1 yılTamam ben müsait olurum
Cevap sahibi+1 yılTamam:)
Cevap sahibi+1 yılEve geçince yazacagım..
Soran+1 yılPeki 🌸 sağol 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılSelam
Cevap sahibi+1 yılSeni bulamıyorum maalesef
Soran+1 yılÇok çok özür dilerim uyuyakalmışım. Dün arkadaşlar yine abuk subuk konuşurken en sonunda ben onu baya beğeniyorum hem muhabbetimiz de var falan dedim. Bi tanesi kaçırma onu falan demeye başladı diğeri de sustu gülmeye verdi işi. Öyle dedikten sonra baya rahatladım. Çünkü baya hadlerini aşarak konuşuyorlardı onun hakkında. Dün gece baya moralim bozuldu. Onu gördüm ama karşılaşamadık diye. Geçen gece nöbetçiydi sanırım. Büyük bir fırsatı kaçırdım başbaşa kalma fırsatını. Odasının ışığının yandığını gördüğümde saat 8 di. Muhtemelen ben diğer hakimin odasındayken o çıktı gitti. Sonrada ilk kez 11 de geldi işe ve 4 te işten çıktı benden önce. Gece olunca çok yoğun duygu durumları yaşıyorum. Mesela dün gece çok özledim onu istemsizce. Sanki yanımdaymış gibi ona çağırıyordum. Müzik dinleyip fotoğraflarını bakarken uyuyakalmışım
Cevap sahibi+1 yılKendini açık etmişsin umarım başına bir sıkıntı gelmez..
Cevap sahibi+1 yılNeden bunu yaptın sana kendine hakim ol demiştim..
Soran+1 yılYok anlamadılar. Öyle sırılsıklam olduğumu bilmiyorlar. Normal bir hoşlanma sanıyorlar.
Soran+1 yılSen nasılsın bu arada? Şimdi işten çıkıcam bugün gelmedi benimki
Cevap sahibi+1 yılİyi bariii sevindim..
Cevap sahibi+1 yılBen de iyiyim işte onunla uğraşıyorum bazı problemler var bir türlü çözemiyorum
Soran+1 yılAnlatmak istersen dinlerim biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum ama seni bulamıyorum ki..
Soran+1 yılİnstagram kullanıyor musun sana fake hesabımı atmıştım instagram
Soran+1 yılİnstagrama abousaleem12 yaz 4 takipçili olan hesap
Soran+1 yılBurdaki adım idrex
Cevap sahibi+1 yılTamam akşam konuşalım o zaman Instagramdan
Soran+1 yılTamam olur
Soran+1 yılŞu anda bi aşk filmi izliyorum. Kadın trafik kazası geçirmiş, hafızasını kaybetmiş ve trafik kazasından 1 gün öncesine kadar her şeyi hatırlıyor. Hafızası hep o günde kalıp bir sonraki gün yine o günü yaşıyor resetlenmiş gibi. Ona aşık olan adamda her gün ona bu durumu gösteren video hazırlıyor çünkü her gün adamı unutuyor. Adamda sürekli kendini hatırlatmak zorunda. Yine güzel bir gün geçiriyor adamla ve gece yatıyorlar. Sabah uyandığında hiç tanımadığı bir adamla uyanıyor yani onu seven adamla. Adam kadına onu tanıdığını söylüyor. Hatta sen zambakları seversin, waffledan ev yapmayı seversin falan gibi kadının hayatından bazı şeyleri kadına anlatıyor. Kadında ona SAPIK diye bağırıyor. Eline ne geçtiyse adama fırlatıyor ve adamı bayıltıyor. Şimdi bunu niye anlattım. Ben de şimdi benimkinin her şeyini biliyorum. Nereli olduğunu, aile üyelerini, kullandığı parfüme kadar. Acaba o bütün bunları bildiğimi öğrense o da beni sapık gözüyle mi görürdü. Sen onun yerinde olsan ne düşünürdün?
Cevap sahibi+1 yılİnstagrama gel deli arkadaşım yazıyorum şimdi 😄
Soran+1 yılDm ye bak
Cevap sahibi+1 yılBaktım..
Soran+1 yılNerelerdesin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
0
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok soğuk birine aşığım. Fakat ondan yüz bulamıyorum. Onu nasıl unuturum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne