eski eşim genç biriyle evlendi yalvarsam da birlikte olmuyor eskiden erkekler ilgi verirdi şimdi ilgilenmiyolar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerde yanlış yapıyor ya da yanlış yapıyor olma ihtimaliniz.
Bir ilişki icin yalvarmak hiç uygun bir davranış değil.
Kişinin kendine olan saygısını bitirmeye kadar gider.
Birşeyler olacaksa olur veya olmaz zorlamak ısrar etmek bence yersiz.
Kendi içinize dönün aldığınız geri dönüşleri gözden geciriniz.
İllahaki yapmamanız gereken birseyleri yapıyor olmanız durumu vardır.
Tabi yaptığınız hataları ve yanlışları kabul etme sartını aklınızdan cikartmamanız gerek.
Eğer herkes gibi suçu karşı tarafa atma durumunu devam ettirmeye devam ederseniz bu böyle sürüp gidecektir.
Genel kullanılan bir cümleyi hatırlatmak isterim nacizhane.
"Kimse beni anlamıyor."
Ben de bu cevabı veririm.
Sen peki ne yaptın.
Onları ne kadar dinlendin.
Analiz ettin.
Yaptıklarını, yapmadıklarını ne kadar gözden geçirebildin.
Söylediklerinle yaptıklarının ne kadarı aynı yolda yürüdü ya da yürüyebildi.
Emek ve zaman harcamak önemli.
Bir bina temeli düşünün eğer sağlam inşa ederseniz hiç bir deprem yıkamaz fakat temel sağlam olmazsa depreme gerek yok en ufak bir rüzgarda yerle bir olur.
Gerçek olan bu kusura bakmayın.
Gerçek bir insanla karşılaşmanız dileğiyle.
Mutlu Güzel Huzur dolu günler hep sizinle olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek ve kadinin cinsel piyasa degeri diye birsey var. Bircok kisi bunu farkli sebepler ile anliyor fakat herkesin anladigi sebep benzer olmayabilir. Oturup sonuclari karsilastirsalar aslinda ortak grafige ulasacaklar.

Dikey deger talep yuksekligi, yatay kac yasinda oldugunun bilgisidir ortalama 23 yas kadinlarin, 35 yas ise erkeklerin cinsel en yuksek olarak talep gordugu yaslardir.
Kadinlarin gencken ben “elimi sallasam ellisi” diye soylenmelerinin sebebi buna bir ornektir.
Erkeklere “gec olgunlasiyor” denilmesinin bir ornegi de budur.
Grafige baktigimizda Erkekler 20 30 yas arasi sabit gitmesinin sebebi yani yatay olarak az artmasinin yani tercih edilme oraninin yuksekligin sebebi buna da guzel bir ornektir.
Kendi yasina gore ne istedigini bilemeyenler istediklerim olmuyor diye girdikleri cikmazdan disari adim atmak yerine, hareketsiz kalmaya devam etsin. Cunku bu onlarin tercihi. devam edin boyle bu gidisle cikamayacaksiz.
Ne istedigini bilen insan nereden isteyecegini de bilir :)
10 Yorumla
+1 yılAlamazsın tabiki.. senin zamanın geçti artık, cinsel piyasa değerin düştü. Senin şansın 18 den 28 e kadardı, sen o dönem içerisinde sağda solda sürttün ve ''kötü çocuklarla'' takıldın, iyi çocukları hayatında istemedin. Şimdiyse o iyi çocuklar evlendi, şuanda ilgiyi daha iyi birinden görmek istiyorsun ama dünyanın düzeni böyle gitmiyor gizli üyecim.. ne ektiysen şimdi onu biçme zamanı.
03 Yorumla
Soran+1 yılmal mısın kimseyle yakılmadım evlen 23 te
Soran+1 yıltakılmadım evlendim 23te
- +1 yıl
He he umarım öyledir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar özgüvensiz oluşunuzdan kaynaklı bir durum. Eski kocan genç bir kadınla evlendi. Ve sen bu durum yüzünden çöküşe girdin. Gözün arkada kalırsa önünü göremezsin. Ayrıca sen kendini begenmeyip sevmedikten sonra karşındaki kişi seni neden begenip sevsin. Gurursuzluk yaparak ilğiyi kendine çekemezsin. İlği, hayranlık uyandıran kişilerin alacağı tepkidir. Ayrıca yorumlarda 20 li yaşlardaki herkese sen bu yaşa gel de konuş demişsin. 35 yaşındayım. Evlendim de ama hala istediğimde tüm ilğiyi üzerime toplayabilirim. Herkesin ilği odagı olmaktan haz etmem. O yüzden ilğilenmesi gereken ilğilensin benim için kafi derecede memnun edici.
Böyle düşünmeye ve davranmaya devam ettikçe ilğisiz ve yalnız kalırsın. Kendini geliştirmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Öz güven, ve öz saygı sahibi oldugun zaman bu dediklerimi gayet iyi anlayacaksın.
15 Yorumla- +1 yıl
bu kadinin kocasi varsa muhtemelen beta dir
Soran+1 yılboşan da bak bakalım seks dışında kaç kişi ilgileniyor seninle 35inde
Cevap sahibi+1 yıl@cakebytheocheannn bunu benim için mi söylediniz?
Eğer öyleyse doğru bir tespit. Kendisini alfa sanan bir beta.- +1 yıl
sana yazmadim
- +1 yıl
evet soruya cevap verek kisise cevap olarak beta yazdim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşını geçmiş kadınların değerini bilen erkeklerle tanışmalısın. 36 yaş, kadının dişiliğinin ve farkındalığının zirvede olduğu yaştır. Eğlenmeyi de bilir, sevişmeyi de bilir. Kaprisi, şımarıklığı olmaz. Bence 25 yaşındaki bir kadından daha ilgi çekici olurlar. Eski eşinle ne işin olur? Yatak için bekar birini bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bebeğim erkekler yaş ilerledikçe komplekse girip genç kız peşinde koşmaya başlıyorlar. Bilmiyorlar ki bı iki yıla o kız onu boynuzlayacak. Sen onu bunu boş ver erkeklerin canı cehenneme sen bakımlı ol kariyerli ol güzel ol bak nasıl köpek olacaklar
411 Yorumla
Soran+1 yılerkekler kariyeyi s*kine takmıyor. kadınlar erkeklerin kariyeriyle ilgilenir
Cevap sahibi+1 yılSen öyle zannet :) Güçlü, akıllı ve güzel kadınlara çoğu erkek bayılır. Kendine muhtaç herşeye boyun eğen kadını birçoğu istemiyor emin ol buna.
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorumm, güçlü , kendi ayakları üzerinde duruan kadınlar daha çekici
Soran+1 yıl@gururlufakir bu konuşmalarınız hepsi 20li yaşlarından sonra yalan olduğunu anlayacaksınız tartışmaya açık değil maalsef
Cevap sahibi+1 yılYaşım 37 :)
Soran+1 yılbekar mısın?
Cevap sahibi+1 yılEvet bekarım
Soran+1 yılşaşırmadım
Cevap sahibi+1 yılYorumumla yanında olmaya çalışıyorum. Farkında değil misin? Seni destekliyorum dik dur kendine bak kariyer yap erkeklere güvenilmez diyorum sen hala bana sataşma peşindesin. Tamam yapma eski kocandan nafaka al. Yeni koca bulmak için kendini yerden yere at. Kariyer yapmayı düşünme, çalışma ve kendi ayakların üzerinde durma. Erkekler nasıl olsa bana muhtaç diye düşünsün falan. boş ver siz alışmamışsınız kendinize destek olan hemcinslere. Size kadın kadına düşman olmak yakışır. Devam böyle...
- +1 yıl
cevap sahibine kocaman alkış... Hastayım şöyle özgüvenli, güçlü kadınlara... Erkekler için bu tarz kadınları elde etmek ve elde tutmak zor olduğu için bekarsın zaten, erkekleri korkutur güçlü kadınlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo teşekkür ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşverin umursamayın bence hala çekiciliğinizin en üst seviyesindesiniz ama farkında değilsiniz
var mı 30+ yaş grubudnan daha zeki akıllı kendini keşfetmiş kadın grubu?02 Yorumla
Soran+1 yılgenç erkeklerin çakkıp geçmek istediği ysş grubu
- +1 yıl
:D :D :D çakıp geçmek derken?
Tam aksine bende genç birilerinin yanaşmasından huzursuz oluyorum.
Bakım ile ilgili olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yıl@Rsklnkv s2p atmak istiyorlar yine gençle evlenecekler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğe yalvarmak mi tabii ki bakmaz neden bu kadar dusuruyorsun kendini erkek kadına muhtaç senin ona ne yalvarma sebbein ne bulunmaz Hint kumaşı mi ya
23 Yorumla
Soran+1 yılo yaşta yalvarmasan da gelmiyolar demişti dersin. dalga geçeceğine kendin o yaşa kadar yalnız kalmamaya evlenmeye bak.
Cevap sahibi+1 yılCanim ben zaten evliyim. Konu bu değil adam evli ve sen yalavardim. diyorsun gelmesinler çok mu önemli bir şey olsa da bosansam derdindeyim gerçekten sıkıcı bir hayat
Soran+1 yılboşanmıyorsun ama? demek isteidğimi kanıtladın sağol
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yalvarmak mı :D bu nasıl gurursuzluktur. bu yüzden ilgi çekmiyorsun. gurursuz ve özgüvensizsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılo yaşta yalvarmasan da gelmiyolar demişti dersin. dalga geçeceğine kendin o yaşa kadar yalnız kalmamaya evlenmeye bak.
Soran+1 yılbu konuşma bu kafa 20li yaşların özgüveni. görürsün zamanla
+1 yılKendin yapmışsın bunu kendine şimdi mi aklınız başınıza geliyor neden evlilik diyoruz neden doğru insan ciddiyet diyoruz Allah yardım etsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız keşke 20li yaşlarımda aldığım ilginin hep sürmeyeceğini bilseydim
- +1 yıl
Bari şimdi yap gençleri uyar kendini topla ne olur daha da kötü olmayalım doğruyu biliyoruz
- +1 yıl
Ders çıkar hatandan 36 çok geç değil
+1 yılEe işte ne sandın seni gerçekten mi sevdiler güzellik kalmadı yaşın geçti şimdi bakmazlar geçti Bolu'nun pazari sur eşeği Niğde'ye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl36 yaşında misin çok iyi gerçekten. Özellikle bakımlı isen daha bi cekici olursun. Mümkünse tanışmak isterdiM
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yaşına göre bulursun. Bakımlı ol. Yani 36 çok değil tabi bana göre. Düzgün bakımlı kendini bilen bir kadın ilgi çeker her zaman
00 Yorumla
+1 yılBiz gençler olgun kadınlara ilgi gösteriyoruz normalde
04 Yorumla
Soran+1 yılgençler cinsel anlamda tecrübe kazanmak için yazıyor sadece maalesef. eskort abla muamelesi görüyorum ki bu yazmamalarından daha better
- +1 yıl
Ben kendi adıma konuşmam gerekirse gayet tecrübeliyim ve olgun kadınları muhabbeti ve ilişkide daha usta olduğu için seviyorum he bide vücutları çok hoşuma gidiyor
Soran+1 yılcinsellik için kullanılacak ablalar olarak görüyorlar.
- +1 yıl
Doğrudur yani ne diyim senin düşüncen buysa sayğı duyarim ben kendi adıma konuştum sadece
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence yanlış düşünüyorsun şarap yillandikca tadı alır daha güzel olur. İnsanların dediğine bakma sen
Prensip
Ye iç seviş gerisi yalan dünya
04 Yorumla
Soran+1 yılben kullanulığ atılmak istemiyorum güvence istiyorum.
Soran+1 yılevlenen kadınların güvencesi var.
senin de ilgiye bakışın değişmiş olabilir mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zamanla doğru kişi çıkacaktır
Kalk süslen giyin dışarı çık
Mucizeler dışarıda00 Yorumla
+1 yılEski tadını kaldı mi sende? Ben bile yaprak yedim düşün yank6
00 Yorumla
+1 yılbakım şart. belki kendinle ilgilenmeden ilgi bekliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılKendini saldı isen çekiciliğin gitti ise al benin gitti ise nornal
00 Yorumla
+1 yılbence sen fazla abartıyosun ama 20li yaslarındakı ilgiyi göremesssin illakı
00 Yorumla
+1 yıl😅bende bana ilgi duyacak partner arıyorum,
00 Yorumla
+1 yılKendine olan guvenini yerine getirip kendini mutlu hisset oncelikle
00 Yorumla
+1 yılartık bunun için çok geç senin birine ilgi göstermen lazım
00 Yorumla
+1 yılŞimdi öncelikle tanıştığınız kiişileri önce tanıyın narsistse aman sakın hiç ilgi görmeyin daha iyi çoğaldı çünkü narsist erkekler sizi gerçekten seven biri o sevgiyide ilgiyide gösterir zaten sabredin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında olgun kadın meraklısıda çok. Bakımınıza özen göstermiyor musunuz
012 Yorumla
Soran+1 yılonlar mipp geçmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılMipp? Ne demek
Soran+1 yıls2p
Cevap sahibi+1 yılS2ş isteyen varsa illa uzun ilişki isteyende çıkar. Giderin bar demekki hala?
Soran+1 yıluzun ilişkiyi 30 yaş üstü kadınlarla istemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumlara baktımda sen sırtını dayıcak bir güvence istiyorsun anladığım kadarıyla. Duyguda aramıyorsun
Soran+1 yılduygusal ilişki zaten evlilik oluyor eskort abla muamelesi görmek istemiyorum. yatıp yatıp s*ktir edecek yaşlıyım diye.
Cevap sahibi+1 yılAynısını erkekelre yapan kadında çok ama. Boşanmadaki sebep kimdi
Cevap sahibi+1 yılYani sormak istediğim evliliğe çok önem veren birisi olarak neden boşandınız? Sanırım siz istemediniz boşanmayı
Cevap sahibi+1 yılBir kere boşanan birisi genelde 2. Evliliğe soğuk bakar kadın bile olsa
Soran+1 yılaldatıldım bi anlık gaza geldim boşandım şimdiki aklım olsa affederdim
Cevap sahibi+1 yılAldattığı kadınlamı evlendi kocan
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimsenin bakmadığı, sepetin altında kalan erkekler gelmeye başlar yakında belki 🤪🤪🤪🤪
Bu yaştan sonra anca milf sevdalısı bulursun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılo uas bir kadinin en verimli yasi. bir sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılAslında olgun kadınsın yani baya da olgun kadın sevdalısı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtrafta kadının en güzel yaşlarının bu yaşlar olduğunu bilen erkek yok demektir.
00 Yorumlayediğin kazıların toplamından kaynaklanıyor. yalnız degilsin cinimmm
00 YorumlaKısmet nasip hanım efendi niye olmasın umarım karşına sana ilgi veren bir insan çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam benliksin, Ramazanın yüzü suyu hürmetine bir kaç kez sevişebilirim sneinle:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla haklısın abla ben şu an 24 yaşındayım ama evlenicek olursam 18-19-20 yaşında sevgilisi olmamış biriyle evlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş eski eşine neden yalvarıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılNeden gelmiyorlar ki bakımlı mı değilsin?
00 Yorumla
+1 yılherkes böyle sadece sen değilsin :)
00 Yorumla
+1 yılneden genç erkeklerin favori yaşındasın bence
00 Yorumla
+1 yılAnca fb bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. imkansız bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Biraz normal gibi sanki
00 YorumlaGenç görünerek mesela
00 Yorumla
+1 yılBağımsız mı kaldın yoksa soğuk mu davranıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen bakımlı olduktan sonra dikkat çekersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe bekliyordun ki hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi yasitin birisi ile birlikte ol
02 Yorumla
Soran+1 yıl30lu 40lı yaşlarındaki erkekler hep 20li yaşlardaki kızlarla evleniyor taş çatlasın 30. 30u geçtiğimi söyleyince fb olalım kafasına giriyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen 32 yaşındayım kendi yasitlarim daha cazip geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende olgunlara ilgi duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen o ilgiyi hiçbir zaman alamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher anlamda kendını yalnızmı buluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDertleşmek istermisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Standartlar çok yükseldi 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılmallar tecrübeden şaşmamak lazım :)
00 Yorumla
+1 yılGenç erkeklerin en çok ilgi göstereceği yaştasın
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar yatıp sonra s*ktr ediyor, kimse ilişki kurmuyor artık ilgilenmiyor evlenmek istemiyor
- +1 yıl
Takıldın mi hiç 20-30 yaş arası erkeklerle
seni tanımayı isterdim
00 YorumlaKimin ne istediği belli olmuyor
00 Yorumla20 li yaşlarında değilsin çünkü artık
00 YorumlaBen olgun miflere bayılırım gel bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Allala
00 Yorumla
+1 yılÇöktünmü naptın
00 YorumlaEsra ezmeci çözer bu işi
00 Yorumla
+1 yılGörüntüyle alakalı bu Bi tanımak lazım seni
00 Yorumla
+1 yıl45 yas gurubu ılgı gosterır ama artık sana
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 36 yaşımdan sonra karşı cinsin ilgisini bulamaz oldum, 20'li yaşların başında aldığım ilgiyi tekrar nasıl alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne