Siyasi görüşlerinizin sizin için bir değeri var mı? Olmalı mı olmamalı mı?
^Benim görüşüm, siyasi tartışmaların boş olduğu ve herkes sadece kendi görüşünü sandıkta belirtmeli, kavga ve gürültüye gerek olmadığı... Kalp kırmayı seven biri değilim.^
Sizlerin düşüncesi nedir?
Saygı ve selamlarımla...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Görüşünü bana söylemediği sürece sorun yok bende açıkça siyasi görüşten bahsetmekten hoşlanmıyorum gizli kalmalı bence
siyasetin gurmesi falan değilim. Karşımdaki partner siyasi konular açıp beni kışkırtmadığı sürece ben asla açmam o konuları.
Kesinlikle siyasi hiçbir tartışmanın yeri olmamalı ilişkide. Boş ve gereksiz tartışmalar oluyor yıpratıyor
yani olmamalı ben sahsım adına diyemem. bende olur. anlasamayız yani. asırı bagnaz ya da asırı modern geniş. ya da asırı milliyetci tam solcu vs cok alternatif var ben acıkcası siyasetle cok ilgili kızlara soguk bakıyorum.
Sadece siyaset değil her konuda insanlar birbirini kirmamali ve düşüncelere saygı göstermeli. Inancini ve ya düşüncesini başkasına dayatmamalı.
Kısaca ifade edeyim bir sarıklı şeytan kulu olan dünya güzeli bir kadın asla ama asla benim için sinek kadar değer taşımaz.
Siyasi görüş önemli değil ama siyaseti ilişkiye ne kadar karıştırdığı önemli..
Aklın yolu bir eğer o kişi farklı düşünüyorsa aklı yoktur.
Muhafazakârsa veya HDP'liyse ilişki kurmam. He bir de ülkücüyse.
Siyasetle ilgilenen birisiyle olmam. İstisnalar hariç çok saygısızlaşıyorlar ve soğuyorum
Genelde siyasetçiler geniş çerçevede bakabilirse güzel olur her şey ve herkesi de kucaklayabilir yapıda olması gerekir.
Eğer sevmediğim bir siyasi görüşü varsa saygı duyar onunla hiç siyaset konuşmam gerilmeyelim diye
Davranışlarına yansırsa o görüşü sorun olur fanatik gibi
Kısmen oluyor
Siyasi görüşten önce mezhep ve kültür farkı önemli
Siyasi görüşüyle ilgilenmem.
Hic bir onem ve degeri yok
Bişiy sorsam