AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ölmeni bile isteyebilirim..
Neden
Dünyadan bi gereksiz eksilir
Sen öl mk *
Dünya yobazlara mı kalır diyosu
aynen aynen öyle ciddiye alamıyorum sizi :DDD
Süslüman konuştu
hddfgashdfgasd numaramı napacan çılgın ateist erkosu :D aynen kanka teröristim aynen taliban evet kanka :DD:D:D
Kanka burdan sana ekmek çıkmaz senin gibi beyinsiz din düşmanını da kimse eve erkek diye sokmaz. Haa bulursun kendin gibi yıkık bir isyancıyı o zaman ayrı :D ay çok güldüm sabah sabah
tamam kanka sakin ol kudurma hadi ben kaçtım burası ağız kokusu + bira koktu
Din düşmanıyım gayet de buluyorum hatun , hatta genelde sizin gibi dindarlar yatıyor altıma türbanlı din kardeşleriniz ahahahahahah
neyse hadi siz burdan karı ayarlamaya çalışmaya devam :D tek işiniz bu çünkü hayata geliş amacınız da bu ama yazık işte onu bile başaramıyosunuz :DDDDDDDDDDDDDD
@Çaresizimgliba düşman değilsin demekki yattığına göre gerçi size göre organ olsunda siz kedi ve köpekle bile yatıyosunuz :D
Sizin gibi çoluk çocukla yatmıyoruz en azından ; )))
kedi ve köpeklerden uzak dur lütfen
iki erkeğe bir kaldım ya neyse ikisini toplasan çeyrek bile etmiyor şimdi başlarlar küfür etmeye
gelip beni mi dövecen aa aaa sapık bunlar ya geçmiş sorularına baktım da aşırı iğrençler kusucam konuştuğuma pişman oldum şu an
Sübyancı kanka bu bunlarla uğraşılmaz din ayağına çoluk çocuğa elleyen sakallı tipler
@Çaresizimgliba kızım ben oc
@Çaresizimgliba şu profil resmine bak bi burnun benim bacağımdan daha büyük hala gelmiş konuşuyosun
Şimdi küfür etmeye başlarlar dedi ve kendi etti : D nasıl da kudurdu baban anneni 5 yaşında kız çocuğuyla aldatıyor ahahah gerçi sende onun mahsülüsün.
Burnum büyük çünkü annene oral yaparken aynı zamanda burunla anal yapıyorum.
Babası günde 3 öğün taciz eden tiplerden bunlar
Bende öyleyim gayet de oluyorlar
Neden öylesin
Çünkü Allah diye bir şey yok
Neden seni ysradani inkar ediyorsun?
Olmayan şeyin neyini inkar etsin
Olmayan? Delilin var mı ?
Anonim kardeşim , bir tanrı olsam kitap indirsem içine evrenin sırları yaradılışını ve bilimsel açıklamalarını mı yazardın yoksa kimin domuz eti yiyip yetmeyeceği ya da kiminle sevişip sevişmeyeceğini mi yazardın?
Sen niye uçan görünmez filleri inkar ediyorsun?
Kainatin yaradilisindanda bahsediyor bir ayede gaflete dalmayin ya su hayat geçici
@Anonim__2727 niye uçan görünmez filleri inkar ediyon olmadiklarina kanıtın var mı açıkla çabuk
Uçan derken neyi kastediyorsun? Enbiya 16. Biz, gök ile yeri ve aralarındaki şeyleri, boş bir eğlence için yaratmadık. Biz, göğü, yeri ve aralarındakileri oyun olsun diye yaratmadık. Gökleri, yeri ve bu ikisi arasında var olan hiçbir şeyi, bir oyun olarak yaratmadık. Biz göğü, yeri ve ikisi arasındaki varlıkları bir oyun ve eğlence olsun diye yaratmadık.
Aç oku iyice herseyden bahsediyor orada cevap bulursun herseye
Kufurlu konusma. 2 Kainatin yaratilisindan bahs etdin iste burdada cevap verdin
Allah islah etsin
Adam sana diyor ki sen Allah var diyorsun biz de diyoruz ki kafanın üzerinde uçan bir maymun var , hadi sende bunu kanıtla ulan varlığı olmayan bir şeyin yokluğunu nasıl kanıtlayayım? Sende yapamazsın bunu mesela , kardeşim Allah felan yok anla Arık bunu kurandan ayet veriyorsun Kuran Arapların zamanında suçları bastırmak için kendi yazdıkları bir kitap.
Kardes adam sordu cevabinida aldi iste ama siz yine inkar edin.
Üstte ki engellemiş sıra sende Çomar kardeşim