Yıllar sonra birinden hoşlandım ne yapmalıyım?

• Arkadaşlar neredeyse 3 yıldır hayatımda kimse olmadı. Yıpratıcı ve beklenmedik bi ayrılık yaşadım ve sonrasında kalbimde yaprak kıpırdatabilen olmadı. Derken babaannem ameliyat oldu ve refakatçi olarak 2 gece 3 gün hastanede kaldım. Bu sırada ameliyatı yapan doktorun bizimle ilgilenen asistanlarından biriyle birkaç kez konuştuk, uzaktan gözlerimizin denk geldiği oldu. Odamız deski karşısındaydı. Bazen onun farkında olduğunu hissederek hareket ettim. Ve taburcu olurken pansumana yardımcı olmamı rica etti. Çok yersizdi çünkü yardımlı bi şey yoktu sanki. Elleri ellerime değdi. Ben mi senaryo yazıyorum gerçekten emin değilim. Adımı bile sormadı, asını bile sormadım ama gözlerimin içine baktı. Benimle ekstra ilgilendiğini de hissettim. Bana çok tanıdık geldi ve nedense içimde bi şeyleri kıpırdattı. Asla doktorluğuyla ya da yakışıklılığıyla alakası yok. Çünkü karşıma daha kariyerli ya da daha yakışıklı insanlar çıktı hatta birkaç kez kendimi onların ilgisine karşılık vermeye bile zorladım ama olmadı. Kimseyi kadın erkek diye dahi ayıramayıp aynı gördüğüm zamanlardı. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Anladığım kadarıyla şehrime geleli 4-5 ay olmuş. İnternetten kadroya bakıp tüm asistanların adlarını arattım. Sonunda adını öğrendim. Yıllar önceki paylaşımlarını okudum internette. Çok tatlı biriymiş o zamanlar tanısaymışım da hoşlanırmışım. Benden 2-3 yaş büyük gibi. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Daha önce sadece 2 ilişkim oldu, başka bi flörtüm dahi olmadı. Adım atmayı bilmiyorum daha önce hiç ilk adımı atmadım, ya da ilk hoşlanan ben olmadım. Ama es geçemiyorum da bu durumu. Ben de aynı fakültede farklı bi birimde master yapıyorum ama denk gelmemiz imkansız gibi bi şey. Bi yandan yıllar sonra yeniden böyle hissediyor olmak bile banalı iyi geldi, diğer yandan ne yapmalıyım diye düşünmek beni yıprattı. Lütfen akıl verin doğru olan nasıl ilerlemek..
Yıllar sonra birinden hoşlandım ne yapmalıyım?