Uzun bir zamandan sonra birinden hoşlandım ve benden yaşça büyük biri lütfen yardım?

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle;

5 ay önce yeni bir işe başladım ve işime önem veren bir insanım işi tam öğrenene kadar yaklaşık 3 hafta geçti ve alıştıktan da biraz zaman sonra ise bi etrafıma baktım sevecan hoş bir hanımefendi var böyle bir diğer iş arkadaşlarıyla bir arada molada iken ona çokta gerekli olmayan bir soru sordum ve o şekilde konuşmayı ilk ben başlattım (bir araya gelemiyoruz hep o hemen yan departmanda)
daha sonra molalarda felan denk geldiğince konuşmaya başladık benden 4 yaş büyükmüş ama göstermiyor hiç ve çok doğal hoş birisi
Denk geldikçe hep konuşuyoruz bir konu açıp ama sanki beni normal iş arkadaşı görüyor gibi ben ise hoşlandım baya bi yani nasıl açılabilirim ki işyeri olunca hele biraz sıkıntı okul felan olsa dert etmezdim ve kolay kolayda herkesten hoşlanamıyorum nasıl yaklaşabilirim işyerinden ilk oluyor ve şimdiye kadar da çok fazla sevgilim olmadı zaten olurda kafamız uyuşur anlaşabilirsek evlilik düşünüyorum artık yaşımda gelmeye başladı ona karşı gönül eğlendirme gibi bir niyetimde yok

Uzun bir zamandan sonra birinden hoşlandım ve benden yaşça büyük biri lütfen yardım?