Sosyal medyadan biri ile tanıştım ve hoşuma gitti sonra 2 hafta boyunca gece 4 lere kadar yazıştık konuştuk sonra işe girdi ve seyrek yazmaya başladı anlayışla karşıladım uzak mesafe ilişkisiydi ikimiz de farkındayız zor olucak diye bitirdik o sürekli instadan arada bi yazıyordu takip isteği atıyor sürekli yazıyor ama kendimi cepte gibi hissettim ve instayı kapatıcam Allah'a emanet yazdım oda başta sordu niye neden felan diye geçiştirdim tekrar Allah'a emanet dedim Allah razı olsun dedi sürekli telefon numaramı isteyen ver diyen adam bu sefer istemedi sanırım gerçek bişeyler hissetmeddi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öküz işte nesini seviyorsunuz öküzlerin? insan sevmek adam sevmek dururken çok mu arıyorsunuz bunları. sevmiyor tabi ki de.
İlk başta öküz değildi be oğlum sonradan baktı ben ondan hoşlanıyorum bi değişti popo
Gerçekten bir sevgi alışkanlıkla doğar bu dediğin süre ben gidiyorum beni bırakma demek için yeterli değil biraz daha varlığına alıştırmalısın
2 ay oldu yaw
Çok mu ki
Az mı yani ama ben onu sevdiğimi hissettirdim o işlerinde bana yeterince ilgili değil uzak bide işinde mi yoksa konuşmak mı istemigorr bilemedim
Kendini birden geri çekmen bence erken olmuş
Biraz daha soğuk yapsan alınganlık falan daha iyi olurdu kesip atmak iyiolmamış
Yani yeniden yazıyım mı bi kaç hafta sonra
Evet ve iyice alıştır kendine onu biraz cilve falan hayatına gir iyice
Beni sevdiğine emin olsam bi ara konuşmak istemiyorum dedi gitti sonra geldi hep o yazıyr haftada bir iki kez işlerim yoğun diyor cilveden kastın ne ben onu hiç beceremiyorum djsh
Cilveden kastım onu konuşmalarda dahi olsa etkile seninle renkli bir sevgililiği olsun bir süre sonra senden, sana olan hevesinden heyecanından vazgeçemez hale gelir
İyi hoş diyon da onu becerseydim zaten iş böyle olmazdı gı nsjsj
İşte aranızdakibu duvar onun çabucak unutmasına bir neden
Yani bir kaç hafta sonra canım gibi seni unutamadım mı diyim ve basayım cilveyi öyle mi
Böyle yapay cümlelerden ziyade uzun konuşmalarda etkilemeyi ve etkilendiğini hissettirmeyi dene
Örnek ver bkm
Uzun konuşmalarınızda o sana yürümedimi hiç?
Yürüyor da ben kesiyorum hemen çünkü iş başka şeylere çekilir diye ayıp olur
İşte hemen çekip kapatacağına biraz heveslendir ve ertele dur. Yine yapma ama biraz onu kıvama getir ve sonra ertele tatlı bir şekilde
Hmm peki
Bu bir cilvedir
Ne cilvedir
Bu dediğimi yapman. Mesela erkekte şu duyguyu uyandırır. Kızda istiyor ama zaman lazım biraz daha üstüne düşeyim olgusu uyanır. Ama senin normal davranışın onda senin soğuk nevale olduğun hissi uyandırır
Ayy zten soğuk biriyim ben ama verdiğin tavsiyelere uyucam
Bence soğuk biriyim diyerek kendine bunu empoze etme. Sıcak biri ol kıza kadına soğuk olmak yakışmaz özelliklede ilişkisi olan kişiye
En son instayı kapatıyorum kendine dikkat et işlerin hep yolunda gider umarım Allah'a emanetsin şekerim yazdım bana Allah razı olsun yazmış
Hep telefon numarası isteyen çocuk bu sefer numaranı ver ordan konuşalım demedi
Buna nasıl cilve yapam dndn
İşte biraz soğuksun zaten senle çok keyif alamıyor bide kesip atmışsın brn olsam ben hiç ıçumursamazdım gerçeği bu
Peki şimdi dönsem işe yarar mı yoksa daha çok uzaklaşır mı
Yok sadece neden böyle yaptın dediğinde bir nedenin hazırda olsun hemen anlat nedenini
Yalan da söyleyemem anamm hepten yandım ilk sorduğunda babam kapat dedi demiştim ordan yardırıyım
Peki onun yazmasını bekliyim mi yoksa ben yazıyım mı
Aynen işte bu yaptığın konuşmanın yapay olduğunu kanıtla o an öyle icap etti de
Sen yazda ekle beni istersen yorum evesinin şeyine kadar uzadı 😂. Cevap verirken zorlanıyorum
Babam kapat dedi yi uzatmıyımm mı yani başka bi yalann mı buluyum
Tamam ekliyorum
O sıra yakalandım de mecburen öyle yazdım telefonuma el koydu falan de kapat konuyu
E bana demez mi bu ne boklar karıştırdın da elinden aldılar diye dmdn
Alakası yok, sen istemiyorsan ne yapacak, yalvaracak mı?
Yaw hoşlandığımı belli ettim anasını koca çelenk yollandım işine daha napamm
Çelenk yollayıp alakayı mı kesiyorsun? Telefon vermiyorsun falan, mantıklı mı?
Sen çocuk gibi adama açık kapı bırakma sonra ne oldu acaba de... Hayretsiniz çocuklar...
Ama napayım ben ona hoşlandığımı belli ettim kendi de diyordu beni sen seviyorsun diye niye bi anda işine gelmiş gibi gitti
Sen adamı elinden kaçırmışsın.
Ne yapmalıyım sizce
Bi erkeğe allaha emanet dedin mi o adam kırılır. Terk edilmişlik havadı vermişsin adama. Aç instegram hesabını ben aslında böyle düşünmüştüm de açık açık konuş. Gurur yapma.
Geri açtım zaten dondurmuştum 2-3 gün beklesem sonra mı yazssam ki yalanım ortaya çıkmasın dndndn ama Allah'a emanet derken kötü bişey demedim
Bu gün açtıysan bu gün yaz. Şimdi sen yazmadan o açtığını fark eder bu sefer daha kötü olur. Sence kötü olmayan bişi karşı taraf için krıcı olabilir. Hiç enpati ettin mi. Kendini onun yerine koydun mu
Öküzü sevme kuzuyu sev napcam adı üstünde öküz hayvanada hakaret ettim şimdi 😀
Reel' e dökülmeyen bir birliktelik zaman geçtikçe tükenmeye mahkumdur.
cut.
Pesinden ne kadar kosacakti daha
Peşimden koş demiyorum ama biraz daha ilgili davranamazmıydı
O nasıl tip öyle ağzıma ver gibi
mllkta zirvesin knka
Niyee