Hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz diye işte tam da öyle bir dönem..

Hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz diye işte tam da öyle bir dönem..
Benim bir ilişki sürecinde en sevdiğim dönem flört dönemidir. Çünkü kendi adıma konuşayım erkek kadını elde edebilmek için bütün numaralarını kullanır. Ay sabah günaydın mesajları, akşam iyi geceler telefonu, yok efenim kapına gelen çiçekler falan bi de o hediyelerin ardı arkası hiç kesilmez işin özü erkek maddi manevi her şeyini ortaya koyar. O yüzden benim gibi flört dönemini çok seviyorsanız, cicim ayları hiç bitmesin istiyorsanız sevgili olduktan sonra ayrılın yeni bir flört bulun kendinize böylece döngü hep devam ediyor.
Flört dönemini seviyorum tabi ki de ama benim en çok sevdiğim dönem aşk dönemi tabi ki de çünkü flört güzel olsa da ben direk sevginin açıklandığı ve artık kişilerin birbirlerine seni seviyorum dediği buluştuğu anı daha çok seviyorum bu yüzden de flört dönemi aslında bir az gereksiz yani flört dönemi zaten sevgililik gibi değil ki bir kişi ile sevgili değilsiniz hatta aşık olduğunuzu bile bilmeyebilir sadece ikinizde itiraf edemezsiniz sanki sevgili gibi takılırsınız işte tanırsınız acaba sevgili olsak mı diye eğer olduysanız da bunun adı flört olmaz zaten sevgililik olur bende sevgililik dönemini daha çok seviyorum. yani flört dönemi aslında bana oldukça gereksiz ve saçma geliyor diyebilirim. kişiler sürekli bekliyor ya da işte biz neyiz diye soruyor bu yüzden de kafa karışıklığı olmaması için aşk yaşamak daha mantıklı
Cevap
16Cevap
Ben anlamam flört filan hoşlanma varsa iliski başlar. Hoşlanma var ama ilişki istemeyen kişilerin flört adı altında oyalanmaları bana saçma geliyor.
İlişkinin en güzel evresidir.. Karşında ki insanı tanıma çabaları, ufak kıskançlıklar ve heyecanlar..
Flört dönemim çok keyifliydi, sonra sevgili olmuştuk ama flört dönemindeki tat bambaşkaydı. 🌝
Bir ilişkinin en güzel evresi.
Flörtleştigim kişiyi seviyorsam seviyorum
Flört ilişkinin en güzel dönemi bana göre. Hem özgürsün hem de tutsak.. hem hoşlanıyorsun hem de tam anlamıyla karışamıyorsun.. hem istiyorsun aynı anda da kaçıyorsun, kovalanıyorsun işte bu kısmı çok güzel bir dönem
Ne ona aitsin tam olarak nede bağımsız
Bu flört dediklerini bir ben anlamıyorum.
İlişkilerde geri kafalı bir yapıya sahibim.
Ya ciddi bir ilişki için tanışır ve ilk iki üç görüşme olumluysa ciddi ilişkiye başlarlar, ya da olumsuz yönde düşünceler oluştuysa kişiler iletişimini keser.
Ben buna inanıyorum ve diğeri vakit kaybı, duygu israfı ve ne istediğini bilmeyen insanlar için karşı cinsi kullanmak oluyor.
Karşıyım!
Yan açıkçası flört dönemi denilen şey nasıl evlilik döneminde nişanlılık varsa ve birbirini tanıma dönemi ise flört dönemi de odur ama günümüzde flört dönemini aynı evde yaşamak bilmem evlenmeden aynı yatağa girmek bu olarak gördükleri için ben bunları doğru bulmuyorum fikrin kültürün aile yapın sana ve senin ailene uygun olup olmadığını tespit etmek açısından güzel olduğunu düşünüyorum
İlişkinin en tatlı dönemi sonrasında pek tad kalmıyor
Flört tanışma faslı yaşadım ama ilişkiye dönüşmedi ne yazık ki
İlk tanışma evresi... Çok güzel zamanlardı ya... Gerçi sadece bir döneme özgü değil bu, sevince ve ileri evrelere geçince bile oluyor bu flörtleşme durumları tatlı tatlı. Diğer adıyla cilveleşme mi desek ne desek...😄
Ben flörtü uzatmayı sevmem ama iş olmayınca mecbur bi müddet buradan devam edip iş olunca geçim mümkünlug kıza evlenmeyi teklif ederim bende yarı yolda bırakmak asla yoktur bu yola madem ki baş koydum çekilmek erkekliğe yakışmaz
Bence en doyulmaz anlardan... Hem koşmak isteyip hem durduğun, hem anlatmak isteyip hem sustuğun, hem merak edip hem soramadığın çok tatlı dönem..
Flört falan bana göre değil asla. Hiç de yaşamadım zaten öyle bir dönem. Flört döneminde ne olduğu belli değil kaç kişiyle konuşuyordur kim bilir. Direk ilişkiye başlamak daha iyi
Bence en güzel dönem flört dönemidir. Ne sen ona ne o sana tamamen karışabiliyor, saçma sapan şeyler yüzünden tartışma çıkartamıyor anca ufak bir trip atılıp kalıyor
Sevmiyorink her şey belirsiz pamuk ipliğine bağlı ilişkin ben direk ana konuya gelmek adını koyup sevgilim diye kaydetmek isterim
Hayır. Net ilişki insanıyım. En güzel dönem ilk sevginin itiraf edildiği andır.
Seviyorum ama keşke ileri gidildiğinde flört döneminde ki gibi kalınsa 😄 hemen değişiyolar
İlişkinin her dönemi streslidir bana göre. Hiç biri şıkkını seçiyorum.😬
insanlar musmutlu oluyor tabi sonrası genelde hep hayal kırıklığı oluyorda
Belli bi yaşta baya heyecanlı oluyor. Sabah kalkıyorsun mesaj mı atmış ay ne demiş beni beğendi mi iltifat mı etti vs vs hoş güzel. ama şimdi 30 yaşındayım ve şu an flörtleşme düşüncesi yorucu geliyor :D
Fazla oyalanmayı sevmem, hemen kontrat atak yaparım...
Hani bir adam filmde kadınlara diyordu ya; hanımefendi benim hemen sevişmem lazım... 😂😂
Flört güzeldir sevilir...
Sahtelik yoksa...
Taraflar bir çok taktikler uygulayıp zamanla doğallığı bozup şüphelere girince tadı kaçıyor
Aslında güzel oluyor heyecanlı oluyorsun mutlusun vs
Evet seviyorum heyecan verici oluyor
Sonunda hep zortluyoruz o ayrı 😀😀😀
Bence tatlı tatlı flört etmek çok güzel bir şey ama sınırları olduğu zaman..
Çok seviyorum şuna ciddi ilişkim var flört dönemini özlüyorum
Evet
Sanki bu dönemden sonra ilişki sabit gidiyor ya da bitiyor
İlişkinin en tatlı dönemidir tatlı heyacanlar hoş bir dönem
Hayır ne olduğu belli değil ceptede olabilirsin seçenekte
Severim, heyecanı bir başka.
sevmiyorum kimseyi tanıyasım yok
Flört donemi en heyecanlı donem oluyor bence
Flört en güzel dönem kesinlikle ❤️
İlişkinin en mükemmel evresidir.
İlişkinin en güzel dönemi.
Sevmiyorum hayır..