Sevgilim evden kaçmam için baskı yapıyor, ailemi ezip geçmek istemiyorum. Sevgilimden de ayrılmak istemiyorum, ne yapacağım?

Beni normalde istemeye falan geldiler... Sonra biz tartıştık aileler katıldı vs ailelrr tartışmadı ama laf söx oldu... Sevgilim tutturdu sen bana ihanet ettin bana kaçacaksın diye.

Güncellemeler
+1 yıl
Sil at demesi kolay arkadaşlar, 24 yaşına kadar bir erkeğin bile elini tutmadım ben o kadar dikkat ettim ki kendime ama ona geldi 2 3 ay önce aramızda bazı şeyler geçti, çok ileri boyutta drğil ama geçti yani bunları nasıl unutayım ö?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim, kafamdaki fikri iyice oturttunuz günlerdir ben suçlu olduğum için sürekli arayıp sorup peşinden gidip iyice g... kaldırmıştım ama bu saatten sonra tek adım atmam, beni yanlış insan olarak bilecekse bilsin.. zamanında nasıl benimle olmak için yırtınıyorsa öyle olsun yoksa yoluna baksın. Bir kaç ay üzülürüm ama alışırım.
Sevgilim evden kaçmam için baskı yapıyor, ailemi ezip geçmek istemiyorum. Sevgilimden de ayrılmak istemiyorum, ne yapacağım?