Neden önceden bir kadınla birlikte olunca onu aşırı sevip güvenip duygusal olurken şimdi gram sevgi göstermiyorum?

Önceden bir kadın ile beraberken çok bağlanırdım severdim ilgilenirdim ve güvenirdim ve O kadının bir gülüşü bile günümü güzelleştirmeye yeterdi, fakat artık böyle değil aşırı değiştim önceden ilişkileri umursarken artık gram umrumda olmuyor varmış yokmuş gitmiş gelmiş bir kadın beni ne kadar sevindirebiliyor nede o kadar üzebiliyor hatta duygularım üzerinde gram etkisi kalmadı sevme veya aşık olma gibi herhangi bir durum yok önceden az vardı ama oldum mu tam olurdum öyle ayran gönüllü değildim ama derinden severdim fakat şimdi bu yok önceden tam güvenmek ve güvenme isteği varken artık tek hatada güvenim kayboluyor ve ilişkilerimde artık genel olarak yalnız kalıp kalmamak o kadar umrumda olmuyor bu nedendir? neden ben eskiden olan o şeylerin artık tam zıttı oldum cevabını bulamıyorum sevgiden filan ümidim yok hani üzgün, kederli vesair de hissetmiyorum bu durumla alakalı ama aynı zamanda sevmeye çalışınca sevemiyorum 2 senedir herhangi bir ilişkim yok kadınlar ile sadece en fazla arkadaş oluyorum bu 2 senede 1-2 kibar insan ne kadar birliktelik teklif etse de ben arkadaş kalmayı tercih ettim fakat neden artık bu tarz şeyler anlamsız, boş ve saçma bir vakit israfı gibi geliyor

Neden önceden bir kadınla birlikte olunca onu aşırı sevip güvenip duygusal olurken şimdi gram sevgi göstermiyorum?