AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yak benden ni cuara ateşle dönüpte oldursmadığımız var
Yapma be :/ 🚬
3 yaktık yaptımda ama kendi düşen ağlamaz oldursmasakta başkasıylada olduramayız biz yaşarız böyle boynu bukük garip yetimler emrah 😢😢😢
İyice boynu bükük olduk sap gidecez broo :'(((
En güzeli ☹️☹️
Seviyordum terketti 6 ay sonra geldi gurur yaptım. İmkansız aşk değildi aşk da değildi bağımlılıktı işte geçti gitti. Sigara da yakmayalım yaşasın Yeşilay teşekkürler.
Helal olsun sana en azından bazılarımız altından kalkmış. Tamamdır yakmiyoruz reis senin için💗🥰
2 yıl çektim ama ben 😂 bu son bir yıldır başkasına tutuluyorum takip ediyorum, yakında ona açılmayı düşünüyorum. İyi ki olmuş diyorum şimdi de, hayat böyledir hep kötü gitmez.
2 yıl da uzun süre... Yani şu an yeni birine tutulmasaydin o devam ediyordu kalbinde doğru mu
Ama unutuyordum tabi, hiç kendisini görmeyince duymayınca aradan yıllar geçince görüntü bile gidiyor aklından yavaş yavaş.
Evet haklısın öyle oluyor. Umarım bu yenisiyle hayırlı bı şekilde olur güzel dileklerim seninle 🙏
Sende de böyle şeyler varsa kabullenmeye bak, profesyonelce.
Var ama bitireli 8 ay oldu. Kabullendim, kafada bitirdim ve soğudum da. Ama çok emek vermiştik onun yarası kaldı içimde lakin acitmiyor eskisi gibi özgür bıraktım..
Daha iyisini bile bulursun milyon tane seçenek var. 😂
Buluruz tabi ya 🤣
Mükemmele yakın buldum ben mesela, yani yok değiller öyle biri denk gelir ki iyi ki böyle olmuş dersin.
Evet dediğin gibi oluyor, mesela 8 aydır sevgili yapmadım karşıma çok iyiler de çıktı ama istemedim. Ömrümün sonuna kadar da sap kalsam onu istemem, çünkü doğru değildi benim için hayırlı değildi bunu biliyordum.
Heh tam aynı noktadayız, ben daha başlarken biliyordum yanlış olduğunu geleceği olmadığını ama acemilik işte. 3 yıl sürdü gerçi
Ah birde şu başlarken bilme durumu yok mu... Ama ben pişman olmadım, tecrübe oldu, çok güzel zamanlarimiz oldu aşkı onunla yaşadım onunla bitirdim. İmkansız oldu ama napalim. Şimdi olsa yapar misin desen, bir daha sonunun faleze çıktığını ördüğüm yolda yurumem..
Peki takip ediyor musun ondan haber alıyor musun hâlâ.
Hayır o gece son konusmayi yapmıştık ve bana aşık olan adamın düşman oluşunu görünce kalbim taşa dönüştü bunu cidden hissettim, kahrolacagin bir şeyi yaşarken kalbine saplanan o ağrı.. ondan sonra ne aradım ne sordum. Ama onun arkadaşı geçende aradı beni, açmadım.
Anladım, ben fazla duygusalım zaten bu aşamaya gelmek zaman aldı senin hızlı olmuş iyi olmuş.
Olsun be atlatmışsın yine, bundan sonra kolay kolay yıkılmayiz umarım.
Umarım 😂
🤣
Bu arada profildeki sen misin
Evet
Hmm tamamdır, saçlar çok güzel duruyor bu arada :)
Hayır tüm eskilerimden tiskiniyorum
Yok değmez de siz kadınlara
Evet platonikti yıllarca
Evet var..
İmkansız aşkım yok
Sevmiyorum