Aşk İlişkileri Unutamadığınız aşkınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soruya bekliyorumm:)) Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar az konuşuruz filn diye sordum gereksiz saçma yorumlarınızı anlamlandıramadım Unutamadığınız aşkınız var mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir sevdiğimi unutmam zira hepsini çok sevdim ve gerçekti :'( 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Hiç en farklı dediğin oldu mu Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Oldu Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Bi şarkı var ona ve ilişkimize atfettiğim dinleyince aklıma gelir Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ve böyle üşüme gibi bi hisse kapılırım çok tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Yaa:/ Neden olması peki Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ayrıldım çünkü Yorumla Soran +1 yıl Çünkü? Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Güvenmiyordu bana inanmıyordu ve kıskançlık toksiklik vardı. Yorumla Soran +1 yıl Anladım hayırlısı olsun yaa :') Kaç yıl önceydi Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl 5 ay Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun Cidden farklı miydi yoksa belki de son olduğu için mi öyle geldi sana Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Farklıydı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir fark sorabilir miyim neydi farklı gelen Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Böyle evleneceğim insandı Yorumla Soran +1 yıl :) hayırlısı olsun Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Amin Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=OSU1zu2RmZ8 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :') Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var Anaokulu aşkim canim benim 3 sınırfta ayırdılar bizi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abaaaa ağlarım :' )Kader utansın da geri birleştirsin sizi Yorumla AloneReber +1 yıl Utansın ya birleşmek pek mumkun degil artik Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Hiç bir şeyi unutmam ancak ilişki bittikten sonra kimse için ölüp bitmem. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İki tane oldu gerisi hep başka şey içindi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındaydın Yorumla Ferhat0380 +1 yıl 17 ilki diğeri 23 Yorumla Soran +1 yıl şu an Kaç:) Onlarla neden olmdi peki özel değilse Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Şu an 35 olmadı kıskançlık kapris ya da aileler istemedi senin varli öyle ciddi olduğun Yorumla Soran +1 yıl Benim var şu an iki sevgilim bende onun ilk öyle inşallah hep son olur tek o olur Yorumla Ferhat0380 +1 yıl İns ama kendini fazla kaptırma herşeyde olduğu gibi en kötüsünü düşün sonra yikilmassin Yorumla Soran +1 yıl Ama bunu düşünmek biteceğini bile bile devam etmek gibi olmaz mı Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Olur ama sonunda üzülen sen olmazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet hep kalbimin bir köşesinde yaşıyor zalimin kizi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmadi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok şeyler yaşadık kiskananlar bırakmadı fitne soktular aramzia Yorumla Soran +1 yıl Yaaa kaç yaşındaydıniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 25O 23 Yorumla Soran +1 yıl Ondan sonra birileri oldu mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu ama hep kandırma ondan olanlarla ilişki yaşadım ama onu hayal ettim yinede 🥰🙈 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı:') Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrılalı mi diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Attımm Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var var senin☺ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz mı :) Ama hala devam ediyor benimki dngjdjcjdcj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He devam ediyor derken knk unutmaya mi devam ediyon unuttunmu Yorumla Soran +1 yıl Yani ilişkim devam ediyor kanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiçbir sevdiğimi unutmam zira hepsini çok sevdim ve gerçekti :'(
Hiç en farklı dediğin oldu mu
Oldu
Bi şarkı var ona ve ilişkimize atfettiğim dinleyince aklıma gelir
Ve böyle üşüme gibi bi hisse kapılırım çok tuhaf
Yaa:/
Neden olması peki
Ayrıldım çünkü
Çünkü?
Güvenmiyordu bana inanmıyordu ve kıskançlık toksiklik vardı.
Anladım hayırlısı olsun yaa :')
Kaç yıl önceydi
5 ay
Hayırlısı olsun
Cidden farklı miydi yoksa belki de son olduğu için mi öyle geldi sana
Farklıydı
Nasıl bir fark sorabilir miyim neydi farklı gelen
Böyle evleneceğim insandı
:) hayırlısı olsun
Amin
:')
Var Anaokulu aşkim canim benim 3 sınırfta ayırdılar bizi
Abaaaa ağlarım :' )
Kader utansın da geri birleştirsin sizi
Utansın ya birleşmek pek mumkun degil artik
Hiç bir şeyi unutmam ancak ilişki bittikten sonra kimse için ölüp bitmem.
İki tane oldu gerisi hep başka şey içindi
Kaç yaşındaydın
17 ilki diğeri 23
şu an Kaç:)
Onlarla neden olmdi peki özel değilse
Şu an 35 olmadı kıskançlık kapris ya da aileler istemedi senin varli öyle ciddi olduğun
Benim var şu an iki sevgilim bende onun ilk öyle inşallah hep son olur tek o olur
İns ama kendini fazla kaptırma herşeyde olduğu gibi en kötüsünü düşün sonra yikilmassin
Ama bunu düşünmek biteceğini bile bile devam etmek gibi olmaz mı
Olur ama sonunda üzülen sen olmazsın
Evet hep kalbimin bir köşesinde yaşıyor zalimin kizi
Neden olmadi peki
Çok şeyler yaşadık kiskananlar bırakmadı fitne soktular aramzia
Yaaa kaç yaşındaydıniz
Ben 25
O 23
Ondan sonra birileri oldu mu peki
Oldu ama hep kandırma ondan olanlarla ilişki yaşadım ama onu hayal ettim yinede 🥰🙈
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı:')
Ayrılalı mi diyorsun
Attımm
Olsa ne olcak o istemedikden sonra
Seni hiç alakadar etmez
yokkk
hayir
Hepsi unutuldu
Olmaz mı
Yok hepsini maziye gömdüm
Aşık olmadım
Var var senin☺