Erkekler genel olarak mı evlendikten sonra bu kadar degisiyo ve anneci oluyor r?

Bir tek benim eşim için mi geçerli bilmiyorum eskiden sevgiliyken nisanliyken kibar uslubuna dikkat eden naif kalp kırmayan bir adamdı ama şimdi tam tersi çok agrasif sinirli biri oldu hizmetçi gibi davraniyor bana birde o kadar anneci oldu ki annesi surekli bize gelsin biz de kalsın istiyor ya da annesinin yogurdunu yaptigi recelinyerken ya da herhangi bir yemegini 40 kere anamın receli yogurdu diyor annesine yardim ediyor kiyamiyor ama banna oyle degil cok degisti kendisi memur silahını boşken bana dogru gecenlerde tuttu dedim napiyorsun kafayi mi yedin boş nolacakki deyip neyse cay koy dedi bir sey olmamis gibi surekli agrasif sinirli bir adam oldu annesiyle ikili diyaloga girmek istemediğiminsoyledigimden beri daha cok artti bu beni aile eş olarak gormuyor varsa yoksa ailesi onunla birlikte bile olmak istemiyorum artık ustelik 7 aylik evliyiz daha?
Erkekler genel olarak mı evlendikten sonra bu kadar degisiyo ve anneci oluyor r?