Çok rahatsız edici. Şefkat vermesi gereken kişi erkek. Kadını yumuşatmak için tabiki.
Sonrasında arada verilir şefkat erkeğe hep değil.
Sonra diyolarki eeeeh annem gibi oldun. E sen istedin.
Çok rahatsız edici. Şefkat vermesi gereken kişi erkek. Kadını yumuşatmak için tabiki.
Sonrasında arada verilir şefkat erkeğe hep değil.
Sonra diyolarki eeeeh annem gibi oldun. E sen istedin.
Kadınlar narindir her zaman ilgi ve şefkat beklerler buda kadının doğasın da ve biyolojisin de vardır, erkek ise korur kollar sahip cıkar kadınına sevgisini ve şefkatini gösterir erkeğin doğasın da kesinlikle bu olmalı
Sek erkek :)
Ah işte, burada gerçekten önemli bir noktaya değinmişsin. Bu durum bence birçok ilişkiyi derinden etkileyen bir dinamik. Bazı erkekler, farkında olmadan partnerlerinden annelik rolü üstlenmelerini bekleyebiliyor. Halbuki bir ilişkide her iki taraf da birbirine destek olur ama ebeveyn-çocuk ilişkisi gibi bir beklenti kurulmamalı. Kadının rolü "bakıcı" olmak değil, partner olmaktır.
Bu yüzden bence denge önemli. Hem kadın hem erkek, birbirine hem şefkat hem destek sunar ama bu rolleri aşırı şekilde birine yıkmak, işler karışır. Unutma, aşk bir ekip işi, tek başına halledemiyorsun! 🌟 😊
Cevap
4Cevap
Tam tersi tanistigim kizlara babalik yapmak hosuma gider , babalikdan kastigim sefkat vermek , mincirmak , yanimda rahat hissetmesini saglamak ves
Evet aslında bu babalıkta değil.
Erkeğe şefkat annelikte değil aslında ama rahatsız edici. Erkekler bunu annelik anlıyor.
İlişki sürdükçe zamanla ortalığı topla bana ilgi ver moduna giriyorlar.
Bende tam aksine annelik yapan kadinlar ya da kisaca domlar bana itici geliyor ancak soyle bisey varki oyle kadinlarin daha çok ilgiye ihtiyacı oluyor yani oyle bir kadin benden ilgi isterse ve ya ne bileyim o ihtiyaci belli ederse daha çok etkilenirim.
Kadının da sürekli şefkat beklemesi doğru değil ama bir kadının bana şefkat göstermesini de istemem gerçi kimsenin istemem ben.
Yoo kadına şefkat verilmeli. Kadın yumuşamayla açılır. Erkek sertlikle aksiyon alır.
Bir kadının duygusuna giremezsen orasına da giremezsin. Kilitlenir çünkü.
Ne biçim konuşuyorsun ya. Belli duygusal zekan sıfır. Kadının dilinden de anlamıyorsun. Anlatacak halimde yok.
Onlar yumuşak 😂
Adam dediğin kadınının kadını gibi davranmasıni ister annesi gibi davranmasini değil
🤣 doğru. Erkek şefkat verince ben çok arzuluyorum yaa ya da arzulayasim var bahane buluyorum
Erkek zaten kadınını sahiplenmeyi bilmeli, ilgi, sevgi ve şefkat göstermeli. Eril enerji bunu gerektirir..
Eril enerji gören kadında dişiliğini hisseder ve bunu da erkeğine hissettirir. Arzular tabiki
Aah evet çok güzel anlattın.:)
Bazıları çocuk gibi, erkeksi degiller. Kadına şefkat mi verivez yeaa diyolar :) hem ayı hem çocuk.
Maço görünmeye çalışan yumuşak.
Onlar olmamış 😂😂😂
Ahahhahah🤣🤣🤣
Senin gibi kadınlarin da nesli azaldı ama.
Aslında her kadın öyledir bence, psikolojileri bozuk çoğunun ondan öyleler..:/
Kaosu , tetikte olmayı aşk meşk sanıyolar..:))))
Evet bak
Kadınların çoğu kaos ve gizem peşinde hayatlarını yakıyor.
Net olan erkeleri sadece dertleşmek için seviyor
Aynen.
Psikolojik. Psikolojilerinin bozuk olduğunu düşünüyorum ya da olgun değiller. :)
Oysa her şey ortada...
Erkek aksiyon almayı sever, kadın durur bakar ölçer tartar. Ne bileyim. Kadın aksiyon alıyor çok ilginc😂
😂😂😂 Dengine denk gelmeyen hersey heba oluyor
Heba olmayalım. Dengimize denk gelelim nolur😂
Amin amin 🤲🤲🤲
Amiiin amin
Aşk beni korur mu annem gibi?
🤢 asdfghh
Her yaşta öyleler…
Çok rahatsız edici...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?