Sevgilinin doğum gününü unutması üzülünecek bir şey midir?

Hayır üzülecek bir durum değildir :D neden değildir çünkü ben zaten kendi doğum günümü bile kutlamıyorum hiç bir şekilde. bu yüzden de kendi kutlamadığım bir doğum gününü başkası ya da sevgilim kutlamadığı zaman üzülmem hiç bir şekilde hatta ben sevgilime kendim derim sakın doğum günümü kutlama zaten doğmaktan nefret ediyorum birde yeni yaşımı kutlamak ile zaman geçirmem derdim. ama burada da kişilerin kararı önemlidir ya da düşüncesi önemlidir. yani ben üzülmüyorum diye bu herkesin üzülmeyeceği anlamına gelmiyor tabi ki de. başkaları eğer doğum gününe ciddi şekilde önem ve değer veriyor bu günleri unutmuyor ve kutlamak istiyorlarsa o zaman tabi ki de üzülebilirler oldukça. yani bu her zaman için sizin bakış açınıza göre değişebilecek bir durumdur ne yazık ki. eğer gerçekten de kutlamalara değer veriyorsanız sevgiliniz doğum gününüzü unuttuysa bu üzüleceğiniz bir durum demektir. bu yüzden de kişiler böyle durumlarda tabi ki de kırılırlar sevgilisi ile küsmek isteyebilirler doğal olarak ama burada sevgilinin neden unuttuğu daha önemlidir. yani belki de çok yoğun olduğu için unuttu ya da kutlayacaktı hediyesi bile hazırdı ama buna rağmen kutlayamadı... yani o kadar çok etken var ki... bu yüzden de kişiyi hemen suçlamamak lazım. belki de unutma nedeni vardır yani bu yüzden de ilk önce neden unuttuğunu sorabilirsiniz bu daha faydalı olacaktır. ama hiç bir şekilde suçlamayın. ben zaten bu tür günlere aşırı değer veren birisi değilim yani sırf sevgilim kutlamıyor diye üzülmem ya da bunu kafaya takmam. ben sevgilimin doğum gününü kutlamak isterdim sadece benim için kendi mutluluğum değil sevgilimin mutluluğu daha önemli çünkü. bu yüzden de onun doğum günü benim için çok daha büyük bir önem taşıyor. her şey gönlünüzce olması dileği ile...
doğum günü kutlamayan biri olarak söylemeliyim ki doğum gününün 1 yıllık periyodlarla doğduğunuz günün hatırlanması bence çok da büyük bir numara değil. pasta yiyesiniz varsa afiyetle yiyiniz. amaç, iyi ki varsını kişiye yansıtmaksa eğer bunu davranışlarınızla gerçekten seviyorsanız onu benimsemişseniz zaten gösterirsiniz. bu tarz yapmacık sevgi gösterilerine de gerek yoktur diye düşünüyorum. zaten hep yanımdadır. sonuç olarak bana göre hiç bir sorun yoktur.
Tabikide üzülünecek bir şey ama üzülmekten önce artık sevgilim olmazdı. Kimseye küçük detay gelmesin. Çünkü bir insan sevdiği biriyle alakalı hiçbir şeyi unutmaz. Birisi erkeklerin geneli böyle demiş hayır erkeklerin geneli böyle değil. Seven erkek kızdan bile daha çok detaylara hakim olabiliyor. Bir insan sevdiği birinin doğumgününü nasıl unutabilir? Ben sevdiğim bir arkadaşımın bile doğumgününü unutmam. Kaldı ki hayatımda önemli bir yere sahip olan birinin asla. Gerçek aşk ne çok iyi biliyorum hem aşık oldum hem bana aşık olundu. Tecrübesiz hayat bilgisi olmayan bir insan ancak bunu önemsiz görür. Birinin beni gerçekten sevdiğini söyledikleriyle değil davranışlarıyla her şeyiyle ele alırım. Yok bunu unutmuştur ama beni seviyor. Yok kardeşim yok böyle bir şey. Kimse sevdiği birinin doğumgününü unutmaz. Örnek benim babamın romantiklikle alakası yoktur normalde anneme çiçek alan falan tip değil. Ama annemin benim kardeşimin doğumgününü asla unutmaz. Ve sevgililer günü kadınlar gününü anneler gününü de unutmaz. O kadar meşgul insandır ama kutlar unutmaz. Sonra bana aşık olduğunu bildiğim insanlarda öyle kesinlikle kutlar. Benden önce her şeye atlarlar. Kızları duygusal bilirler ya hayır aşık olan erkek kızlardan çok daha duygusal. O yüzden unutmuş olabilir başka şeylere bakın diyenlere geçin bunları diyeceksin geç geç. Böyle insanlar sevgiyi bilmiyor. Sevildiklerini sanıyorlar. Hiç her şeyleri önemsenmemiş ki nereden bilsinler 🤣🤣
Doğum günü kutlamaları öyle şaşalı şeyleri oldum olası sevmiyorum üzülmem ama benimkini unutup başka birilerininkini de hatırlıyorsa ebesine başlamak isterim yani neticede değer görmek sana ait birşeylerin hatırlanması kutlanmasından daha değerli benim için en azından
Cevap
34Cevap
Tabii biraz üzülüyorum ama o kadar da Abartmam
Asla unutmaz, doğum günümu kutlar mavi orkide ve hediye alınır.
benimki de unutuyor.. tarihleri karıştırıyor ama beni sevdiğini biliyorum hic kızmıyorum laf etmiyorum.. tatlı tatlı hatırlatıyorum, birazcık surat yapıyorum, hemen telafi etmek için eli ayağına karışıyor bir şey alayım diyip duruyor üzülüyor bozuluyor, bu kadar telaslandığını üzüldüğünü görmek bile benim için yeterli oluyor.. hayatımız bazen çok yoğun olabiliyor böyle hatalar olabilir
Üzülenecek birsey sonuçta sana değer kıymet veriyorsa senin doğduğun gunu de bilecek unutuyorsa not alacak ben de sürekli unuttuğum için onun hakkındaki herseyi not alıyorum. Hatta doğum günlerinde de yazacağım veya yapacağım bişey varsa onları da bir yere not alıyorum. Not aldığım için sürekli notlara girerim veya wp den kendime mesaj atarım gözümün önünde olsun diye
Hayır tabiki üzülme erkeklerin geneli böyle 5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim bu sene ne doğum günümü ne de sevgililer günümüzü kutlayabildi çünkü unutuyor bazen işten bazen hayat şartlarından bunlardan daha önemli şeyler var ilişkin güzelse içerisinde sevgi sadakat varsa bence üzülme sevgilimin sert bir şekilde değilde şakayla karışık yüzüne vurmuştum unuttuğu için suçluluk duygusu hissetti ama gerek yok böyle şeylere bana göre her gün sevgililer günü her gün doğum günüm bu tür özel günler genelde ekonomik oyunlar oluyor sevgilerle mutlu ol üzülme 🙃
ilişkilerde özel günler çok önemlidir. Kişinin Karşı tarafın doğum gününü unutmuş olması o kişiye değer vermiyor anlamına gelir. Değer veren kişi böylesi çok özel bir günü asla unutmaz
Üzülür tabii insan içinde bi ukte kalır. Ya şöyle bişey daha var yoğundur işten güçten unutmuşta olabilir insanlık hali ama sevgilim gönül almada bir numara olduğu için hemencecik gönlümü alıverir🌹🎉
Ben tarih ve zaman kavramında berbatım ve o da öyleyse kızmaz hatırlatırım sadece. Özel günlerde hediyeleşmek da bana saçma gelmiştir hep. Ben ne zaman içimden gelirse o zaman alırım.
Bugündü benim unuttu ve üzüldüm ne yalan söyliyim. Başkası kutlamasa sorun değilde insan sevdiğinden bekliyor ister istemez
direkt olarak tartışma sebebidir, doğum günü yılda bir defa olan bir şey, onu da unutmasın bir zahmet.
Bence hayır. Zaten sevmem kutlanmasını.
Kutlamak istiyorsa anamı babamı tebrik etsin , benlik durum değil
İllaki bi tık üzülürüm ama küsmek ayrılmak olmaz. O gün işiyle alakalı çok stresli bir gün olmuştur belki bu yüzden unutmuş olabilir sorun etmem
Hayır yaaa unutmaz ama eğer unutmussada vardır bir sebebi
Doğum günümü hatırlamayacak sevgiliye sevgili demem. Doğum günü özeldir.
Olabilir meşguldür çok takilmak doğru değil bence daha güzel şeyler. yapilabilir
Yok be ne olcak alt tarafı sevdiğin kişi doğum gününü unutuyor bir şeycik olmaz
Üzülünecek bir şey değil, ayrılınacak bir şey.
Üzülürüm ama unutmuş olabilir kendisi hatırlayıp telafi eder sorun olmaz
1 aylık sevgiliyse sorun olmaz da 5 yıllık sevgili de unutmasın bir zahmet.
Abartmamak gerek insansınız sonuçta unutabilirsiniz
En İyi Cevap