Mesela bir hayvanın canını yaksa ya da bir insana zarar verse sevmiyorum artık der misiniz? Yoksa seviyorsam ölene dek mi dersiniz?

Yine bir diziden soru geldi aklıma
Mesela bir hayvanın canını yaksa ya da bir insana zarar verse sevmiyorum artık der misiniz? Yoksa seviyorsam ölene dek mi dersiniz?

Yine bir diziden soru geldi aklıma
Dış kapının dış mandalı gibi hissedersem... Sevildiğimi hissetmiyor ve bana olan ssvgisi sadece lafta kalıyorsa değer görmüyorum demektir. Değer görmediğim bir yerde sevgiden de bahdemektir. Bunu bir kez hissedeyim zaten, hangi ilişkim olursa olsun, değersiz olduğum bana hissedildiği takdirde duvarlar örmeye başlarım karşımdakine. O duvarların altında da kalır günün sonunda.
Sevgiden de bahsedilmez*
Şu klavye beni öldürecek.
Sorun değiiil anlaşılıyor zaten ne dediğin
Senin yapmanı istemediği şeyleri davranışları kendi yapıyorsa, tutarsız davranıyorsa, ve bana kendimi değersiz hissettiriyorsa o adamdan soğurum yani..
Devam etmezdim onu yapan benim canımı da yakar bir gün
İnsanı sevdiren huyudur. Karakteri kindar saygısız ve edepsiz ise dünyanın en güzelide olsa boş
Teşekkürler eic için
Cevap
12Cevap
Bir çok sebepten dolayı sevgim bitebilir.. Yalan söylemesi, saygısızca söylemler ya da eylemleri ile söylemelerinin birbirini desteklememesi..
Beni aldatırsa aşkım biter bunun dışında hiç bir şekilde aşkım bitmez zaten aşk öyle kolay ve hemen biten bir şey de değildir. yani sadece ihanet ya da aldatmak olursa o zaman sevgim bir den nefrete dönüşebilir ama bunun dışında normal anlaşmazlıklar olabilir ya da kıskançlıklar tartışmalar olabilir bunlar zaten her ilişkide olan şeyler yani bunları pek takmazdım ben
Şarkı ne alaka?
Alakası yok canım istedi attım.
İhanet tabii ki bunun en başında olan şey daha sonra ise gerçekten bana yansıttığı karakterden farklı bir karaktere sahip olduğunu anlarsam.
Deli gibi sevsem de kibirli insana dayanamam asla ışık hızından daha hızlı soğurum maalesef.
Ona karşı sevgim ne zaman biter bilmiyorum... Çünkü hayatta asla sevmem yapmam dedigim şeyler oldu artık büyük konuşmuyorum.
Katılıyorum
Yokmuşum gibi yaşaması.. Birlikteliği hissetmeyeceksem o sevgi zamanla yok olur.
Saygısız davranıyorsa ve beni salk yerine koymaya çalışıyorsa
İnsanları ezmeye çalışıyorsa, ergen ergen huyları varsa
hayvana merhamet göstermeyen bana hiç göstermez anında soğurum
Yalan söylerse sevgim hissim güvenim her şeyim biter.
Asla bitmez. sevgi; karsilik istemese de olur.
Ama ister karşılık beklesin ister beklemesin. Zamanla gelmeyenin değeri azalır.
Birini öldürse dahi sever misin?
Neden olduğuna bağlı.
Vahşet ise zaten sevilmek devam etmez soguma vuku bulur.
Ama bunun dışında degismez
Sevmek ve aşık olmak adına yorum yapamayacağım. Çünkü aşık olmak ya da sevmek istemiyorum..
Çok normal öyle bir devirdeyiz ki insan her şeyden soğuyor
Ahir zaman, evliliğin bittiğini düşünüyorum
O bitmedi de azaldı baya
Olumsuzlukları sevmiyorum.
Ağzıma da sıçıyor ama bitmiyor. ( ayrıyız)
O zaman bir 🔪 hak etmiş
Kıyamam yine de olmaz 🤤😂
Beni umursamazsa..
Kolay kolay bitmemeli aldatma dışında..
Birini öldürse sorun yok yani?
Beni bunaltırsa biter
Seviyorsam ölene dek severim
Ne yaparsa yapsın mı?
İnsan öldürse dahi mi?
Beni canım yerine koyarak bir şey yaparsa..
Isalak
Bitmez sanırım
Yalan ve beni begenmemesi
Ilgisi azalırsa sevgim biter
İhanet ve yalan bitirir
Aldatma bence en net olanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?