Ne yapmam gerekiyor
3 gün sormuyor her zaman yaptığı gibi
Ne yapmalıyım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapmam gerekiyor
3 gün sormuyor her zaman yaptığı gibi
Ne yapmalıyım

Sevgilinizle iletişim kurmanın önemini ve nasıl yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. İlk adım olarak, sevgilinizin neden aramadığı veya yazmadığı hakkında bir fikir edinmeniz gerekiyor. Belki işleri yoğunlaştı ve zamanı olmadı, belki de sizinle konuşmaktan çekiniyor ya da başka nedenlerden dolayı iletişim kurmakta zorluk çekiyor olabilir.
Bu nedenle, sevgilinizle açık bir şekilde konuşarak, endişelerinizi ve duygularınızı paylaşmanız gerekir. Ancak, bunu yaparken suçlayıcı olmamaya veya agresif bir dil kullanmamaya özen gösterin. Sevgilinizi dinleyin ve onun neden iletişim kurmadığını anlamaya çalışın. Belki de sizin de bazı şeyleri değiştirmeniz gerekiyordur.
Ayrıca, sevgilinizle iletişim kurmanın farklı yolları da vardır. Örneğin, birlikte zaman geçirmek için planlar yapabilir, sosyal medya veya mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz. Sevgilinizle etkileşimde bulunmanın farklı yollarını deneyebilirsiniz.
Sonuç olarak, sevgilinizin neden aramadığı veya yazmadığı hakkında bir fikir edinmek ve açık bir şekilde konuşmak önemlidir. İletişim kurmanın farklı yollarını deneyebilirsiniz ve birbirinizi anlamaya çalışarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.
Herkesin farklı kişiliği var. Yasak olmasına rağmen sürekli yazıyor olması hoş görünse de etik değil. Her şey vaktiyle güzel.
E tabi 3 gün biraz fazla.
Neden yazmıyorsun neden ilgilenmiyorsun diye sormamalısın kesinlikle. Her durumu, laflara göre değil hareketlere göre ölçüp biçmelisin. 3 gün konuşmamak vs çok uzun bir süre. Ortada bir ilişki var denmez buna. O yazmadığında aramadığında sen de aynı şekil yapacaksın yazıp aramayacaksın kesinlikle. Konuştuğunuz zaman da her şey çok normal gibi cevap vereceksin, ASLA TRİPLİ OLMA normal davran. Bir süre böyle devam et 1 2 hafta olabilir. Ve bir önerim var haftada bir banyo yaptığın zaman 1 litre suya ılık olsun üşüme, 2 çorba kaşığı tuz dök tepeleme olmasına gerek yok. Ve erit iyice. Banyon bitince sağ omzundan sol omzuna doğru dök. Ve durulanma çık. En azından bir gece öyle yat durulamasan da olur. Dişilik arttıran bir şey tuz. Suyu dökerken güzel hisler içinde ol. Bak gör çocuk sana nasıl köpek shahahhqha. Ayrıca hayır demeyi ve sınır çizmeyi kesinlikle bil. O zaman vazgeçemez sendeeennn 🤩🤩🤩
Yol vermen gerekiyor. Sevgili kişisi ne için var¿ hayatımda süs mü eksik benim. Çok saçma. Tavır yaparsın, trip atarsın, sinirlisindir sakinleşmek için uzaklaşırsın. Durduk yere nerene ne girdi de aramıyorsun sormuyorsun. Böyle biriyle sevgili olacağıma ölene kadar yalnız kalırım daha iyi
Cevap
14Cevap
Ters psikoloji etkisi yaratmaya çalışacaksın yani sana davrandığı gibi sende ona soğuk, ilgisiz, mesajlara geç cevap veren ve aramayan biri olacaksınız bakalım o zaman nasıl bir tepki verecek. Eğer bir değişim olmazsa bu adam sizi gerçekten sevmiyor demektir çünkü genelde erkekler böyle durumda seviyor ama ilgisiz davranıyorsa yapacağın bu hareketle onun dikkatini çekmen lazım eğer seni seviyorsa sevmiyorsa zaten dediğim gibi bir tepki vermez sende ona göre bir yol izlersin.
Nasıl dikkat çekicen😂😀 taktik?
Dikkat çekmek için uğraşmam ki bana yaptığının aynısını ona yaparım işte bana soğuk mu davranıyor bende soğuk davranırım :D
İşte iki tarafta belli etmiyorsa ve anlamoyorsa😀😂
@MayaaGüzel Ayrılık...
Ayrılık o kadar kolay değil ki ve bazen hicbirsey dışardan gözüktüğü gibide değil bu kizada herkes ayrıl demiş ama belki adam mesajlasmayi sevmoyordur ya da ilişkilerinj farklı yssiyorlardir "Seven erkek yazar sever erkek arar" klişeleri ne kadar doğru ki?
Son görüşün şey gibi olmuş " kendimi teselli etmeye çalışırken ben" böyle olmuş 😂
😂😂😂aglancak halimize gulenlerdeniz iste
Ben kendimi teselli etmek yerine gerçekleri görmeyi seçen birisi olduğum için ağlamam halime gibi 😂
Bazen bazı şeyler bu kadar sorgulanmamali.
Bir gerekçe varsa ortada sorgulanmalı
Bu kadar sorgulamak insanı mutsuz ediyor.
@MayaaGüzel Sorgulamazsak bazı şeyleri ve gerçekleri ortaya çıkarmazsak ileride mutsuz olacağıma bugün mutsuz olmayı tercih ederim ben
Ya ilerde mutlu olma ihmalin varsa? Bugünün mutsuzlugu yarının mutluluğu mu yoksa bugün bilmediğin için sevdiğinden vazgeçmek ne kadar mantıklı?
@MayaaGüzel Ya ilerde mutlu olma ihmalin varsa? diye başlayan bir cümle ben asla hayatımda kurmam. Neden biliyor musun? Hayata bir kere geliyoruz ve ben zamanımı riske atacak birisi değilim ve beni bu duruma düşüren biriyle de asla devam etmem.
Hayatta bu kadar keskin ve net düşünmek bence insanı yaralar. 21 yaşındayım hayatım boyunca hiç mantıklı düşünmedim ama düşmedimde bu demek değilki hiç düşmeyeceğim dediğin gibi hayata bir kere geldim ve hayatı hem düşüşlerle hem çıkışlarla yaşamam gerek eğer pişman olursam geri dönüşü yok ama bazı şeyleri yaşadıktan sonra geri dönüş var.
Hala buna sevgilim demen de ayrı bir komik. Zahmet olacak ama ayrıl ya.
Ayrıl bence bak bizde birbirimize 1 hafta yazmadık arayıp sormadık sonuç uzatmaları oynuyoruz
Sürekli ayrılmak istiyorum ama hiç birsey olmamış gibi davranıyor
Ayrılmıyor benimle konuşmayı devam ediyor sonra ilgisiz oluyor
Hergün mü araması lazım? Sende arama biraz özlesin seni, ciklet gbi birbirinize yapışmadan duramayacak’mısınız? İşiniz falan okulunuz varsa oraya odaklanın.
bırak biraz kendi halinde takılsın, ters psikoloji değil, ayrıca senin onunda sorman gerekiyor
Hep bunu yaptı hep sordum merak ettim sadece ben çabaladim o hiç birsey yapmadı o yüzden bu sefer soramam
seni merak etmeyen adam sevmiyordur
engelle uzaklaş bu kadar basit
3 gün sormayan biri sevgilin değildir.
Sen kendi kendine sevgilisin.
Ya sen de arayıp sormayıp dikkat çekeceksin ya da ayrılacaksın.
Sormuyorum bende şu an
Ayrıl madem
Erkek ortadan kayboluyorsa bir boklar yiyordur.. bir işler karıştırıyodur..
Hep kayboluyor ama Ayrılmıyor aynı anda
Yedektesin
Ayrılalım de. Seven insan 3 gün boyunca nasıl mesaj atmaz imkansız
çok saçma engelle
1 hafta dayanın bekleyin. Bakalım sesi çıkacak mı?
Sesi çıkarsa bu halde nasıl davranırım birdaha yapmasın diye
Sen bu şekilde davranıp ne yapmaya çalışıyorsun? İle başlayabilir sonrasında benden başka birkaç kişiyi daha mı idare ediyorsun? İle devam edersiniz. Son olarak da bu şekilde davranmaya devam ediceksen bu işte ben yokum ile bitirirsiniz.
Seven arar sorar merak eder ne olursa olsun arayıp sorar
3 gün hiç arayıp sormadıysa ilişkini sorgula derim. Arkadaş olsa neyse de.
Desene yavaş yavaş boynuzlanma işlemleri başlamış garibim benim
İlişki dinamiğinize bağlı. Bazi ilişkilerde bu normal benimde öyle çünkü zamanla alışıyorsun.
Yani ara ara ihtiyaç duyunca herhangi biriyle görüşmek gibi mi?
@Öffpüffpöff bizimkisi öyle gözüküyor dışardan da bir ay sonra evleneceğiz 😂
Bu nasıl sevgililik 😃 bitmişsiniz ki siz ayrılın
Üzgünüm ama unutuldun tatlım ona hala sevgilim diyorsan senin hatan git yaz bitti diye ne duruyorsun ne kadar saf insanlar var ya aklınızı kullanın ayy birde derler kızlar zeki görüyorsunuz son durum buu
Senin de sormaman, yazmaman, aramaman lazım.
Öyle yapıyorum zaten şu an
Ya çok yoğundur veya senin kadar sevmiyordur ya da nasılsa yanındasın diye sana özen göstermiyordur veya seni kaybedebileceğinin farkında değil
Kesinlikle katılıyorum
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen... Şimdiden teşekkürler 😊
Sürekli ayrıldım ona döndüm sürekli ben çabaladım
Karşılıksız sevdim
Saf olmasaydın baskasina yaziyor baskasini ariyor aklını kullansan anlarsin kullanmiyosun seven insan her fırsatta arar sevse arardi düşün
Ilk başta ilginin en alasını verio şimdi elime geçirdim nasıl olsa diyim soğuk davranmaları varya kafami koparıyor
Önce bi derdi neymiş öğren konuş baktın olmuyor ayrıl yani ben olsam öyle yapardım
Derdi falan yok
Hep ilgisiz oluyor bahane uyduruyor
Aynı anda ayrılmak istediğimde Ayrılmıyor
Konuşmayı devam ettiriyor
Sonra yine ilgisiz oluyor
Hala sevgilim diyebiliyor musun işine gelmediği için yapıyorsa eğer kizim o ex olur artik
Bitmelik iliski örneği
Bunu neden yapıyor? Tartışmış mıydınız?
Hayır
Yol vereceksin gidecek
E demekki seni sevmiyor
Ama yan yana geldiğimizde çok ilgili
Engel at kendine gelir
Yok olmaz ne kaybettiğini görmesi lazım
Ayrılman lazım
Sende sorma arama yazma. Ha bir de merak etme
Öyle yapıyorum zaten şimdi
Öyle sevgililik olmaz ki
sevgili olduğunuza emin misin?
yaw he mı deniliyordu buna 😔
Gtüne tekme koyman gerek
Ona hala sevgilim mi diyorsun
Sevgilinse nasıl konuşmuyorsunuz, garip değil mi?
Sevgilin olduğuna emin misin?
Sen de sorma, yazma, arama.
Sormuyorum zaten
Önce sevgili olduğunuzdan emin ol.
Sal gitsin ya boşa derde girme
Ayrılman gerekir tabi
Konuşmayı kes bitsin
Bas tekmeyi gitsin
Toksik ilişki dengeni bozar, o gel gitler bitmez.
Salmalısın
Bu sefer öyle yapcam
Ayrıl gitsin soğumuş bu
Sen de aynısını ona yap
Yapıyorum şu an
Eskiden çok merak ederdim sorardım onu
İyi yapıyosun bunu hakediyor
sevmiyor demek ki
Yan yana geldiğimizde çok ilgili
Engellemek?
Engellersem o engelli birgun kaldırırım o yüzden yapmıyorum pişman olmayım sonra
Hemde ne kaybettiğini görmesi lazım
Ayrılmak
Sen ara sor karşılık alamiyorsan ayrıl
Hep sordum çabaladım bir gün o sorsun ya
Belki de bu yüzden arayıp sormuyor. Kendini geri çek ondan uzaklaş daha az ilgili ol. Onu merak etme en azından o öyle bilsin. Seni şu an cepte olarak görüyor muhtemelen çünkü bende yaşadım aynısını nasıl olsa bırakamaz çok seviyor diye düşünüyordur. Kararlarında net ol gerekirse ayrıl ha ona da gelmiyorsa bas engeli gitsin elbet sana ulaşmaya çalışacak pişman olacaktır. Kaybetme korkusunu yaşamadan anlamaz.
Ayrıl
Salla gitsin reis demeki o çoktan bitrmis
Ama hiç bir zaman ayrılmak istemedi
Sende sorma yazma arama
Sormuyorum zaten
En iyisi 💫
Uzak dur senin için iyi biri görünmüyor
Ayrılman gerekiyor o da soru mu